Taxi Maastricht

Moderne taxi

Klanten kunnen boeken uit een breed spectrum van voertuigen, waaronder ruime, moderne, luxe, enz.

Beschikbaar de hele tijd

Taxi’s zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor vervoer in de stad en de omgeving.

Bestuurders zijn veilig

Onze gepartnerde chauffeurs zijn voldoende opgeleid om in het hele land veilig een ritje te maken.

Vraag taxi Maastricht met slechts een paar klikken

Nu is het zoeken naar een taxi in Maastricht een fluitje van een cent; of u nu in de stad of in de omgeving wilt reizen, onze taxi Maastricht is een handige optie. Een groepsrit met de familie, een zakelijke activiteit, of een informele straat transfer, het is allemaal mogelijk met de Taxi Connect, want zij heeft een breed aanbod van diensten, en dat ook nog eens in het juiste voertuig.

Het bereiken van elke regio van de Maastricht is een aangename en handige rit, mits met het voertuig dat u wenst. Uw reis zal gemakkelijk zijn omdat de chauffeurs uw adres zullen bereiken om u op te halen en u op tijd naar uw bestemming te brengen. Naast al deze, kunt u een reis van tevoren boeken met de datum en tijd van de reis en ook direct voor onmiddellijke transfers, die beide een bijna vergelijkbaar boekingsproces hebben.

taxi maastricht
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Regel een Maastricht airport taxi service bij Taxi Connect

De verschillende wagenparken van Taxi Connect, zoals luxe auto’s of ruime busjes, zijn geschikt voor elk soort rit in de Maastricht. Laat het gedoe van het rijden en het vinden van parkeerplaatsen en het betalen van een ongewenst bedrag achterwege; u kunt gebruik maken van onze eerlijk geprijsde taxi Maastricht service zonder u zorgen te maken over de kwaliteit van de vervoersdiensten.

Waarom kiezen klanten Taxi Connect boven anderen?

 • Onze transporten bestrijken bijna alle plaatsen in het land en zetten u af op elke gewenste locatie, zelfs buiten de stad.
 • Iedereen krijgt onmiddellijk taxiritten en luxe diensten van en naar de klant met de minste ophaaltijd.
 • Bij het boeken van een taxi kan de klant verwijzen naar de geschatte totaalprijs en online betalen wanneer hij het eens is over de totaalprijs.

Maak uw vlotte en ontspannen boeking taxi’s van Taxi Connect

 • Via een online formulier
 • Bel ons

De chauffeurs zijn betrouwbaar voor ritten overal in de stad of daarbuiten met minimale inspanning.

Taxi Maastricht centraal: juiste partner voor juist vervoer

Terwijl het reserveren van een vervoer, kunt u op zoek gaan naar het voertuig dat zou kunnen passen bij uw bagage en voorkeuren, als je er een hebt voor de reis. Voertuigen zoals go, suv, elektrische, en bestelwagens zijn beschikbaar voor verschillende doeleinden van de overdracht te dienen. Voor een reis vanuit het centrum van de stad of een van de omliggende regio’s, kunt u een taxi reserveren wanneer het u uitkomt.

maastricht centraal taxi

Hoe u een enkele reis of retourvlucht kunt reserveren vanaf

Wij faciliteren onze klanten om hun gewenste en handige vervoersdiensten te boeken door het invullen van een taxi boekingsformulier, dat is geplaatst aan de bovenkant van de pagina. U kunt de kosten schatten terwijl u de details invult; u kunt de totale kosten van de rit zien, die door onze tariefsteller berekend zullen worden. Hieronder vindt u de stappen om een rit te reserveren via het formulier.

Stap 1.

In de eerste stap hoeft u alleen maar de ophaal- en afzetplaatsen te bepalen; daarnaast selecteert u de datum en het tijdstip en voegt u het aantal passagiers toe.

Stap 2.

Vervolgens ziet u voertuigopties, met bagagecapaciteit, en kosten die u kunt kiezen naargelang uw verlangens.

Stap 3.

In deze stap moet u uw gegevens opgeven, waaronder uw naam, mobiele nummer en e-mail-ID. U kunt ook om bepaalde verzoeken vragen.

Stap 4.

In de laatste stap ziet u de details met een schatting van de kosten van uw rit, die u kunt betalen met contant geld en online betalingen zoals kaarten en iDeal.

Vraag meteen een taxi aan!

Gedeelde ervaringen van onze klanten

Ze dienden mijn professionele rit met uiterste tevredenheid, en de chauffeur was zo coöperatief.

– Alexander Driessen

De rit was over het algemeen aangenaam, hoewel het spitsuur was in de stad, en de chauffeur slaagde erin me op tijd af te zetten.

– Nina van der Laan

Het was een goede ervaring om gebruik te maken van Taxi Connect’s diensten voor mijn straat transfers. Zelfs de prijzen waren eerlijk.

– Joey Koning