Taxi Dordrecht

Online betalingen

Wij hebben meerdere betalings mogelijkheden voor onze klanten, van offline tot online.

Betrouwbare chauffeurs

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren genoeg om u door de hele stad en daarbuiten te brengen.

Competente prijzen

De prijzen zijn eerlijk en betaalbaar voor elke afstand in of rond de stad zonder verborgen kosten.

Overal en altijd reizen met taxi Dordrecht

Bent u op zoek naar vervoer voor slechts een paar kilometer of wilt u de stad bereiken? Dan staat taxi Dordrecht voor u klaar om u voor de kortste afstand overal in Nederland heen te rijden. De chauffeurs van Taxi Connect kennen de routes en regels van de stad op hun duimpje. Passagiers kunnen daarom eenvoudig hun ophaal- en afzetlocatie opgeven, en wij staan klaar om u er op tijd heen te rijden. Bovendien respecteren wij de agenda van onze passagiers; daarom nemen onze chauffeurs een minimale aankomsttijd om de ophaallocatie van de klant te bereiken en zijn zij op de hoogte van de routes om hen snel af te zetten.

Individueel, met uw partner, of met uw familie en vrienden reizen is met Taxi Connect nooit een zorg geweest. Wij bieden onze passagiers een ruim en luxueus wagenpark aan zodat zij kunnen genieten van hun rit in en rond de stad. Unieke voorkeuren zijn altijd acceptabel, zoals het reizen met extra bagage of het vervoeren van een huisdier of baby. Of het nu uw zakenreis is of u op vakantie gaat, wij zijn er om het op tijd te laten beginnen tegen betaalbare tarieven. U kunt de tarieven berekenen met behulp van een tariefcalculator om een schatting van de reis te krijgen.

taxi dordrecht - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Reis met ons mee in Dordrecht stad

Met een mand vol diensten aan onze passagiers, lijken we erg duur, maar dat zijn we niet. Passagiers kunnen hun boeking online bevestigen door de geschatte reis te controleren en vervolgens de reservering maken door te betalen via meerdere betalingsmogelijkheden. De kosten zijn gemiddeld voor alle soorten reizen, gaan voor een vakantie, een zakenreis of reizen naar een gebied in de stad.

Redenen waarom mensen ons verkiezen

 • Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u af op uw exacte locatie op tijd zonder gedoe. Zij geloven in stiptheid en respecteren het schema van onze passagiers.
 • Wij bieden gepersonaliseerde reizen, zakenreizen, of groepsreizen aan onze klanten met de mogelijkheid van het vervoer van extra bagage, huisdieren, of baby’s.
 • We hebben meerdere voertuigopties, zodat klanten elk voertuig kunnen kiezen dat ze wensen. Ze kunnen een ruime, een luxueuze, of een compacte uit de gegeven lijst kiezen.
boek dordrecht transport online

Boek onze voordelige taxi’s

 • Boek via het online boekingsformulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Wij rekenen geen verborgen kosten aan onze passagiers aan.

Vliegveld transfer naar dichtstbijzijnde vliegveld

De vervoersdiensten van Taxi Connect zijn de hele dag en nacht beschikbaar. Het helpt u om zorgeloos uw reis te beginnen vanuit Dordrecht naar het dichtstbijzijnde vliegveld, namelijk Rotterdam Airport. Met Taxi Connect kunt u ook een rit inplannen op het moment dat uw vlucht landt voor een comfortabele rit naar huis. Onze chauffeurs wachten u op op het vliegveld als uw vlucht vertraagd is, en zorgen ervoor dat u voor de tijd van uw vlucht op het vliegveld wordt afgezet.

proces om taxi dordrecht online te reserveren

Proces van het online boeken van vervoer

Het boekingsproces van Taxi Connect is eenvoudig, kort en gemakkelijk. U moet het online boekingsformulier doorlopen om de transfer diensten voor elke hoek van de stad te krijgen door een paar details van uw reis en de passagiers toe te voegen. Hieronder vindt u de stappen die u zullen helpen bij het boeken.

Stap 1.

In de eerste stap voegt u de details van uw reis toe door de ophaal- en afzetlocatie in te voeren, samen met de datum en het tijdstip van de reis. Voeg ook het aantal passagiers toe die samen reizen.

Stap 2.

Met de hulp van het aantal mensen die reizen, krijgt u voertuig opties om uit te kiezen in de volgende stap. Afhankelijk van de bagage, selecteert u het geschikte voertuig voor uw comfortabele reis.

Stap 3.

In de derde stap voegt u de gegevens van de passagiers die samen reizen toe. Dit omvat hun naam, mobiele nummer, en hun e-mail ID. U kunt eventuele speciale verzoeken die u heeft voor de chauffeur vermelden.

Stap 4.

In de laatste stap berekent u de geschatte rit met behulp van een tariefcalculator en verricht u de betaling, offline of online, om de rit te reserveren

Enkele ervaringen van onze passagiers

De chauffeur was op tijd op de luchthaven voor mijn vlucht landde. Elke keer als ik met hen op reis ga, heb ik er nooit spijt van.

-Evelien Schipper

Toen ik voor een vergadering reisde, was ik blij met de reis, want het wagenpark was schoon en goed onderhouden.

-Mohammed Bosch

Ik was helemaal nieuw in de stad, maar de chauffeur behandelde me goed en communiceerde geduldig met me.

-Helena Kramer