Taxi apeldoorn

Meerdere voertuigopties

Wij bieden onze klanten een brede waaier aan voertuigopties voor een goede rit.

Ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren en kennen alle regels en voorschriften van het land.

Ophalen aan de deur

Haal klanten op van hun voordeur en zet ze af op de gewenste locatie.

Regel een taxi apeldoorn overal in de stad

Vervoersdiensten die aan al uw wensen voldoen en er een plezierige rit van maken, dat is waar taxi apeldoorn naar streeft. Of het nu gaat om een losse rit, een groepsrit of een zakelijke rit, al uw wensen, zoals het beschikken over een ruim en luxe wagenpark en comfortabel reizen, worden door taxi connect graag geaccepteerd en aangeboden. Bij al deze diensten hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijsstructuur; wij hebben een eerlijke prijsmodule voor al onze passagiers. U kunt de geschatte kosten van uw reis berekenen met behulp van een gratis tarief calculator die beschikbaar is op het online boekingsformulier.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren om de wegen, routes en regels van elke stad in nederland te kennen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen zoals het hebben van een rijbewijs dat nodig is voor het besturen van een auto in de stad. Ze zijn klantvriendelijk en stellen alles in het werk voor aangename taxiritten door bereid te zijn om te gaan met elke situatie die zich voordoet op de weg tijdens de reis. Ze zijn ook gemakkelijk genoeg om zorg te dragen voor de speciale eisen van de passagiers, zoals het dragen van extra bagage of het reizen met een huisdier of een zuigeling. Ondanks het doel van de reis, beginnen we onze reis op tijd.

taxi apeldoorn - taxiconnect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Beste vervoersdiensten in apeldoorn

Onze vloten worden schoon en goed onderhouden gehouden en zorgen voor een veilige en plezierige korte of lange reis. Ze zijn uitgerust met intelligente technologieën die kunnen helpen bij de stiptheid en kosteneffectiviteit voor onze passagiers. Ons team van professionele chauffeurs zal er alles aan doen om van uw reis de beste te maken.

Waarom mensen voor ons kiezen

 • Met onze taxireservering kunt u op reis gaan met uw huisdier of een baby, maar u kunt ook extra bagage meenemen zonder u zorgen te maken over het gedoe.
 • Wij hebben meerdere vlootopties waarmee u comfortabel kunt reizen met uw familie, vrienden of zakenpartner.
 • U kunt onze transferdienst reserveren door te betalen in meerdere opties zoals offline door contant geld en online door bankoverschrijving of debet/creditcards.
transportdiensten in apeldoorn

Neem een transferservice van taxi connect

 • Boek via een online formulier
 • Reservering op afroep

Wij bieden de beste diensten aan onze klanten in heel nederland.

Vervoer van/naar de nabijgelegen luchthaven

Wij verzorgen een veilige en aangename rit van of naar apeldoorn stad en nabijgelegen luchthavens zoals eindhoven airport. Boek een rit op elk gewenst moment, dag of nacht, en wij halen u op van uw voordeur. Wij respecteren de agenda van onze klanten en halen u daarom op tijd op of brengen u op tijd weg en geven u ook een ontspannen ervaring als u terugkomt van het vliegveld.

stappen om taxi apeldoorn te boeken

Procedure voor het online reserveren van uw taxi apeldoorn

Wij bieden een veilige en betaalbare vervoersdienst aan onze klanten. Onze passagiers kunnen hun rit altijd en overal boeken. Hieronder vindt u een aantal stappen om u te helpen uw rit online te reserveren met behulp van een boekingsformulier.

Stap 1.

Voer in de eerste stap uw reisgegevens in, zoals datum en tijd. Vermeld ook het ophaalpunt, het drop-off punt, en het aantal passagiers die gelijktijdig reizen.

Stap 2.

Met behulp van de hierboven vermelde gegevens, krijgt u verschillende voertuigopties om de geschikte voor uw reis te kiezen.

Stap 3.

Voer de gegevens in van de passagiers die samen reizen. Gegevens over naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele andere verzoeken worden gevraagd.

Stap 4.

Nadat u alle details hebt verstrekt, berekent u de prijs van de reis en verricht u de betaling online of offline.

Wat onze klanten van ons vinden

Ik zou taxi connect aan mijn familie en vrienden aanraden om naar de steden van nederland te reizen.

-Luke Scholten

Mijn vlucht had vertraging, en toch wachtte mijn taxichauffeur geduldig buiten de luchthaven. Ik hield van de service.

-Maud Dekker

Ik reisde met mijn huisdier, en de chauffeur was klantvriendelijk om mijn rit plezierig te maken.

-Amira Dijkstra