Groepsvervoer

Betrouwbare chauffeurs

Chauffeurs zijn gekwalificeerd om ritten uit te voeren.

Eenvoudig boeken

Boek reizen gemakkelijk online via het formulier.

Speciale voorkeuren

Voorkeuren voor reizen worden geaccepteerd.

Reserveer een taxi voor groepsvervoer

Soms komt het voor dat u met een groep wilt reizen. Normaal gesproken is het nemen van het openbaar vervoer voor dit soort arrangementen geen handige optie, want het kost te veel tijd en het is niet comfortabel. Met een aantal auto’s gaan is ook geen optie, want er komt veel bij kijken, zoals parkeren, en geen gezelligheid. Dan blijven er maar weinig opties over. Reserveer een taxi bij Taxi Connect voor een voordelig groepsvervoer.

Wij bieden u een comfortabele rit tegen een zeer betaalbare prijs. In plaats van met meerdere auto’s te gaan of het openbaar vervoer te nemen, heeft u toch het gevoel van openbaar vervoer maar dan zonder de nadelen. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. Zij halen u netjes op van uw huis of elk gewenst adres waar u opgehaald wilt worden. Kortom, met onze gekwalificeerde en representatieve chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, prettige en discrete reis voor lange of korte ritten.

Voordelen van het boeken van een bestelwagen voor groepsvervoer

Flexibele boeking

Het boekingsproces is flexibel; u kunt boeken via het online formulier in slechts een paar stappen. Of u kunt een rit reserveren via een telefoontje.

Meerdere soorten vloten

Verschillende soorten taxi’s zoals electric, Van, Go, en Luxury is beschikbaar voor de ritten en kan worden gekozen op basis van de voorkeuren; het kiezen van een luxe of gepersonaliseerde ritten.

Voorkeuren worden geaccepteerd

Voorkeuren voor de rit, zoals het reizen met de baby’s of het dragen van extra bagage worden aanvaard door de chauffeurs, en zij dienovereenkomstig actie ondernemen.

Enkele reis of retour

Reizen worden geboekt voor een enkele reis of zelfs voor de terugreis tegelijk, waarbij voor beide de gewenste datum en tijd wordt gekozen.

Betrouwbare betaling

Het online betalingsproces via kaarten of overgemaakt via een gateway is allemaal betrouwbaar en veilig.

Minder annuleringskosten

Op basis van de fasen van de taxi-annulering, moeten de ritten een vergoeding betalen, hoewel deze in verhouding minimaal zijn.

Maak een schatting voordat u uw reis boekt

  • Voer het ophaal- en bestemmingsadres in
  • Kies passagiers en voertuig
  • Een schatting krijgen van de totale kosten

Ervaringen van onze klanten

Ik had mijn vrienden op bezoek en boekten taxi’s van taxi connect, ze hebben genoten van de ritten, en voor de rest van de dagen, gaven ze de voorkeur aan de ritten van alleen hen.

-Senna Kok

De ritten werden eerlijk bediend, zelfs na de boeking op het laatste moment, zonder extra kosten.

-Pippa Huisman

Al mijn speciale voorkeuren werden door de chauffeur geaccepteerd, en het zorgde voor een comfortabele rit gedurende de hele reis, aangezien ik met mijn gezin in de taxi zat.

-Renske Vos