Straattaxi

Snelle rit

Trips om snel overgeplaatst te worden

Gemakkelijk reserveren

Het reserveren van een reis is een eenvoudig proces.

Overal in de stad

Biedt overal in de stad ritjes aan.

Vraag een makkelijke straattaxi aan in nederland

Bij taxi connect hebben we veel ervaring met alle soorten vervoersdiensten, en we begrijpen de zaken die met dit soort vervoer te maken hebben: namelijk straattaxi’s. Een straattaxi is voor ons een ongecategoriseerde rit van of naar een willekeurige plaats in de stad. Zoals hierboven vermeld, kunnen dit winkelcentra, stations, kerken, theaters, huizen van familie/vrienden, musea, of andere objecten zijn. Bij ons bent u verzekerd van mobiliteit op maat voor een betaalbare prijs. Onze dispatchers zijn altijd bereikbaar en zullen u vriendelijk te woord staan en u helpen de beste oplossing te vinden voor uw straatrit.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in straattaxi vervoer. Zij halen u netjes op van uw huis of een bepaalde bestemming. In de auto kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw vrienden/familie rond te hangen. De chauffeurs zijn gekwalificeerd en coöperatief, u bent verzekerd van een veilige, plezierige en voorzichtige reis van of naar een plaats in Nederland.

Meer voordelen van taxi connect

Privé- of groepsrit

Straatvervoer kan privé zijn, of groepsritten met uw vrienden in de gunstige vloten met ruime en luxueuze ritten,

Toegewijde ondersteuning

Ruiters kunnen op elk moment van de dag via een telefoontje contact opnemen met hun toegewijde ondersteuningsteam voor informatie over reizen en hun reservering.

Geen passagiersbeperkingen

Met een brede waaier van wagenparken, gaande van ruime auto’s, bestelwagens, en meer, zal een rit met meerdere passagiers comfortabel zijn.

Redelijke tarieven

Op basis van de afstand, het type taxi en de bagage worden de prijzen geschat, zodat de berijders gunstige prijzen kunnen kiezen.

Online formulier boeken

Ritten worden gereserveerd via een online formulier dat de details van de rit vraagt en u toelaat om voor die rit te betalen.

Meerdere betaalmethoden

De kosten voor de vervoersdienst worden betaald door de voordelige methode te kiezen uit de online trainer, kaartbetaling of contant.

Kies uw bestemming en boek gemakkelijk een taxi

  • Geef adressen in om te bereiken
  • Kies vloot voor passagiers
  • Gemakkelijk betalen

Beoordelingen van onze ruiters

De algemene rit was gunstig en tegen een betaalbare prijs, en ik heb geen compromissen gesloten voor mijn rit.

-Jurre Maas

De rit was bekwaam, en de chauffeur was coöperatief. Ik kan de ritten van taxi connect ten zeerste aanbevelen.

-Guus Boer

Ik waardeer de moeite die de chauffeur doet om mijn locatie te vinden en me voor de tijd te bereiken. Ik ben tevreden met de ritten.

-Duuk Jansen