Taxi Utrecht

Meervoudige vervoersdiensten

Zoek een vervoersdienst die je wilt – zakelijk, privé, groep, vervoer in twee richtingen.

Onmiddellijke of geplande taxi

Een snelle transfer of een vooraf geplande transferservice, wij zorgen ervoor dat het comfortabel voor u is.

Minste aankomsttijd

We hebben de neiging om de levensduur zo kort mogelijk te houden – gemiddeld 10-15 minuten.

Taxi Utrecht 24/7 beschikbaar

Het zoeken naar de taxi Utrecht is nu een fluitje van een cent met Taxi Connect. Wees gerust met onze betrouwbare chauffeurs die u op elke gewenste locatie in de stad ophalen voor de vervoersdiensten binnen of buiten de stad. In het geval dat u haast heeft om ergens te komen. Laat in een mum van tijd een vervoersdienst reserveren, en de chauffeur staat binnen 10 tot 15 minuten bij u voor de deur.

Bovendien is het altijd beter om uw reis op voorhand te reserveren met de gewenste datum, tijd, voertuig en een aantal passagiers. Onze ervaren chauffeurs zullen uw ritten zo aangenaam mogelijk maken. Wij bieden klantgerichte ritten bestaande uit verschillende luxe auto’s of busjes die aan uw wensen voldoen. Bovendien betaalt u een redelijke prijs voor de hele rit, of het nu gaat om uw persoonlijke taxireservering of een groepsrit.

Welke tarieven hanteert u voor de transportdiensten?

Wij hanteren altijd vaste tarieven voor onze ritten. Gebruikers kunnen de prijzen bevestigen alvorens te reserveren door het ophaal- en bestemmingsadres in te geven, het aantal passagiers voor de rit te selecteren, en te kiezen voor de gewenste vloot.

taxi utrecht
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Taxi van / naar Utrecht centraal naar elke plaats

Met onze ruime en luxe wagenparken begint uw reis goed, en als u van een centraal station naar de stad wilt hoppen, staat Taxi Connect altijd voor u klaar. U krijgt aangename ritten, terwijl uw comfort tijdens de gehele rit gegarandeerd is. U kunt er de voorkeur aan geven om met kinderen, huisdieren of extra bagage naar uw bestemming te gaan, want het is allemaal mogelijk met onze verantwoordelijke chauffeurs.

Voordelen van het gebruik van onze taxi’s in Utrecht

 • Wij beschikken over een luxueuze vloot om aan al uw transportbehoeften te voldoen; wij hebben het allemaal onder controle, of u nu alleen reist of met een groep.
 • Onze transportdiensten aanvaarden speciale voorkeuren en vervullen ze met alle toewijding.
 • Wij bieden moeiteloze betalingsmogelijkheden zoals online betaling, credit/debetkaarten, samen met contante betalingen.
utrecht centraal taxi

Geniet van een klantvriendelijke reis met onze chauffeurs

Wij houden ons aan al onze beloften, van stipte ritten tot tariefprijzen en gevarieerde opties van vloten.

Vervoert u veilig van en naar de luchthaven

Ongeacht de omstandigheden, onze chauffeurs staan voor u klaar om u met uitgeruste en nette wagenparken op een leefbare manier naar het door u gekozen eindpunt te brengen. U kunt ook vervoer naar Luchthaven Schiphol boeken om uw reis zonder zorgen te beginnen of te beëindigen. U kunt er echter ook voor kiezen om met extra bagage en begeleiders te rijden, door te kiezen voor een passend vervoer.

airport taxi van of naar utrecht

Bel uw taxi online voor Utrecht stad door het reserveringsformulier in te vullen

Wij stellen onze gebruikers in staat om hun gewenste voertuig te reserveren door het invullen van een reserveringsformulier in vier eenvoudige stappen. Na het invullen van alle gegevens, tonen wij u de totale kosten van een rit die u moet betalen, berekend door onze tarief calculator. Hieronder vindt u de vier eenvoudige stappen voor het online boeken van een dienst,

Stap 1.

Hier moet u uw ophaal- en afleveradres invoeren in het formulier bovenaan de pagina. Ook moet u de tijd en datum toevoegen met het aantal passagiers.

Stap 2.

In deze stap kunt u het voertuig kiezen dat het beste bij u past, samen met de kosten en de maximale bagagecapaciteit.

Stap 3.

In de derde stap vult u wat informatie over uzelf in, zoals uw naam, mobiele nummer, e-mail-ID, en eventuele speciale wensen.

Stap 4.

Na het voltooien van de drie bovenstaande stappen, zullen wij u het eindbedrag tonen dat u online of offline kunt betalen, afhankelijk van uw keuze.

Vraag meteen een taxi aan!

Beoordelingen van passagiers

Beste reispartners. Chauffeurs zijn professioneel en zorgen voor een comfortabele reis in Utrecht.

– Fay Maas

Ik kan hun vervoersdiensten ten zeerste aanbevelen; ze zijn altijd op tijd en zorgen voor de beste routes naar een bestemming.

– Kim de Groot

Ik ga de taxidiensten weer gebruiken omdat ze alle essentiële eisen van de ritten hebben en tegen betaalbare tarieven.

– Livia Veenstra