Taxi Schiphol

Minste ophaaltijd

Laat een taxi altijd op geschatte tijd op de opstapplaatsen.

Betrouwbare chauffeurs

Chauffeurs worden opgeleid en gekeurd voor veilige ritten overal in het land.

Eerlijke kosten

De taxitarieven zijn concurrerend en eerlijk voor alle soorten ritten.

Boek Schiphol Taxi vanaf elke locatie

Rij veilig en op tijd naar de luchthaven met Taxi Schiphol. Wij bieden een haalbare ritten service van waar dan ook in Amsterdam naar Schiphol. Wij streven ernaar om onze passagiers een gemakkelijke verdere taxirit te bieden, met alle zekerheid van onze kant, zorg dragend voor uw luxe behoeften en comfort prioriteiten met de verscheidenheid van voertuigen. Onze chauffeurs staan klaar om u te brengen of af te zetten van de luchthavens, ongeacht het doel van een reis, of het nu vliegen voor een vergadering of het vervullen van de wens om te reizen naar uw favoriete plek.

Ruiters kunnen zorgeloos zijn voor het vervoer behoeften als de chauffeurs voldoen aan alle eisen voor het rijden in de stad of voor de luchthaven transfers. Wij laten onze klanten hun ritten op voorhand reserveren of krijgen onmiddellijk een rondrit naar hun bestemming.

Hoe kan je betalen voor de ritjes?

Rijden van of naar Schiphol is mogelijk tegen acceptabele kosten, waarbij ook veilig online betaald kan worden. Er zijn geen verborgen kosten die u moet betalen voor de rit. Passagiers krijgen, met behulp van een tarief calculator, snel toegang tot de prijs schatting voor Schiphol taxi’s. Er zijn verschillende methoden om te betalen, zoals online overboekingen, betalingen met pinpas of creditcard, of zelfs contant geld toestaan.

schiphol taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks Bagage
 • Vanaf € 15

Een taxi die alle gewenste doelen dient

Of u nu op zoek bent naar een taxi om met vrienden en familie te reizen of als dat een zakenreis is, krijg een transferdienst met alle vereiste voorkeuren. Wij hebben een reeks van transportmiddelen om de ritten voor van 1 tot 4 personen, of als u een rit voor meer dan dat wilt, een ruime bestelwagen zal uw rit passen.

Zelfs als het een speciale voorkeur, chauffeurs gehoorzamen die en proberen te voldoen aan elk van hen toegewijd. Ze geven een veilige en comfortabele rit aan de baby’s en huisdieren. U kunt ook verzoeken de extra bagage te dragen in de rit, zodat de duikers zal een taxi die ervoor zorgt dat het dient voldoende ruimte te krijgen.

Chauffeurs zullen u voor de deur ophalen om ervoor te zorgen dat uw reis veilig en ontspannen begint. Voor uw reis kunt u vooraf een taxi reserveren, maar ook voor directe transfers. En de rest van de voorwaarden zal worden verzorgd door ons.

Vraag een reis aan en betaal met de gewenste methode

 • Vaste prijs van de reizen
 • Meerdere betaalmethoden
 • Raming van de totale kosten vóór betaling

Ontvang de bevestiging van de tour na het reserveren, en in het geval van een vraag, neem dan contact met ons op door te bellen.

Boek een Amsterdam airport taxi service voor uzelf of voor een groep

Met Taxi Connect kunt u online een rit van of naar de luchthaven Amsterdam reserveren als uw privé taxi of voor uw groep. Wij beschikken over ruime busjes en luxe wagenparken die voldoen aan uw doel en wensen voor uw reis. Wij hebben een gevarieerde wagenpark optie, ruim genoeg voor de gewenste passagiers. Wij bieden een gepersonaliseerde rit en voldoet aan uw behoefte om te reizen met uw bagage door het verstrekken van een bagagebeschrijving bij het boeken van de reis online.

hoe boekt u een taxi op de airport van amsterdam

Benefits of driving with Taxi Connect

 • Wij bieden u de mogelijkheid om ritten te reserveren als enkele rit of met een retourrit waarbij u de tijd en datum van terugkomst kunt invoeren.
 • Speciale voorkeuren zoals ritten met huisdieren, kinderen, en extra bagage worden geaccepteerd voor de ritten.
 • Betaal voor de vervoersdiensten met de gewenste methode via elke bank veilig en snel.

Hoe vraag ik een taxi aan van / naar Schiphol

Vraag online een rit naar Schiphol aan door het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook de prijsindicator raadplegen om de kosten van de rit te controleren voordat u de reservering definitief maakt. Volg de stappen hieronder om de rit te reserveren.

Stap 1.

Vul de details van de reis in door het ophaal- en bestemmingsadres in te vullen, samen met de reistijd en -datum. Zoek vervolgens het voertuig.

Stap 2.

Selecteer de wagenparken op basis van uw voorkeuren om alleen of in groep te reizen en de kosten die op elke taxi vermeld staan

Stap 3.

Voer vervolgens de gegevens van de reizigers in, die ook bestaan uit de contactgegevens; voeg het vluchtnummer toe om te verwijzen naar het tijdstip van landen of opstijgen.

Stap 4.

Vul alle gegevens in en kies vervolgens de betalingswijze en voltooi het boekingsproces.

Vraag meteen een taxi aan!

Bekijk de feedback van onze ruiters

De eerste en de beste taxidienst die ik bel als ik een taxi nodig heb, want hij zorgt altijd voor comfortabel en veilig vervoer.

– Samuel Kuipers

De chauffeur was op de hoogte van alle straten en lanen van de stad, en ik hoefde me geen zorgen te maken over de veiligheid.

– Michelle Hermans

De auto was netjes, de chauffeur was punctueel en kreeg genoeg ruimte voor mijn bagage met de hulp om deze op het vliegveld te dragen.

– Jens Vos

Wat zeggen ruiters nog meer over ons?