Taxi Helmond

Tegen reeksen

Wij bieden verschillende soorten diensten aan, zoals zakelijk, privé, straatreizen, enz.

Eerlijke kosten

De totale kosten voor de ritten zijn eerlijk en hebben geen verborgen kosten.

Overal rijden

Taxi Connect rijdt overal in de stad en in Nederland.

Boek een taxi in Helmond op elk moment

Op zoek naar een taxi Helmond? Wel, Hey! Taxi Connect is er voor elke rit naar elke locatie in de regio. Ook voor uw ontdekkingsreis of vakantie in de stad hebben wij taxidiensten die aan al uw eisen voldoen. U kunt tijdens het reserveren van een rit via het boekingsformulier een keuze maken uit de vele wagenparken die passen bij het aantal passagiers en uw budget.

Onze chauffeurs doen er alles aan om u in alle comfort naar uw bestemming te brengen en u op tijd af te zetten met zo min mogelijk vertraging. Reizigers kunnen speciale voorkeuren opgeven zoals extra bagage, privé reizen en reizen met huisdieren of baby’s. Ritten zijn beschikbaar op elk moment van de dag of nacht en ook gedurende de hele week. De chauffeurs staan altijd klaar om te reizen, ongeacht de situatie. Ook zorgen zij voor de minste aankomsttijd nadat u een taxi van of naar Helmond heeft geboekt.

taxi connect - helmond taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Airport taxi van of naar Helmond en omgeving

Naast ritten verzorgen wij ook diensten vanuit de stad naar de nabijgelegen luchthavens in het land. Of het nu Eindhoven Airport is of een andere verder weg gelegen luchthaven, wij rijden u vanuit de stad of waar dan ook in Nederland. Wij staan altijd klaar wanneer en waar u onze taxidiensten nodig heeft. Wij zijn slechts een verzoek van u verwijderd om u op te halen in het nette en ruime wagenpark naar uw gewenste locatie.

Wat zijn de voordelen van taxi Helmond reserveren?

 • Reserveer een taxi via het telefoongesprek of het reserveringsformulier. Trippers kunnen een schatting maken van de totale kosten van de diensten door middel van een tarief calculator het invullen van alle benodigde gegevens.
 • Kan een rit boeken voor een enkele reis ook om terug te keren. Kies de datum en tijd voor beide ritten en reserveer twee ritten in één keer.
 • Bij het reserveren van een taxi via een onlineformulier kunnen reizigers de gewenste wagenparken kiezen en het aantal passagiers en de kosten van elk wagenpark controleren.
luchthaventaxi naar helmond

Krijg een breder bereik naar Taxi In Helmond

 • Een onlineformulier invullen
 • Door een telefoontje

Wij streven ernaar om veilig en op tijd naar uw plaats te rijden.

Een rit die overal vandaan kan worden gereserveerd

Wij zijn actief voor diverse soorten reizen in Helmond stad en landelijk, vanaf straatreizen, beroepsreizen, groepsritten en meer. We hebben verschillende vloten zoals Go, Auto, Taxi bus, en Elektrische die alle respectieve voorkeuren van de passagiers dienen. Ook de betalingsmethode is flexibel, men kan betalen met de methoden zoals credit-of debetkaarten, overdracht online, en ook betalen in contanten.

taxiservice reserveren voor helmond

Hoe boek je een reis via een online formulier?

Taxi Connect biedt een boekingsformulier voor taxidiensten aan waarmee berijders op elk gewenst moment vanuit Helmond of andere plaatsen in Nederland een dienst kunnen inplannen of bestellen. Hieronder volgen enkele stappen om u wegwijs te maken in het online boeken.

Stap 1.

In de allereerste stap selecteert u uw ophaal- en afzetlocatie, het aantal passagiers en bagage, alsmede de datum en het tijdstip. U kunt ook een rondreisoptie selecteren.

Stap 2.

In deze stap van het boeken, kunt u elk voertuig selecteren uit het wagenpark of gemiddelde tot luxe auto’s en busjes van Taxi Connect. Hier ziet u de exacte prijs van een voertuig voor uw rit.

Stap 3.

De derde stap is het plaatsen van de gegevens over uzelf, waaronder uw naam, e-mailadres, mobiel nummer en meer, samen met eventuele speciale verzoeken.

Stap 4.

Controleer uw boekingsgegevens, voer uw persoonlijke gegevens in en ga dan naar het betalingsscherm; kies een methode en betaal.

Lees de ervaringen van onze klanten

De chauffeurs van Taxi Connect zijn erg vriendelijk en hebben een haalbare rit weten te maken. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen.

-Kyara Verhoeven

De taxi was netjes, en de prijzen waren gunstig. Ik kijk er naar uit om de rest van mijn ritten in Helmond bij hen te boeken.

-Jenna Brouwer

Ik ben tevreden over de rit; de chauffeurs hebben me op tijd op mijn bestemming afgezet.

-Ayden Bos