Taxi Den Haag

Meerdere voertuig opties

Tijdens het boeken van het formulier kunnen klanten voertuigen kiezen op basis van hun voorkeuren.

Schatting alvorens te betalen

Met behulp van de tariefcalculator kunnen gebruikers de prijs voor hun reis schatten.

Accepteer speciale voorkeuren

De gebruiker kan een speciaal verzoek indienen voor de transfer in de stad of buiten de stad.

Den Haag taxi services om u overal heen te rijden

Het aanvragen van een taxi Den Haag voor persoonlijk of zakelijk vervoer is veel toegankelijker met Taxi Connect. Of u nu een groot wagenpark voor meerdere passagiers wenst of luxe persoonlijk vervoer om de stad in of uit te rijden, wij helpen u graag met al uw voorwaarden. Met betrouwbare chauffeurs komt u veilig, comfortabel en zonder uw werkschema te missen op de plaats van bestemming aan.

De weg in of uit de stad rijden is probleemloos, redelijk geprijsd en tijdbesparend. Onze chauffeurs zijn intensief getraind en ervaren om te gaan met alle situaties die zich voordoen op de weg. Forenzen kunnen een rit boeken waar ze maar willen in een dag en ook diensten zijn beschikbaar de hele dag van de week.

Toegang tot een breed scala van diensten

Wij bieden een scala van de Den Hague taxidiensten die alle soorten van uw voorkeuren, comfort niveau, en betaalbaarheid. De diensten omvatten privé taxiritten, zakenreizen, of een VIP transfer service naar de straten of overal buiten de Hague te bereiken.

den haag taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Gemakkelijk een taxi van / naar Den Haag en de nabijgelegen airport

Reizen naar elke plaats in Den Haag of naar de omliggende gebieden, zelfs naar de airport, is gemakkelijk te bereiken via een telefoontje. Ook zijn de vervoersdiensten beschikbaar op het tijdstip dat u wenst, en het wagenpark dat u wenst. Al onze chauffeurs zijn bekend met de straten en routes, zodat u comfortabel naar uw bestemming kunt rijden. Wij hebben ook betaalbare ritten en geen toeslag prijzen. U kunt online een taxi reserveren op onze site of via een snel telefoontje.

Redenen om voor onze diensten te kiezen

 • Onze chauffeurs slagen erin de locaties te bereiken met de minst mogelijke tijd: 10-15 minuten vanaf het tijdstip van reservering en voltooien de rit binnen de geschatte tijd.
 • Wij staan onze klanten toe om hun kinderen en huisdieren mee te nemen op de reis waarvoor u voorkeuren kunt vragen.
 • Wij beschikken over een uitgebreide vloot om pendelaars te bedienen en hun gewenste transportdiensten door de hele stad te vervullen.
taxi van of naar den haag

Vraag een reis aan en vertrouw op ons voor alle transport benodigdheden

 • Aanvraag via reserveringsformulier
 • Boek door een telefoontje

Vanaf het moment van reservering tot het moment dat u uw bestemming bereikt, proberen wij uw overtocht veilig en ontspannen te laten verlopen.

Haalbaar vervoer binnen Den Haag of daarbuiten

Wij staan open voor vervoer in elke hoek van de stad vanaf uw opstapplaats tot aan de bestemming die u veilig wenst te bereiken. Reserveer een taxi naar Den Haag Centraal voor uzelf of voor uw gasten, zakenlieden, klanten, of een bekende(n). Met een nette auto en getrainde en vertrouwde chauffeurs, hoeft u zich geen zorgen te maken over de vervoersdiensten die u boekt voor uw betrokken personen.

taxidienst van of naar den haag centraal

Overweeg ons boekingsformulier om gemakkelijk een taxi te boeken

Reizigers kunnen alle vervoersdiensten voor elke regio van de stad boeken door het boekingsformulier in te vullen. Terwijl u alle details van uw rit invult, berekenen wij de totale kosten met onze prijscalculator en laten u dit zien. Hier kunt u de stappen voor online reserveringen bekijken.

Stap 1.

Eerst moet u het ophaalpunt en de locatie van uw bestemming invoeren met de reisdatum en het aantal passagiers.

Stap 2.

Na het selecteren van de pick-up en drop-off punten, kunt u het voertuig selecteren op basis van uw wensen, samen met de kosten en de bagage capaciteit.

Stap 3.

In de derde stap moet u enkele gegevens over uzelf invullen, zoals uw naam, mobiele nummer, e-mail-ID en eventuele unieke voorkeur.

Stap 4.

Tot slot tonen wij u het totaalbedrag dat u moet betalen voor uw geselecteerde lift, dat u contant kunt betalen of online kunt betalen met kaarten of iDeal.

Vraag meteen een taxi aan!

Bekijk de ervaring van onze klanten met ons

De chauffeur zette me op tijd af en ik werd ook weer opgehaald van hetzelfde adres op de verwachte tijd. Beste diensten.

– Tycho Koster

Ik wilde van de ene uithoek van Den Haag stad naar de andere, maar het kwam hen zo goed uit.

– Colin Kramer

Altijd tevreden over de rit en de prijzen van Taxi Connect. Ik ben zorgeloos voor frequente stedentrips.

– Jesper de Lange