Taxi tilburg

Minste aankomsttijd

We bereiken het opstappunt van de passagier in een aankomsttijd van 10-15 minuten.

Diensten meerdere voertuigen

We hebben verschillende auto’s voor individuele, groeps, of partnerritten.

Onmiddellijke/geplande reis

Voor een vooraf geplande reis of een directe transfer, zorgen wij voor een comfortabele rit.

Taxi Naar Van Tilburg

Taxi in de regio tilburg is met een paar tikken op uw telefoon te bereiken. Wij staan klaar om u in een paar stappen van dienst te zijn. Onze auto’s zijn beschikbaar voor ritten overal in de stad of de omgeving en ook naar andere steden en luchthavens in nederland. Wij hebben verschillende voertuig opties voor u om individueel, met zakenpartners, of in groepen te reizen. Onze vloot bestaat uit SUV’s en sedan auto’s die luxe en ruim zijn en voorzien in alle benodigdheden van onze passagiers. Wij zijn altijd blij om onze klanten te voorzien van aangename ritten.

De chauffeurs van taxi connect zorgen ervoor dat hun passagiers op tijd de gewenste bestemming bereiken. Zij zijn betrouwbaar en bekend met alle regels en routes van de stad in nederland en voldoen aan de eisen voor het besturen van de taxi’s. Ze zijn ook klantvriendelijk en houden rekening met uw wensen zoals het reizen met extra bagage, huisdieren of baby’s. Bovendien zijn onze transferdienstende hele dag en nacht beschikbaar met ophalen vanaf uw voordeur en afzetten op uw exacte locatie.

taxi tilburg
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Betaalbaar vervoer in Tilburg

Rijden van of naar tilburg is mogelijk tegen een aanvaardbare kostprijs waarbij de betaling van onze diensten veilig online kan gebeuren via bankoverschrijving of debet/credit kaarten, of offline via cash. Er zijn geen verborgen kosten om te betalen voor de transferdiensten, en onze passagiers krijgen snel toegang tot de prijsschatting voor tilburg met behulp van een tarief calculator beschikbaar in het online boekingsformulier.

Voordelen van het gebruik van onze diensten

 • Onze transferdiensten aanvaarden alle bijzondere voorkeuren en vervullen ze met toewijding.
 • Wij bieden moeiteloze betaaldiensten zoals online en offline betaalmethoden.
 • We hebben meerdere vlootopties voor vervoer in groepen, soloritten, of partnerritten.

Geniet van een gunstige reis met ons

 • Reserveer online via een formulier
 • Bel ons om de rit te boeken

Wij rekenen geen verborgen kosten en bieden betaalbare tarieven voor vervoer.

Boek een taxi van/naar de luchthaven in de buurt

Met taxi connect kunt u een rit boeken van of naar een nabijgelegen luchthaven. De boeking kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wij respecteren de agenda van onze passagiers en hanteren daarom een minimale aankomsttijd van 10-15 minuten na reservering. Wij geloven in stiptheid en zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven bent. Onze chauffeurs wachten ook op u op de luchthaven als uw vlucht vertraagd is.

luchthaventaxi voor tilburg

Taxi tilburg online aanvragen

Vraag een rit aan van of naar Tilburg door het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook de prijsindicator raadplegen om de kosten van uw reis te controleren voordat u de vervoersdienst bij Taxi Connect definitief maakt. Hieronder vindt u een aantal stappen die u kunnen helpen bij het reserveren van een taxi bij ons.

Stap 1.

In de eerste stap vult u de details van uw reis in door het ophaal- en afleverpunt te vermelden, samen met de datum en het tijdstip van de reis. Klik vervolgens op de zoekoptie om het juiste voertuig te vinden.

Stap 2.

Met de opties van vervoer, in de volgende stap, selecteert u de gewenste vloot op basis van het aantal passagiers die reizen samen met de bagage die wordt vervoerd voor de reis.

Stap 3.

In de derde stap voert u de gegevens van de reizigers in, zoals de naam, het mobiele nummer en de e-mail-ID van alle personen die meereizen. Vermeld ook eventuele speciale verzoeken tijdens de reis van onze chauffeurs.

Stap 4.

In de laatste stap berekent u de prijs van uw reis en kiest u de betalingswijze om de reservering te maken.

Bekijk de feedback van onze passagiers

Ik geef de voorkeur aan deze taxiservice omdat het de beste, veiligste en meest comfortabele rijervaring biedt.

-Valerie Koning

De chauffeurs kenden alle routes in de stad; ik hoefde me dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

-Leah Hulskes

De auto was schoon en goed onderhouden, wat mijn reis comfortabel maakte.

-Jenna Groen