Airport vervoer

Home » Services » Airport vervoer

Niets is zo vervelend als u een zakenreis met spoed heeft, en u nog het een hele planning moet maken over wie u kan afzetten op het vliegveld, of dat u alleen gaat en de auto parkeert op een P+R, of met het openbaar vervoer gaat. Of als u als toerist gewoon op vakantie wilt gaan, maar toch niet weet hoe u nou naar het vliegveld moet gaan en welke afwegingen u daarbij moet maken, omdat het misschien te ver weg is, of het een moeilijk bereikbaar vliegveld is. Het is allemaal extra stress die erbij komt kijken, die het begin van uw reis (of het einde van uw reis) erg onaangenaam maakt, terwijl een vakantie er juist is om van te genieten.

Wij van Taxi Connect snappen als geen ander de irritaties en lasten die daarbij komen kijken. Met onze ervaring op alle bekende vliegvelden in zowel Nederland, als België en Duitsland, kunt u er verzekerd van zijn dat u goed, comfortabel en op tijd terecht komt. Voor ons is ieder groot – én klein – vliegveld bekend terrein. U kunt er zeker van zijn dat u uitgerust en stressvrij aankomt voor vertrek van uw vlucht. En wanneer u weer terugkomt van uw zakenreis of vakantiebestemming, dan staat één van onze chauffeurs u keurig op te wachten, zodat u zonder verdere handelingen gelijk naar huis kunt gaan. Daarbij wordt u ook geholpen met het dragen van uw bagage. Zo heeft u tijd voor het belangrijkste: genieten van uw vakantie.

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in airport vervoer. Ze zullen u netjes oppikken vanuit uw huis of het vliegveld. In de auto kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vakantie of zakenreis voor te beschouwen. U blijft verbonden met uw partners of vrienden/familie in het buitenland met het gratis en snelle wifi in de auto. Kortom, met onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, aangename en discrete reis naar de airport.