Taxi Maastricht Airport

Taxi Binnen Handbereik

Haal vervoersdiensten binnen handbereik om in Nederland te reizen.

Optimale airport ritten

Ritten met een comfortabel en ruim voertuig en op het tijdstip dat u het wilt.

Betaal zoals je wilt

Meerdere betalingswijzen zijn toegestaan om voor de vervoersdiensten te betalen.

Maak een betrouwbare taxirit van/naar Maastricht Airport

Wilt u een taxi naar de airport Maastricht? Vraag direct een dienst aan of reserveer een rit op de door u gewenste datum, tijd en adres. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie, onze chauffeurs zijn altijd voorbereid met een uitgebreid wagenpark om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen. We hebben een exclusief aanbod van voertuigen, waaronder bestelwagens en luxe auto’s, om aan al uw wensen te voldoen.

U kunt een taxi aanvragen voor een probleemloze rit op de airport en u hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerruimte, waardoor u geld en tijd bespaart. De prijzen voor de service zijn vast en er zijn geen verrassingen voor de airport ritten. Als u zich zorgen maakt over uw veiligheid, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de rit; onze bekwame chauffeurs zijn ervaren in het maken van onze rit veilig en aangenaam voor de airport.

maastricht airport taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks Bagage
 • Vanaf € 15

Waarom zou u Maastricht airport Transport Diensten boeken

 • Wij accepteren speciale voorkeuren voor reizen met kinderen en huisdieren; onze chauffeurs zijn verantwoordelijk en vriendelijk.
 • Wij hebben een redelijke prijsstructuur voor alle soorten transfers, of u nu een airporttaxi, een zakentaxi, een groepsreis, een evenement of gewoon een wandeling door de stad nodig hebt.
 • Taxi Connect biedt snelle transfers aan, wat betekent dat u met een minimale aankomsttijd het gewenste wagenpark bij u kunt hebben.
 • Betaal op de manier die u wilt, door te kiezen voor de methode uit de verschillende aangeboden; online methodes zijn veilig en betrouwbaar.
maastricht airport vervoersdiensten

Verzoek om een taxi van waar dan ook in de stad naar de airport

 • Via een online formulier
 • Via een telefoontje

Wij zijn op elk moment van de dag en de nacht beschikbaar voor transportdiensten in de stad of zelfs daarbuiten.

Maastricht Aachen Airport Taxi kan van overal geboekt worden

Reserveer een taxi vanaf elke locatie. Taxi Connect heeft een landelijke dekking, wat inhoudt dat u vanuit heel Nederland uw gewenste voertuig kunt reserveren naar Maastricht airport en vice versa. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de hele dag en nacht toegang te krijgen tot vervoer. Is dit niet flexibeler?

hoe een taxi naar maastricht airport reserveren

Hoe boekt u een taxi voor een enkele reis of een retourvlucht naar Maastricht Aachen Airport bij Taxi Connect?

Taxi Connect stelt klanten in staat om hun gewenste wagenpark te reserveren via het formulier bovenaan de pagina. Terwijl u al uw gegevens invult, berekent onze tariefcalculator het totaalbedrag dat u betaalt voor uw veilige en plezierige rit. Hieronder vindt u de stappen waarmee u rekening moet houden bij het reserveren,

Stap 1.

In de eerste stap van het boeken moet u de ophaal- en afleverpunten invoeren, samen met de datum van de reis en het aantal reizigers dat u bent.

Stap 2.

In de tweede stap kunt u het gewenste voertuig kiezen uit ons exclusieve wagenpark. Hier vermelden wij de kosten van een bepaalde auto of bestelwagen en de bagagecapaciteit.

Stap 3.

In de derde stap moet u uw persoonlijke gegevens invoeren, zoals uw naam, mobiel nummer, e-mail-ID, of een ander verzoek om speciale voorkeuren.

Stap 4.

In de vierde en laatste stap ziet u het totaalbedrag van uw reis, dat u contant kunt betalen of online kunt betalen met iDeal.

Vraag meteen een taxi aan!

De ervaring van onze klanten

De rit was bevredigend met de chauffeurs, en ik had geen cent extra. De prijzen voor de ritten zijn allemaal betaalbaar.

– Morris de Koning

De chauffeur was met alle etiquette, en het voertuig was allemaal netjes; mijn rit was aangenaam gedurende de hele Maastricht Airport.

– Twan Schouten

Ik wilde een langere afstand afleggen met extra bagage. Hun chauffeurs maakten het allemaal gemakkelijk en zorgeloos door me op tijd af te zetten.

– Levi Smit

Lees meer over de ervaringen van onze passagiers