Taxi vught

Beschikbaar 24*7

Onze diensten zijn beschikbaar op elk moment van de dag en overal in de stad.

Meerdere betalingsopties

Maak de betaling voor het boeken van uw rit online of offline.

Pick-Up faciliteit

Haal de faciliteit bij u voor de deur op en breng het naar uw locatie.

Registreer snel een taxi vught bij ons

Bent u op zoek naar een transferservice die u veilig en comfortabel van dienst kan zijn in het onbekende vught? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Taxi vught voorziet u van de beste diensten, zoals u ophalen uit elke hoek van de stad, en zal u afzetten waar u maar wilt. Taxi connect biedt verschillende wagenpark opties, zoals ruime en luxe voertuigen die voornamelijk gebruikt worden voor groepen die met vrienden of familie reizen en sedan auto’s die gekozen worden voor individueel of partner vervoer. Wij beschikken over een goed onderhouden en schoon wagenpark voor een aangename reis.

Taxi vught hanteert redelijke en betaalbare prijzen voor alle lange en korte ritten in de stad en de wijde omgeving. Wij beschikken over goed opgeleide, ervaren en betrouwbare chauffeurs die u overal in de stad en daarbuiten naartoe rijden. De chauffeurs dragen alle wettelijke documenten zoals rijbewijzen voor de veiligheid van de passagiers. Wij staan open voor alle preferentiële verzoeken zoals het reizen met extra bagage of het samen meenemen van een baby of huisdier tijdens de reis.

taxi connect - vught taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Vervoer overal in de stad en daarbuiten

Als u in of rond de stad wilt reizen, staan onze taxi’s klaar om u veilig en comfortabel van dienst te zijn. Wij bieden eerlijke prijzen aan onze klanten, ongeacht of het een korte of lange reis is. Bovendien is het met onze transferdiensten gemakkelijk om extra bagage, een baby of een huisdier mee te nemen.

Voordelen van het kiezen van onze diensten

 • Onze diensten hebben meerdere betalingsmogelijkheden, zoals online betalen via bankoverschrijving of bankpas/creditcard of offline betalen via contant geld.
 • Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren in het kennen van de routes en regels van de stad, en ze dragen wettelijke documenten zoals rijbewijzen bij zich voor de veiligheid van de passagiers.
 • We hebben meerdere voertuig opties zoals reizen met een groep in ruime en luxe bestelwagens of SUV’s of gaan solo of met een partner in sedan auto’s.
vervoersdienst voor vught

Boek uw rit zonder gedoe met ons

 • Reserveer online
 • Bel ons

Wij zijn op elk moment van de dag en overal in de stad of de omgeving beschikbaar.

Betrouwbare transportdiensten van/naar luchthaven

Passagiers vragen om airport ritten van of naar de stad vught naar elke nabijgelegen luchthaven zoals eindhoven airport. Bovendien, als uw vlucht vertraagd is, wachten onze chauffeurs op uw aankomst om u op uw locatie af te zetten. U kunt uw rit ook inplannen als uw vlucht vertraagd is of direct boeken als uw vlucht vroeg is.

vught taxi online boeken stappen

Stappen voor het maken van uw reservering online

Het reserveren van uw rit is bij taxi connect een eenvoudig proces. U kunt online reserveren door een aantal gegevens te vermelden en een aantal stappen te volgen. Hieronder staan de punten die u wegwijs maken in het online reserveren van taxi’s.

Stap 1.

In de eerste stap vult u de gegevens in op het boekingsformulier, zoals het ophaalpunt, het afgiftepunt, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de volgende stap kiest u het type voertuig dat het beste bij uw wensen past, afhankelijk van de bagage die u vervoert en het aantal passagiers dat meereist.

Stap 3.

Vermeld in de derde stap de gegevens van de klanten, zoals naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele speciale wensen van de passagiers.

Stap 4.

In de laatste stap kunt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis maken en de betaling offline of online verrichten.

Ervaring van onze klanten

Ik zou de diensten aan mijn familie en vrienden aanbevelen, want mijn rit was aangenaam en comfortabel.

-Tom Brouwer

We bereikten onze bestemming op tijd, zelfs toen we in de spits reisden.

-Olivier Verhoeven

De chauffeur was klantvriendelijk en haalde me voor de deur op.

-Beau Vermeulen