Rotterdam airport taxi

Aangename rit

Wij maken de totale rit aangenaam met een handig wagenpark en betrouwbare chauffeur.

Beste prijzen

Krijg de meest gunstige prijzen voor airport transfers met een online tariefschatter.

Gemakkelijk boeken

Reserveer de taxi voor vervoer in gemakkelijke stappen voor een ogenblik voor de geplande rit.

Boek een taxirit naar Rotterdam airport

Kijkt u uit naar een Rotterdam airport taxi voor een zakenreis of vakantie? Het is beter om de parkeerkosten te besparen, vooral wanneer u langere reizen plant. Hier zijn we om u die kosten te besparen. Boek de meest comfortabele rit, inclusief gunstige tarieven, betrouwbare chauffeurs, en in uw favoriete auto’s. De rit in taxi Rotterdam is probleemloos en brengt u op tijd naar uw gewenste bestemming, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over de vlucht en niet over hoe u daar kunt komen.

Groepsritten, gepersonaliseerde ritten, zakenritten en straattaxi’s; u noemt het en wij bieden het aan. U kunt kiezen voor elke gewenste mobiliteitsdienst, en het is allemaal betrouwbaar, zelfs als u met familie of vrienden moet reizen. Bij ritten vanaf de luchthaven wachten onze taxi’s op het ontmoetingspunt tot u er bent, met verificatiebewijs van de chauffeur. Op weg naar de luchthaven, zetten onze chauffeurs u af aan de vertrekhal.

taxi rotterdam airport
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Van of naar Rotterdam airport

Wij halen u op van de luchthaven of uit elke hoek van de stad. Reserveer een transfer service, en wij staan klaar om u een plezierige dienst te bewijzen. Het maakt niet uit hoe lang de reis is, chauffeurs van taxi Rotterdam brengen u op tijd naar de luchthaven. Speciale wensen worden ook geaccepteerd in het geval van ritten met extra bagage, kinderen, of huisdieren.

Reserveer een taxi naar de airport op basis van medepassagiers en bagage

Ruiters krijgen de keuze om de wagenparken te kiezen zoals suv, sedan, lux, electric, GO, en te kiezen voor degene die de passagiers en bagage comfortabel past. Wij bieden een verscheidenheid aan voertuigen, allemaal met luxe voorzieningen en verschillende tussenruimtes. U kunt overal vandaan reizen met een taxi die voldoet aan uw reisbehoeften naar de vliegveld. Bovendien bieden wij eerlijke prijzen voor alle soorten ritten, of het nu persoonlijke of groepsritten naar de airport zijn.

reizen van of naar rotterdam airport

Wij bieden u een voorschot tarief calculator om er zeker van voordat u boekt

 • Voer adres in voor ophalen en wegbrengen
 • Kies passagiers en voertuig
 • Krijg de totale taxitarief

Kies voor een enkele reis of retour voor de airport transfers op de gewenste datum en tijd.

Voordelen van het boeken van Taxi Connect’s diensten

 • U kunt zonder problemen met uw bagage reizen in onze ruime voertuigen. Als u de bagagegegevens doorgeeft, zullen wij u een geschikt voertuig voorstellen.
 • Onze bekwame chauffeurs houden hun taxivergunningen en andere noodzakelijke documenten bij zich tijdens de ritten om het veiliger te maken.
 • Wij geven onze klanten een aantal unieke voorkeuren voor kinderen en huisdieren en staan hen toe om ze mee te nemen op ritten zonder enige problemen.

boek rotterdam airport vervoer service

Boek Rotterdam airport taxi diensten via online formulier

Onze klanten kunnen een rit boeken door bovenaan de pagina een online formulier in te vullen. Zodra zij hun gegevens op het formulier hebben ingevuld, berekent onze tariefcalculator het totaalbedrag dat zij voor de rit moeten betalen. Hieronder vindt u de stappen voor het reserveren.

Stap 1.

Eerst moet u uw ophaallocatie en aflever locatie invullen. Daarnaast selecteert u de datum en het aantal reizigers en drukt u op de zoekknop.

Stap 2.

Ten tweede, kunt u uw voertuig op uw gemak kiezen door te verwijzen naar het model, de kosten samen met de bagagecapaciteit.

Stap 3.

In de derde stap hebt u een aantal vereiste gegevens over uzelf ingevoerd, waaronder uw naam, e-mail-ID, telefoonnummer, en een bepaald verzoek.

Stap 4.

In de laatste stap van het boeken worden de totale kosten van uw reis getoond, die u kunt betalen met contant geld of online betaalmogelijkheden zoals creditcards, debitcards, of iDeal.

Lees de ervaring van onze passagier

Chauffeurs zijn zo coöperatief. Ze hielpen me mijn bagage in de ruime taxi te dragen.

-Mees Smeets

De reis was aangenaam. Ik bereikte mijn bestemming op tijd.

-Jinthe Timmermans

De reis was aangenaam. Ik bereikte mijn bestemming op tijd.

-Jinthe Timmermans