Zakelijk vervoer

Veilige ritten

Veilige ritten in de taxi en met chauffeurs

Service van deur tot deur

Pick en drop van elke locatie in de stad

Geverifieerde chauffeurs

Chauffeurs worden getest en geverifieerd voor ritten

Betaalbare en stipte taxi voor zakelijk vervoer

Bij taxi connect wordt uw reistijd uw werktijd. Wij bieden u alle tijd om na te denken, te werken en te bellen in onze discrete, zakelijke auto’s. U weet dat u veilig, uitgerust en op tijd op uw bestemming aankomt. En of dat nu een grote stad is of een afgelegen plek in nederland, het maakt niet uit. Het vinden van een parkeerplaats is niet langer een zorg vanwege de zakelijke vervoerstaxi’s. U wordt voor de deur afgezet – of in ieder geval zo dicht mogelijk in de buurt.

Onze chauffeurs zijn experts in het leveren van zakelijke vervoersdiensten… Zij halen u op van uw huis of kantoor. In de zakelijke taxi kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om op uw laptop te werken. Kortom, met onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, prettige en discrete rit voor een rit naar uw zakelijke doel.

De voordelen van het reserveren van zakenreizen bij taxi connect

Bedrijfsvloot

Men kan een taxi boeken voor een zakelijke rit, waarbij men kan kiezen voor een luxe of een gemiddelde rit, afhankelijk van betaalbaarheid en voorkeuren.

Betaalbare rit

De bedrijfsritten zijn redelijk, en dus kunnen ze geboekt worden zonder zich zorgen te maken over de prijs; ze kunnen geboekt worden voor onmiddellijke ritten of kunnen ingepland worden.

Beschikbaarheid 24/7

Trips kunnen op elk moment van de dag en nacht geboekt worden met gunstige methoden via een boekingsformulier of via een telefoontje.

Overal in het land

De ritten worden overal in het land uitgevoerd; hoe lang of kort de afstanden ook zijn, de renners worden opgehaald en afgezet op hun locaties.

Terugreis boeken

Mogelijk bij de zakelijke ritten worden de taxi’s gereserveerd voor de retourritten, die door Taxi Connect worden aangeboden voor ritten op een gunstige dag en tijd.

Flexibele boeking

Ritten worden op meer dan één manier gereserveerd; het wordt aangevraagd via een telefoontje of door gebruik te maken van het reserveringsformulier.

Eerst uw prijs schatten en dan uw rit boeken

  • Ophaal- en bestemmingsadres invoeren
  • Kies uw voertuigen
  • Betaal met de gewenste methode

Wat ruiters zeggen over onze diensten

Chauffeurs zijn beleefd en geduldig tijdens de rit. Hielp met het beheren van de bagage tijdens de rit en heeft goede communicatieve vaardigheden.

-Roos Smeets

Strives was coöperatief in het vinden van de bestemming en droop af naar het juiste adres ondanks een zeer complex adres dat ik invoerde.

-Meike Bosch

Ik ben taxi connect dankbaar dat hij me op tijd bij mijn kantoor afzette, zelfs voor een boeking op het laatste moment.

-Liam Dekker