Luchthaven vervoer

Concurrerende prijs

De prijzen voor reizen zijn eerlijk en concurrerend.

Flexibele boeking

Boek een reis op elk moment van de dag en ’s nachts

Kies betalingsmethode

Transactie met de gewenste betalingsmethode

Eenvoudig een vliegveld taxi aanvragen

Niets is vervelender als je een dringende zakenreis hebt, en je moet nog een heel plan maken over wie je kan afzetten op het vliegveld, of dat je alleen gaat en de auto parkeert bij een P+R, of met het openbaar vervoer gaat. Omstandigheden zijn legio, maar het verkrijgen van ritten kan soepel verlopen met een airport taxi geregeld voor elk doel door heel Nederland en met de eerlijke en concurrerende prijzen.

Wij van taxi connect begrijpen als geen ander de eisen die gesteld worden aan een gunstige reis. Met onze ervaring in het uitvoeren van ritten naar de luchthavens voor de bekende luchthavens in Nederland, België en Duitsland, kunt u er zeker van zijn dat u goed, comfortabel en op tijd aankomt. Voor ons is elke grote en kleine rit naar de luchthaven belangrijk. U kunt ritten van en naar luchthavens boeken, en onze chauffeurs zorgen voor alle nodige handelingen, ook bij een vertraagde vlucht. Ook wordt u geholpen met het dragen van uw bagage.

Taxi luchthaven zijn om uw ritten zo comfortabel en flexibel mogelijk te maken

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Zij halen u direct op van uw locatie voor de luchthaven rit. Al met al bent u met onze gekwalificeerde en representatieve chauffeurs verzekerd van een veilige, prettige en discrete reis naar de luchthaven.

Veilige betalingen

Kies uw betalingswijze uit de vermeldingen op het boekingsformulier voor taxi luchthaven, en kies de gunstigste en betrouwbaarste uit – online overschrijving, betaling per kaart, en contant na de rit.

Boek desgewenst

Ruiters kunnen een rit reserveren via een online boekingsformulier van taxi connect, een paar noodzakelijke gegevens invoeren, of zelfs bellen voor onmiddellijke doorgiften.

Betrouwbare chauffeurs

Alle chauffeurs zijn gekwalificeerd, opgeleid en betrouwbaar om alle soorten ritten uit te voeren, zoals privé-ritten, groepsritten, ritten met de kinderen, etc., zonder enige aarzeling.

Enkele reis of retour

Men kan ook vervoer reserveren voor de luchthavens, en een terugreis op de gewenste dag en tijd, het zal probleemloos zijn om de ritten van en naar de luchthavens te krijgen.

Minimale annuleringskosten

De kosten voor de reizen zijn gunstig, en ook de annuleringskosten zijn minimaal, afhankelijk van het stadium van het hele proces waarin de reis wordt geannuleerd.

Breed scala aan vloten

Het is een handige optie om de voertuigen voor luchthaven vervoer kiezen op basis van het aantal passagiers die nodig zijn om te reizen met, een prijs die u wilt betalen uit de meerdere opties gegeven.

Bereken zelf de prijs en boek een rit in een mum van tijd

  • Vul de nodige gegevens over uw rit in
  • Kies uw voertuig
  • Betaal met de methoden die u wilt

Weet naar de ervaring van onze passagier

Ik had ritten voor mijn vriend gereserveerd omdat hij nieuw in de stad was. Om hem van het vliegveld op te halen, heeft taxi connect hem op een verantwoorde manier bij mij thuis afgezet zonder problemen te veroorzaken tijdens de rit.

-Luke Evers

De reis naar de luchthaven was bevredigend, en ik slaagde erin op tijd op de luchthaven te zijn, zelfs met mijn last-minute boekingen.

-Vince Hoekstra

Chauffeurs hebben me opgehaald van het vliegveld, zelfs na de 30 minuten vertraagde vlucht. Ik ga een taxi boeken bij taxi connect voor de rest.

-Brian Janssen