Groot wagenpark

Wanneer u een auto gaat huren, heeft u keuze uit verschillende soorten, types en kleuren. Vaak ook bij éénzelfde bedrijf. Of wanneer u een auto koopt, kunt u kiezen uit alle voertuigen, het enige wat u limiteert is uw budget. Helaas is dat niet zo bij het openbaar vervoer, zoals bij bussen. Bij treinen heeft u gelukkig wel keuze uit eerste klas of tweede klas. We zeggen helaas, omdat het niet gaat om het soort vervoer, wij denken in de termen van mobiliteit. U als klant wilt vervoerd worden, en u bepaalt zelf in wat voor stijl. Of het nou een auto huren is, een auto kopen, een bus nemen of een trein nemen.

Ook in de taxibranche vinden we dat dat precies hetzelfde moet zijn, maar dan nog uitgebreider. Vergelijk het met – zoals hierboven al beschreven – het huren van een auto. U als klant moet een ruime keus hebben waarin u vervoerd wil worden. Als u liever in een luxere auto zit, dan moet er geen goedkope auto u komen ophalen. En andersom geldt ook precies hetzelfde. Ook qua voertuigcapaciteit geldt hetzelfde. als u in een kleinere auto wilt zitten, dan moet er geen stationwagen of busje u komen ophalen. En vice versa.

Bij ons heeft u een ruime keuze aan voertuigen. Ze zijn opgeldeeld in drie categorieën: economy, business en electric. De eerste categorie is de goedkoopste categorie. Het is echter niet de minst luxueuze: sommige auto’s zijn ruim (zoals de E-klasse uit 2012, die ruim en comfortabel zit) en comfortabel. In de business categorie behoren de autos van de wat luxere klasse. Voorbeelden hiervan kunt u vinden in ons wagenpark. Tenslotte de electric categorie: hierin behoren alle elektrische auto’s. Ook deze kunt u terug vinden in ons wagenpark.