Taxi Schiphol

Reizen op elk moment

Uw taxi staat klaar bij de voordeur van Schiphol om u op te halen en omgekeerd.

Betrouwbare chauffeurs

Onze chauffeurs zijn opgeleid en in staat om u te voorzien van de veiligste rit

Billijke kosten

Onze ritten zijn beschikbaar tegen eerlijke prijzen in heel Nederland

Boek een Schiphol Taxi van overal

Rij veilig en op tijd naar de luchthaven met Schiphol Taxi. Wij bieden een taxi met stipte tijden in heel Nederland. Wij streven ernaar om onze passagiers een gemakkelijke taxirit te bieden met volledige veiligheid en verzorgen uw wensen in luxe en comfort. Onze chauffeurs staan altijd klaar om u op te halen van elke locatie en af te zetten op Schiphol of andersom.

Passagiers kunnen zorgeloos reizen omdat onze chauffeurs voldoen aan alle eisen voor het rijden in de stad of van en naar Schiphol. Klanten reserveren hun ritten vooraf of kunnen direct een rit naar hun bestemming krijgen.

Hoe betaal je een taxi naar Schiphol?

Wij bieden onze ritten aan tegen een betaalbare prijs, en u kunt ook veilig online betalen. Er zijn hier geen verborgen kosten. Passagiers krijgen een schatting voor de kosten van de rit, en er kan betaald worden met online bankieren, creditcards, pinpas, of ook met contant geld.

schiphol taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Taxi Schiphol diensten voor al uw behoeften

Wij zorgen er altijd voor dat u de meest geschikte rit krijgt, of u nu een taxi bestelt om met uw vrienden of familie te reizen of dat het om een zakenreis gaat. Wij houden rekening met uw voorkeuren en hebben voertuigen om u met 1 tot 4 personen te vervoeren. Wilt u met meer dan 4 personen reizen, dan beschikken wij over een taxibusje.

Onze toegewijde chauffeurs staan open voor alle speciale verzoeken en kunnen zorgen voor een veilige en comfortabele rit met uw baby of huisdieren. Ook kunt u extra bagage meenemen, dit hoeft u alleen maar aan te geven tijdens het online boeken en wij zorgen voor voldoende ruimte.

U kunt vooraf een taxi reserveren, maar we zijn ook beschikbaar voor directe ritten. De chauffeur haalt u voor de deur op, zodat uw reis veilig begint.

Schiphol taxi service voor alle klanten

Direct een Schiphol taxi aanvragen

 • Vaste prijs van de reizen
 • Meerdere betaalmethoden
 • Raming van de totale kosten vóór betaling

Ontvang de tourbevestiging na boeking, en in geval van vragen kunt u contact met ons opnemen via 040 777 7777.

Instant Schiphol Taxi

Boek een Amsterdam Airport taxi service voor uzelf of voor een groep

Bij Taxi Connect kunt u online een rit van of naar Schiphol reserveren als privé taxi of als groep. WIj beschikken over taxibussen en een luxe wagenpark voor al uw wensen. Wij bieden een persoonlijke rit aan die voldoet aan uw behoeftes. In de bagage omschrijving kunt u uw wensen kwijt met betrekking tot uw bagage.

Amsterdam Airport Taxi Service

Voordelen van Taxi Connect

 • U kunt bij ons enkele en retourritten reserveren.
 • Speciale voorkeuren zoals het reizen met huisdieren, kinderen en extra bagage.
 • Betaal veilig via uw eigen bank.

Hoe bestel je een taxi naar Schiphol?

Vraag online een taxi voor Schiphol aan door het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook de prijsindicator raadplegen om de kosten van de rit te controleren voordat u de reservering definitief maakt. Volg de onderstaande stappen om de rit te reserveren.

Stap 1.

Voer het adres van vertrek en bestemming in, vervolgens de reisdatum en -tijd en het aantal passagiers en bagage.

Stap 2.

In de tweede stap moet u een voertuig kiezen uit de gegeven optie op basis van uw ritgegevens.

Stap 3.

Voer de details over uzelf in, zoals uw volledige naam, inhoudsopgave, e-mailadres, vluchtnummer (niet essentieel) en eventuele speciale verzoeken.

Stap 4.

Na het invullen van alle details over uw rit, ziet u de geschatte ritprijs die u kunt betalen via elke betaaloptie, online of offline.

Vraag meteen een taxi aan!

Bekijk de feedback van onze ruiters

De eerste en de beste taxidienst die ik bel als ik een taxi nodig heb, want hij zorgt altijd voor comfortabel en veilig vervoer.

– Samuel Kuipers

De chauffeur was op de hoogte van alle straten en lanen van de stad, en ik hoefde me geen zorgen te maken over de veiligheid.

– Michelle Hermans

De auto was netjes, de chauffeur was punctueel en kreeg genoeg ruimte voor mijn bagage met de hulp om deze op het vliegveld te dragen.

– Jens Vos