Taxi Ede

Schema rit

U kunt uw rit plannen voor vertragingen in uw vluchttijden.

Groot bereik

Onze diensten zijn overal in Nederland beschikbaar.

24/7 beschikbaar

U kunt uw reis op elk moment van de dag en nacht boeken.

Taxi Ede tot uw dienst

Bent u op zoek naar een taxi in Ede en omgeving of waar dan ook in Nederland? Taxi Ede biedt de beste, snelle en veilige service om u op te halen bij uw voordeur en u op tijd naar de gewenste locatie te brengen. Onze chauffeurs zijn geverifieerd met de wettelijke formaliteiten en dragen de nodige documenten zoals een rijbewijs om problemen tijdens het reizen te voorkomen. Ze zijn ervaren en goed opgeleid om de regels en routes van de stad te kennen, en zorgen voor een aangename rit tijdens de hele reis. Ongeacht het doel van het vervoer of de gekozen locatie, uw rit zal altijd goed getimed zijn van onze kant.

Of u nu alleen reist, met een partner, voor een zakenbespreking in de vloot wilt stappen of een reis met uw groep en uw favoriete mensen wilt maken, wij laten u altijd graag de vloot van uw voorkeur kiezen. Onze voertuigopties voor elke rit omvatten ruime bestelwagens en SUV’s, die luxe zijn en geschikt voor een groepstransfer, en sedan auto’s, die geschikt zijn voor individuele reizigers. Daarnaast biedt Taxi Connect ook de mogelijkheid om wensen kenbaar te maken zoals het reizen met baby’s, huisdieren of het meenemen van extra bagage.

taxi ede - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Maak gebruik van onze transferdiensten overal in Ede

De vervoersservice van Taxi Connect in Ede is de beste van allemaal. Onze chauffeurs houden de wagenparken goed onderhouden en schoon om ervoor te zorgen dat de reis van onze passagiers aangenaam en comfortabel is. Voor het boeken van onze transferservice hebben wij ook meerdere betalingsmogelijkheden, zodat onze klanten gemakkelijk online of offline kunnen betalen zonder gedoe.

Voordelen van het kiezen van onze diensten

 • Wij hebben meerdere betalingsmogelijkheden zoals online betalen via bankoverschrijving of bankpas/creditcard of offline betalen via contant geld voor uw boekingsbevestiging.
 • Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u zonder vertraging af op de gewenste locatie.
 • Wij respecteren het tijdschema van onze passagiers; daarom bereiken onze chauffeurs uw voordeur met een minimale aankomsttijd van 10-15 minuten.
voordeel van het boeken van ede vervoer met taxi connect

Ontvang onze klantvriendelijke transport

 • Reserveer online via een formulier
 • Bel ons voor een taxi reservering

Wij rekenen geen verborgen kosten, wat onze diensten redelijk maakt.

Luchthaven transfers van/naar Ede stad

Naast alle andere diensten, verzorgt ons bedrijf ook luchthaventransfers van of naar Ede stad naar nabijgelegen luchthavens in Nederland. Wij beschikken over een grote vloot die geschikt is voor elk aantal passagiers die door het hele land reizen. Bovendien stelt ons team van chauffeurs alles in het werk om uw reis veilig en comfortabel te laten verlopen met een zo kort mogelijke aankomsttijd.

stappen om taxi ede online te reserveren

Hoe maak je online reservering voor vervoer

De vervoersdiensten van Taxi Connects zijn eenvoudig te reserveren met behulp van een online boekingsformulier. Vul een aantal gegevens in door de stappen te volgen; wij staan altijd en overal voor u klaar. Hieronder vindt u de stappen die u leiden naar uw boekingsbevestiging.

Stap 1.

Voer eerst de reisgegevens in, zoals de ophaal- en afleverlocaties, samen met de datum en het tijdstip van de reis. Vermeld ook het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de tweede stap kiest u het type voertuig dat geschikt is voor de bagage die u vervoert en het totale aantal personen dat meereist.

Stap 3.

Vermeld in de volgende stap de gegevens van de passagiers, zoals naam, e-mail-ID en mobiel nummer, samen met de specifieke voorkeuren die aan de chauffeur moeten worden meegedeeld.

Stap 4.

Ten slotte kunt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis maken en de betaling online of offline verrichten, afhankelijk van wat u het beste uitkomt voor de bevestiging.

Beoordelingen door onze reizigers

Het wagenpark waarin ik reisde was schoon en netjes, waardoor ik de beste eerste indruk kreeg van Taxi Connect.

-Mirthe Timmermans

We bereikten onze gewenste bestemming, hoewel we in de spits reisden. Uitstekende service door Taxi Connect.

-Joy de Ruiter

De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam op alle mogelijke manieren. Zeer aan te bevelen.

-Rosa Willems