Taxi Rotterdam Airport

Aangename rit

Wij maken de totale rit aangenaam met een handig wagenpark en betrouwbare chauffeur.

Beste prijzen

Krijg de meest gunstige prijzen voor airport transfers met een online tariefschatter.

Gemakkelijk boeken

U kunt uw gewenste taxidienst boeken met een paar klikken of door te bellen.

Taxi van of naar Rotterdam Airport

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele taxi van of naar Rotterdam Airport, dan bent u bij Taxi Connect aan het juiste adres. Onze toegewijde service biedt u een stressvrije en efficiënte reiservaring, waarbij uw comfort en veiligheid voorop staan. Of u nu aankomt op Rotterdam Airport en een taxi naar uw eindbestemming nodig heeft, of vanuit uw woonplaats vertrekt naar het vliegveld, wij zorgen voor een professionele en punctuele taxi service die aan al uw behoeften voldoet. Met Taxi Connect kunt u vertrouwen op ervaren chauffeurs, comfortabele voertuigen en een uitstekende klantenservice, zodat uw reis van of naar de luchthaven moeiteloos en plezierig verloopt.

Voordelen van een taxi naar Rotterdam Airport

Waarom zou u nu een taxi vanuit Airport Rotterdam The Hague reserveren? Taxi Connect biedt u ten eerste een betrouwbare service, waardoor u op tijd op de luchthaven aankomt voor uw vlucht of veilig en op tijd op uw eindbestemming aankomt na uw vlucht. Onze taxiservice garandeert een comfortabele reiservaring, waarbij u kunt ontspannen en genieten van uw rit zonder de stress van het zelf rijden of het sjouwen van bagage in het openbaar vervoer. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en bieden een persoonlijke en vriendelijke service, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en voorkeuren tijdens uw reis van of naar Rotterdam Airport.

taxi rotterdam airport
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Vervoer naar Rotterdam Airport

Wij halen onze passagiers op bij de luchthaven of direct bij hun voordeur. Boek een airport taxi bij ons voor Rotterdam Airport en wij verzekeren u een aangename rit. Hoe lang de reis ook is, onze bekwame chauffeurs zetten u op tijd af op de airport. Speciale verzoeken voor ritten met extra bagage, kinderen of huisdieren worden ook geaccepteerd. U hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen; wij doen de rest om uw rit comfortabel te maken.

Taxivervoer naar andere luchthavens

Bij Taxi Connect regelen we niet alleen uw taxivervoer van en naar Rotterdam Airport, maar bieden we ook uitgebreide diensten aan voor reizen naar andere luchthavens in Nederland. Of u nu vanuit Rotterdam naar Schiphol Airport, de luchthaven van Eindhoven of een ander vliegveld in het land moet reizen, wij staan klaar om u comfortabel en op tijd op uw bestemming te brengen. Met onze professionele chauffeurs en moderne voertuigen zorgen we voor een naadloze en stressvrije reis.

reizen van of naar rotterdam airport

Bereken vooraf de taxikosten met onze tariefcalculator

 • Voer het adres in voor het ophalen en afzetten
 • Selecteer het aantal passagiers en bagage
 • Kies een voertuig volgens de behoeften
 • Krijg de totale prijs van de airport taxi

Klanten kunnen vóór de rit een eerlijke prijs berekenen, en wij garanderen een vaste prijs zonder verborgen kosten.

Bereken Rotterdam Airport Taxitarief

Een taxibus van of naar Rotterdam Airport boeken

Bij Taxi Connect bieden we niet alleen individuele taxidiensten enkel of retour naar Rotterdam Airport, maar we regelen ook taxibussen voor groepsvervoer. Of u nu met een grote groep reist voor een zakelijke bijeenkomst, een familievakantie of een ander evenement, wij zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op de luchthaven aankomt of veilig wordt opgehaald bij uw aankomst; ook als uw vlucht vertraging blijkt te hebben. Onze ruime taxibussen bieden voldoende zitplaatsen en bagageruimte, en onze ervaren chauffeurs zorgen voor een soepele en probleemloze reiservaring.

boek rotterdam airport vervoer service

Hoe reserveert u een taxi bij Taxi Connect?

Klanten kunnen een taxi naar Rotterdam Airport reserveren door bovenaan de pagina een online formulier in te vullen. Hieronder staan de stappen voor het maken van een reservering wat beter uitgelegd:

 • Voer eerst uw ophaal- en afzetlocaties in. Daarnaast selecteert u de datum en het aantal reizigers en drukt u op de zoekknop.
 • Ten tweede, kies het gewenste voertuig op basis van de bagagecapaciteit van elk voertuig.
 • In de derde stap voert u enkele verplichte gegevens in, waaronder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, vluchtgegevens en eventuele specifieke verzoeken.
 • In de laatste stap van de boeking worden de totale kosten van de reis getoond, die kunnen worden betaald met contant geld of online betaalopties zoals creditcards, betaalpassen of iDeal.

Lees de ervaring van onze passagier

Geweldige service! Zelfs in de hectiek waren ze op tijd voor mijn afhaalpunt.

-Suus Schouten

De chauffeur van Taxi Rotterdam Airport was zo coöperatief. Hij hielp me mijn bagage in de taxi te dragen.

-Mees Smeets

De totale reis was aangenaam van airport naar mijn huis. Ik kwam op tijd aan.

-Jinthe Timmermans