Straattaxi

U herkent het vast wel: u wilt ergens naar toe gaan omdat u geen auto heeft of er niet in wilt/kunt rijden, en dan komt de planning om de hoek kijken. Gaat u met het openbaar vervoer, of toch met de fiets? Waar gaat u de fiets stallen? Is de afstand wel te doen met de fiets? En hoeveel kost zo’n busreis me dan? Is dat wel het snelste alternatief? Of u nou vervoer naar het station wilt, een dagje wilt winkelen, of een familiebezoek wilt inplannen, deze vragen komen altijd om de hoek kijken. Ook voor een avondje stappen kampt u vast en zeker wel eens met de vraag hoe u het beste kunt reizen, en of u met een klein groepje gaat of met een grote groep, en wat voor type vervoer daarbij het beste past.

Bij Taxi Connect hebben we veel ervaring met alle soorten vervoersdiensten, en begrijpen we de vraagstukken betreffende dit soort vervoer: namelijk straattaxi. Straattaxi is voor ons een ongecategoriseerde rit van of naar een object dat géén vliegveld is. Dat kunnen, zoals hierboven vermeld, winkelcentra zijn, stations, huizen van familie/vrienden, musea of andere objecten. Bij ons bent u verzekerd van mobiliteit op maat, voor een betaalbare prijs. Onze centralisten zijn altijd beschikbaar en staan u vriendelijk te woord, en denken met u mee naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in vervoer van het type straattaxi. Ze zullen u netjes oppikken vanuit uw huis of een bepaald object. In de auto kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om te buurten met uw vrienden/familie. Verder heeft u altijd snelle wifi ter beschikking in iedere auto. Kortom, met onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, aangename en discrete reis van of naar een object.