Groepsvervoer

Soms komt het voor dat u met een groep wilt reizen. Daarbij wilt u bijvoorbeeld op een zaterdagavond uitgaan met 12 man, of u wilt een langere trip naar de Keukenhof, of een dagje uit naar de efteling. Normaal gesproken is het openbaar vervoer nemen voor dit soort arrangementen geen optie, omdat het teveel tijd in beslag neemt, en het niet comfortabel is. Met een aantal auto’s gaan is ook geen optie, omdat er veel bij komt kijken, zoals parkeren, en geen gezelligheid. Dan blijven er weinig opties over.

Een busje nemen bij Taxi Connect is de ideale oplossing. We bieden u veel gezelligheid en comfort. In plaats van meerdere auto’s te gaan of het openbaar vervoer te nemen, heeft u toch het gevoel van het openbaar vervoer, maar zonder de negatieve dingen. Ook hoeft er niemand van uw groep te rijden, waardoor u het met iedereen even leuk kan hebben. U kunt kiezen uit een bus uit het business segment (zoals de Mercedes-Benz V-klasse), of een bus uit het economy segment (zoals de Mercedes-Benz Vito). Met de V-Klasse kunt u dan wel met één persoon minder en het busje zitten, maar u bent verzekerd van comfort uit de hoogste categorie. Wilt u een kortere afstand afleggen in het weekend? Dan is de Vito de juiste keuze.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer. Ze zullen u netjes oppikken vanuit uw huis of vakantiepark. In het busje kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om te buurten met uw vrienden/familie. Kortom, met onze gediplomeerde en representatieven chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, aangename en discrete reis, voor lange of korte ritten.