Taxi nijmegen

Meerdere betalingsopties

Er kan online en offline contant worden betaald voor de geleverde diensten.

Optimale luchthaven ritten

Rijd in onze ruime en luxe voertuigen met comfort op uw vlucht timing.

Taxi binnen handbereik

Wij bieden meerdere betalingsmogelijkheden om taxi’s te reserveren.

Boek taxi nijmegen voor directe ritten

Wilt u veilig en comfortabel naar uw gewenste locatie reizen? Dan bent u bij het beste platform in Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn klaar om u de beste diensten in Nederland, dus maak je geen zorgen over het reizen in de stad of waar dan ook. Wij hebben meerdere voertuig opties voor uw reis solo, met vrienden of familie, met zakelijke partners, of reizen met uw groep. Onze vloten hebben genoeg ruimte om gemakkelijk plaats te bieden aan passagiers en zorgen voor een ruime, luxe, en comfortabele rit. Zelfs korte afstandsritten met luxe hebben betaalbare tarieven.

De vervoersdiensten van taxi connect zijn dag en nacht beschikbaar door online te reserveren of telefonisch contact met ons op te nemen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid om de beste service te bieden aan passagiers, zoals het zonder aarzeling voldoen aan alle speciale verzoeken van het reizen met huisdieren, baby’s, of extra bagage. Ze zijn goed bekend met de regels en routes van de stad, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om op tijd hun bestemming te bereiken. Bovendien hebben ze alle wettelijke formaliteiten vervuld, zoals het hebben van een licentie en andere documenten die nodig zijn om de auto in Nederland te besturen.

taxi nijmegen - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Beste vervoersdiensten in nijmegen

Met taxi connect kunt u online een verzoek indienen voor onmiddellijke transfer of uw rit plannen voor een toekomstige datum en tijd voor probleemloos vervoer. Of u nu reist voor een zakelijke afspraak of voor een vakantie, onze auto’s staan dag en nacht voor u klaar. Er zijn geen verborgen kosten aan onze reservering. Onze bekwame chauffeurs maken uw reis aangenaam.

Redenen waarom passagiers voor onze transferdiensten kiezen

 • Wij bieden snelle transfers, wat betekent dat u de reis onmiddellijk kunt boeken, en onze chauffeurs zullen de pick-up plek bereiken met een minimale aankomsttijd van 10-15 minuten.
 • Wij hebben een redelijke prijsstructuur voor al onze klanten, of het nu gaat om luchthavenreizen, groepsreizen of zakenreizen.
 • U kunt voor onze diensten betalen met meerdere betalingsmogelijkheden, zoals offline betalen via bankoverschrijving of bankpas/creditcard, of offline betalen in contanten.
boek nijmegen vervoer online

Overal een taxi aanvragen

 • Reserveer via een online formulier
 • Bel voor een reservering

Onze diensten zijn beschikbaar op elk moment van de dag en de nacht.

Vervoer van/naar nabijgelegen luchthaven

Taxi connect heeft een landelijke dekking, wat inhoudt dat u vanuit heel nederland uw gewenste voertuig kunt reserveren naar elke nabijgelegen luchthaven en vice versa. Bovendien stellen wij onze klanten een tariefcalculator ter beschikking waarmee u gratis de geschatte rit kunt berekenen.

stappen om taxi nijmegen online te boeken

Reserveer een taxi online via een formulier

Taxi connect stelt haar klanten in staat hun wagenpark online te reserveren met behulp van een reserveringsformulier. Terwijl u de gegevens invult en het juiste voertuig kiest, geeft onze ritcalculator u de geschatte ritprijs, die u met meerdere opties kunt betalen. Hieronder vindt u de stappen om de rit online bij ons te boeken.

Stap 1.

In de eerste stap van de boeking vermeldt u de details van uw reis door de ophaallocatie en het afgiftepunt toe te voegen, samen met de datum en het tijdstip van de reis. Noteer ook het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de volgende stap, door op de zoekknop te klikken, zullen verschillende voertuigopties worden getoond, waaruit u de meest geschikte moet kiezen naar gelang van de passagiers en hun bagage.

Stap 3.

Nadat je het type voertuig hebt gekozen, vul je de gegevens van elke passagier in, zoals naam, mobiel nummer en e-mail ID. U kunt ook de verzoeken vermelden die u aan de chauffeur wilt vertellen.

Stap 4.

In de vierde en laatste stap, met de hulp van een rekenmachine, krijgt de reis schatting en maak de betaling met de keuze van uw methode.

Feedback van onze klanten

Ik wilde een lange afstand afleggen met extra bagage, en de chauffeur maakte het gemakkelijker door mee te werken en me op tijd af te zetten.

-Senna Blom

De rit was zeer bevredigend, en de tarieven van de reizen waren betaalbaar.

-Luna Hofman

De taxi was netjes en goed onderhouden, en de chauffeur was ook beschaafd. Mijn reis in Nijmegen stad was bevredigend en comfortabel.

-Tristan Bakker