Taxi helmond

Tegen reeksen

Wij bieden verschillende soorten vervoer aan, zoals zakelijk, privé, straatvervoer, enz.

Eerlijke kosten

De totale kosten voor de ritten zijn eerlijk en hebben geen verborgen kosten.

Overal rijden

Taxi connect geeft overal in de stad en in nederland ritten.

Boek taxi online in helmond

Op zoek naar een Taxi in Helmond? Wel, Hey! Taxi Connect is er voor elk soort rit naar elke locatie in de regio. Ook voor uw rit om de stad te verkennen of een vakantie in de stad hebben wij een vervoersservice die aan al uw wensen voldoet. U kunt tijdens het reserveren van een rit via het boekingsformulier een keuze maken uit de vele wagenparken, die geschikt is voor het aantal passagiers en uw budget.

Onze chauffeurs doen er alles aan om met alle comfort en zo weinig mogelijk oponthoud te vervoeren. Reizigers mogen speciale voorkeuren opgeven zoals extra bagage, privé reizen, en reizen met huisdieren of baby’s. Ritten zijn beschikbaar op elk moment van de dag of nacht en ook gedurende de hele week. De chauffeurs staan altijd klaar om te reizen, ongeacht de situatie. Ook zorgen zij voor de minste aankomsttijd nadat u de rit heeft geboekt.

taxi connect - helmond taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Luchthavenvervoer vanuit de regio helmond

Naast ritten verzorgen wij ook vervoer vanuit de stad naar de nabijgelegen luchthavens in de regio. Of het nu eindhoven airport is of een andere verder weg, wij rijden u vanuit de stad of waar dan ook in nederland. Taxi’s staan altijd voor u klaar wanneer u ze nodig heeft en waar u ze ook nodig heeft. Wij zijn slechts een verzoek van u verwijderd om u in het nette en ruime wagenpark op te halen van uw locatie naar de door u gewenste locatie.

Wat zijn de voordelen van taxi helmond reserveren?

 • Reserveer een taxi via het telefoongesprek of het reserveringsformulier. Trippers kunnen een schatting maken van de totale kosten van de diensten door middel van een tarief calculator het invullen van alle benodigde gegevens.
 • Kan een rit boeken voor een enkele reis om ook terug te keren. Kies voor de datum en tijd voor beide ritten en reserveer twee ritten in één keer.
 • Bij het reserveren van een taxi via een onlineformulier kunnen reizigers de gewenste wagenparken kiezen en het aantal passagiers en de kosten van elk wagenpark controleren.
luchthaventaxi naar helmond

Een breder bereik voor taxi’s in helmond

 • Een onlineformulier invullen
 • Door een telefoontje

Wij streven ernaar om veilig en op tijd naar uw plaats te rijden.

Een reis die u overal vandaan kunt boeken

Wij zijn actief voor verschillende soorten reizen in helmond stad en het hele land, te beginnen met straat transfers, professioneel reizen, groepsritten, en nog veel meer. We hebben verschillende vloten zoals Go, Auto, Taxi bus, en Elektrische die alle respectieve voorkeuren van de passagiers dienen. Ook de betalingsmethode is flexibel, men kan betalen met de methoden zoals credit-of debetkaarten, overdracht online, en ook betalen in contanten.

taxiservice reserveren voor helmond

Hoe boek je een reis via een online formulier?

Trippers kunnen eerst de prijzen inschatten door het adres te selecteren voor ophaal- en afzetlocaties voor een aantal passagiers. Taxi Connect biedt een boekingsformulier voor taxidiensten aan waar de berijders in een paar eenvoudige stappen een aanvraag kunnen doen.

Stap 1.

Kies uit enkele reis of retour. Vul de plaats van vertrek en het punt dat u wilt bereiken in. U kunt ook de taal van het formulier kiezen.

Stap 2.

Selecteer de datum en tijd voor de reis, ook voor de terugreis als u ook een terugreis wilt. Kies vervolgens het aantal passagiers waarvoor de reis geboekt is.

Stap 3.

Vervolgens kiest u uit de vele opties het voertuig dat aan uw behoeften qua passagiers en prijs van de reis voldoet.

Stap 4.

Controleer uw boekingsgegevens, voer uw persoonlijke gegevens in en ga dan naar het betalingsscherm; kies een methode en betaal.

Lees de ervaringen van onze klanten

De chauffeurs van Taxi Connect zijn erg vriendelijk en hebben een haalbare rit weten te maken. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen.

-Kyara Verhoeven

De taxi was netjes, en de prijzen waren gunstig. Ik kijk er naar uit om de rest van mijn ritten in Helmond bij hen te boeken.

-Jenna Brouwer

Ik ben tevreden over de rit; de chauffeurs hebben me op tijd op mijn bestemming afgezet.

-Ayden Bos