Uitgebreid wagenpark

Gemakkelijk boeken

U kunt onze diensten dag en nacht overal in nederland boeken.

Flexibele betaling

De bevestiging van uw boeking is online en offline mogelijk via contant geld.

Betaalbare prijzen

De prijzen voor uw reizen overal, reizen, zijn eerlijk en concurrerend.

diensten voor grote wagenparken - taxi connect

Kies een geschikte voertuigoptie

Niets is vervelender dan een auto kopen, ermee rijden, een parkeerplaats vinden en een bedrag betalen. Het is nog erger als je met het openbaar vervoer reist, zoals treinen en bussen, met veel mensenmassa’s en een compacte ruimte. Het reizen met treinen en bussen vereist een alledaags schema dat gevolgd moet worden, het zonder mankeren halen van een bus en het reizen met veel groepen waar je geen eigen plekje kunt krijgen. De beste optie voor het vinden van een rit voor het reizen in de straten van de stad, het nemen van de stad naar de stad tours, of haasten naar de luchthaven voor uw vlucht, taxi’s zijn uw leven redder.

Wij van taxi connect begrijpen de wensen en eisen van onze klanten voor een gunstige reis. Met onze ervaring in het aanbieden van meerdere voertuig opties aan onze passagiers om aan al hun wensen te voldoen, kunt u er zeker van zijn dat u uw gewenste locatie veilig en comfortabel bereikt. Wij hebben wagenpark opties voor alle soorten van vervoer zoals groepsreizen, waarvoor SUV’s en bestelwagens geschikt zijn, en individuele en partner reizen, waarvoor sedan auto’s de geschikte optie zijn.

Een geschikte taxi voor een veilige en comfortabele reis

U kunt het voertuig optie kiezen tijdens het bevestigen van uw reservering online op basis van het aantal passagiers die samen reizen en de bagage die ze met zich meedragen. Onze ruime en luxueuze wagens zullen uw reis aangenaam en onvergetelijk maken.

Beveiligde betaalmethodes

Kies de geschikte betalingsmethode uit de opties in het online boekingsformulier, zoals online methoden – bankoverschrijving, debit/credit cards, of offline mode door middel van contant geld.

Schema rit

Passagiers kunnen hun rit inplannen voor later of onmiddellijk boeken door een paar gegevens in te vullen op het online boekingsformulier.

Betrouwbare chauffeurs

Wij hebben een team van opgeleide en ervaren chauffeurs die aan alle wettelijke formaliteiten van het rijden voldoen en tijdens de hele reis rijbewijzen bij zich hebben om problemen te voorkomen.

Speciale verzoeken aanvaard

Wij staan onze passagiers toe met extra bagage te reizen of een huisdier of baby mee te nemen, dit dient voorafgaand aan de reis in het online boekingsformulier vermeld te worden.

Gemakkelijk luchthavenvervoer

Onze chauffeurs halen u op voor uw deur en zetten u af voor de aankomsttijd van uw vlucht op weg naar de luchthaven. U kunt een rit boeken naar elke nabijgelegen luchthaven in nederland.

Altijd en overal beschikbaar

Onze diensten zijn beschikbaar gedurende de dag en nacht en elke dag van de week. U kunt uw rit overal in de stad, de omgeving, of nabijgelegen luchthavens in nederland boeken.

Bereken de reis schatting tijdens het boeken

  • Vermeld een paar noodzakelijke details van de reis
  • Kies het juiste voertuig
  • Doe de betaling voor bevestiging

Ervaring van onze klanten

Ik ging op reis met mijn vrienden en familie, en ons voertuig was zeer comfortabel.

-Michelle Martens

Ons wagenpark was goed onderhouden en schoon, wat onze rit aangenaam maakte.

-Dylan Schouten

Ik ging met mijn partner voor een zakenreis in het voertuig van Taxi Connect, en de auto was ruim en luxueus.

-Silke Martens