Taxi Schiphol

Reizen op elk moment

Uw taxi staat klaar bij de voordeur van Schiphol om u op te halen en omgekeerd.

Betrouwbare chauffeurs

Onze chauffeurs zijn opgeleid en in staat om u te voorzien van de veiligste rit

Billijke kosten

Onze ritten zijn beschikbaar tegen eerlijke prijzen in heel Nederland

Taxi van of naar Schiphol

Heeft u een vlucht gepland vanuit Schiphol? Of komt u op Airport Schiphol aan en zoekt u een comfortabele taxi naar huis? Een taxi van of naar Schiphol boekt u bij Taxi Connect. Veilig en op tijd rijden wij u van of naar Schiphol. Wij streven ernaar om onze passagiers een comfortabele taxirit te bieden, waarin het u aan niets ontbreekt. U kunt uw Schiphol taxi gemakkelijk van tevoren reserveren via onze reserveringstool, waardoor u altijd verzekerd bent van een comfortabele en punctuele reis.

Waarom een taxi voor uw reis van of naar Schiphol?

Met een taxi naar Schiphol reizen is gemakkelijk en stressvrij. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van parkeerplaatsen of het navigeren door het drukke verkeer. Een taxi kan u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven brengen, zonder dat u extra tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar de juiste terminal of het parkeren op afstand. In een taxi kunt u ontspannen en comfortabel zitten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bagage of andere zaken. Dit is vooral handig als u veel bagage heeft of reist met kleine kinderen. Wij zorgen bovendien voor een betrouwbare en punctuele service, wat betekent dat u ruim op tijd op de luchthaven aankomt voor uw vlucht.

schiphol taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Ook ritten naar Rotterdam of Eindhoven Airport

Bij Taxi Connect bent u niet alleen verzekerd van een betrouwbare en comfortabele taxi naar Schiphol Airport, maar u kunt ook profiteren van onze uitgebreide services naar andere belangrijke luchthavens zoals Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Of u nu een zakenreis plant of op vakantie gaat, onze ervaren chauffeurs staan klaar om u veilig en tijdig naar uw bestemming te brengen. Met Taxi Connect hoeft u zich geen zorgen te maken over het halen van uw vlucht; wij zorgen voor een stressvrije reiservaring, waarbij uw comfort en tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben.

Schiphol taxi service voor alle klanten

Met een groep in een taxibus naar Schiphol of terug

Wij bieden ook comfortabele taxibussen aan voor wanneer u met een groep mensen reist. Onze taxibussen naar of van Schiphol bieden ruimte tot maar liefst acht personen en hun bagage. Onze ruime taxibusjes zijn van alle gemakken voorzien en onze deskundige chauffeurs brengen uw reisgenootschap graag op tijd naar de luchthaven of juist naar huis. Hierbij zetten we iedereen weer voor de deur af of we halen ze voor de deur op. Onze van-deur-tot-deur-service stopt niet bij ons groepsvervoer.

Instant Schiphol Taxi

Een zakelijke Schiphol taxi naar of van Amsterdam

Bedrijven of zakenlieden kunnen ook een zakelijke taxi van of naar Schiphol reserveren. Wanneer u online reserveert, kunt u een luxer en net vervoermiddel bij ons boeken waarbij de chauffeur representatief gekleed is. In onze taxi’s vindt u allerhande voorzieningen, waardoor u tijdens uw taxirit gewoon door kunt werken, want bij Taxi Connect weten we: tijd is goud. We zetten u voor de deur van Schiphol of voor de deur van uw volgende meeting in Nederland af en halen u daar ook weer op.

Amsterdam Airport Taxi Service

Kosten taxivervoer van of naar Schiphol

Bij Taxi Connect bieden we voordelige tarieven voor zowel enkele reizen als retours naar Amsterdam Airport. Onze starttarieven zijn uiterst concurrerend en worden bepaald op basis van de afstand tussen uw huis en de luchthaven. Met behulp van onze online calculator kunt u de exacte kosten berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of u nu een individuele reis of een groepsrit plant, u kunt 24/7 bij ons terecht.

Een goedkope airport taxi naar of van Schiphol bij Taxi Connect

Aangezien Schiphol de grootste luchthaven van Nederland is, is het niet verwonderlijk dat een taxi naar Amsterdam Airport een van onze meest geboekte diensten is. Omdat Schiphol zo’n populaire rit is, kunnen onze taxiritten gecombineerd worden, waardoor u kunt rekenen op een scherp tarief. Het is daarom aan te raden uw rit van tevoren te reserveren, want dit is voordeliger dan last minute een taxi vanuit Schiphol Airport te nemen. U betaalt met onze scherpe prijzen daarom nooit te veel. We bieden bovendien standaard vervoer, maar ook extra opties zoals extra bagageruimte en aanpassingen wanneer u met jonge kinderen reist. Een comfortabele en goedkope taxi naar of van Schiphol reserveren, doet u dus bij Taxi Connect.

Hoe moet u een Schiphol Airport taxi reserveren?

Vraag online een taxi voor Schiphol aan door het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook de prijsindicator raadplegen om de kosten van de rit te controleren voordat u de reservering definitief maakt. Volg de onderstaande stappen om de rit te reserveren:

 • Voer het adres van vertrek en bestemming in, vervolgens de reisdatum en -tijd en het aantal passagiers en bagagestukken.
 • Kies nu uw voertuig op basis van uw ritgegevens.
 • Voer de rest van de gegevens in en vergeet niet uw vluchtnummer achter te laten en eventuele speciale verzoeken.
 • Na het invullen van alle details over uw rit, ziet u de geschatte ritprijs die u kunt betalen via elke online of offline betaalmethode.

 

Vraag meteen een taxi aan!

Bekijk de feedback van onze ruiters

De eerste en de beste taxidienst die ik bel als ik een taxi nodig heb, want hij zorgt altijd voor comfortabel en veilig vervoer.

– Samuel Kuipers

De chauffeur was op de hoogte van alle straten en lanen van de stad, en ik hoefde me geen zorgen te maken over de veiligheid.

– Michelle Hermans

De auto was netjes, de chauffeur was punctueel en kreeg genoeg ruimte voor mijn bagage met de hulp om deze op het vliegveld te dragen.

– Jens Vos