Zakelijk vervoer

Zakelijke mensen hebben een druk leven. Ze moeten vaak hun drukke agenda combineren met reizen. Daarbij is het vaak kantje boord, vooral als ze bijvoorbeeld een congres hebben in Utrecht, en vervolgens een lezing in Rotterdam. Ze moeten in hun al drukke leven ook nog eens reistijd erbij optellen als extra laag bovenop hun schema. Daarbij komt ook nog parkeren kijken, wat vaak niet makkelijk gaat in de grotere steden. En als ze in de spits komen te staan komen ze ook nog eens te laat. Daarbij is iedere minuut die ze zelf rijden, weggegooide tijd omdat ze niet aan hun zaken kunnen werken. En nadenken gaat ook lastig, omdat ze rekening moeten houden met de navigatie en de medeweggebruikers.

Bij Taxi Connect wordt uw reistijd uw werktijd. We bieden u zeeën van tijd om na te denken, te werken en te telefoneren in onze discrete, zakelijke auto’s. U weet dat u veilig, uitgerust en tijdig aan komt op uw bestemming. En of dat nou een grote stad is, of een afgelegen plek in Duitsland: het maakt niets uit. Een plek zoeken om te parkeren behoort ook niet meer tot uw zorgen. Daarbij wordt u voor de deur – of in ieder geval zo dicht mogelijk bij de deur – afgezet. Dat kunt u met uw privé-auto niet nadoen!

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Ze zullen u netjes oppikken vanuit uw huis of uw kantoor. In de auto kunt u een praatje maken met de chauffeur, maar u kunt er ook voor kiezen om te werken op uw laptop. U kunt uw laptop opladen met uw stekkerdoos, of u kunt verbinden met de gratis snelle wifi die u altijd ter beschikking heeft. Kortom, met onze gediplomeerde en representatieven chauffeurs bent u verzekerd van een veilige, aangename en discrete reis.