Taxi arnhem

Service bij u voor de deur

Onze chauffeurs bereiken uw gewenste locatie in de minimale tijd.

Meerdere transportmogelijkheden

We hebben verschillende voertuig opties om uit te kiezen voor een comfortabele rit.

Onmiddellijk beschikbaar

Wij zijn op elk moment van de dag of nacht beschikbaar om u de beste diensten te verlenen.

In Arnhem een taxi nodig?

Bij ons bent u verzekerd van een taxi op maat in onze straattaxi’s. Dit betekent dat u een ongecategoriseerde rit voor de boeg heeft van of naar een willekeurige plek in Arnhem. We brengen u en uw vrienden/familie/collega’s naar winkelcentra, theaters, uitgaansgelegenheden, musea of naar andere gelegenheden. Lees hier meer over stadsritten.

Taxi naar of van Arnhem Centraal

Bent u op zoek naar een taxi die u van Arnhem station brengt naar het centrum? Of wilt u juist een taxi van Arnhem centrum naar Arnhem Centraal? Dat kan bij ons taxibedrijf. Dankzij ons uitgebreide voertuigassortiment kunnen wij ruime ritten garanderen aan onze passagiers. Onze verantwoordelijke chauffeurs bieden u ook de mogelijkheid om veilig te reizen met extra bagage, huisdieren of baby’s. Geef dit bij uw reservering aan en wij verzorgen de rest.

Luchthavenvervoer met taxibedrijf in Arnhem

Voor het regelen van een taxi vanuit Arnhem naar de luchthaven kunt u contact opnemen met ons taxibedrijf. Wij bieden ook comfortabele luchthaventransfers aan. Zorg ervoor dat u de details van uw reis, zoals de luchthaven van bestemming en het tijdstip van uw vlucht, bij de hand heeft, wanneer u een taxi boekt. Dit helpt ons om de dienstverlening beter af te stemmen op uw behoeften.

 

taxi arnhem
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Kosten taxi in Arnhem

Reizen van en naar het stadscentrum van Arnhem is eenvoudig met Taxi Connect. De kosten voor de ritten zijn heel redelijk, en er zijn geen verborgen kosten. U kunt snel de geschatte kosten controleren met behulp van onze tariefcalculator op de website. Betaling is veilig en kan online worden gedaan via online bankoverschrijvingen, pin- of creditcardbetalingen, en zelfs contante betalingen.

Hoe een taxi naar Arnhem reserveren?

U kunt een rit van of naar Arnhem aanvragen door het taxireserveringsformulier in te vullen. U kunt de prijzen van de rit controleren met behulp van een tariefindicator voordat u besluit de rit te maken. Hieronder vindt u stappen die u helpen om de taxirit eenvoudig te reserveren:

   • Vul uw gegevens voor de reis door het invoeren van de heen-en terugreis bestemming, samen met de reisdatum en tijd. Zoek vervolgens het voertuig op basis van zijn beschikbaarheid.
   • Selecteer het type voertuig op basis van het aantal passagiers en de getoonde kosten voor de rit.
   • Nadat u de voertuigoptie hebt gekozen, vult u de gegevens van elke reiziger in, zoals de contactgegevens, het vluchtnummer, de tijd en de luchthavengegevens.
   • Na het invullen van de gegevens, kiest u de gewenste betaalmethode en voltooit u het boekingsproces.

   

boek vervoer in weert

Plan een reis en doe de betaling

 • Boek een rit via het online formulier
 • Bel ons op 040 777 7777 om te boeken

Neem de bevestiging van de reis boeking. In geval van vragen, neem contact met ons op.

Taxi die aan alle wensen van de klant voldoet

Taxi connect biedt u de beste diensten op het gebied van reizen. Of u nu reist met uw familie en vrienden of een zakenreis maakt, wij zorgen ervoor dat u een veilige en soepele reis heeft waarbij aan al uw behoeften en wensen wordt voldaan. We houden er niet van om extra te rekenen aan onze klanten; dus als u op zoek bent naar een betaalbare rit in de stad Arnhem, bent u hier op de perfecte plek.

stappen om taxi arnhem te reserveren

Een goedkope taxi in Arnhem vindt u bij Taxi Connect

Een goedkope taxi in Arnhem reserveren, doet u bij Taxi Connect. Wij staan bekend om onze diensten en stiptheid. Onze chauffeurs voldoen aan alle eisen voor stadsritten en zelfs voor luchthaventransfers. Ze zijn goed opgeleid om u te voorzien van puur comfort en veilig reizen in elke stad of daarbuiten. Wilt u dus ook een taxi boeken naar Nijmegen of wilt u met de taxi naar Ede? Dat is bij ons ook mogelijk. En dit zijn nog andere redenen om voor ons te kiezen:

 • Wij bieden u het voordeel van het boeken van een enkele reis of zelfs een retourreis, terwijl u uw pick-up tijd samen met de reisdata invoert.
 • Voorkeuren zoals het gebruik van een kinderstoel, het houden van huisdieren of het hebben van extra bagage worden geaccepteerd voor de ritten.
 • Betaling via elke gewenste methode veilig en snel is aanvaardbaar voor transportdiensten.

Ken de beoordelingen van onze klanten

Wij zijn trouwe klanten van taxi connect in arnhem, en zij hebben ons altijd goed geholpen. Wij zijn tevreden over hun aanpak en dienstverlening.

-Yinthe Koster

De aanpak van de Taxi Connect chauffeur is prijzenswaardig. Ze voldoen aan al onze eisen.

-Mads Smits

We reizen vaak met taxi’s van taxi connect naar arnhem centrum, en we zijn nooit teleurgesteld over de diensten.

-Amir Kuijpers