Taxi boxtel

Minimale aankomsttijd

Onze chauffeurs zullen bij u arriveren op een minimale aankomsttijd.

Brede toegang

Onze diensten zijn in nederland dag en nacht beschikbaar.

Meerdere voertuigopties

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark voor alle soorten vervoer.

Taxi boxtel is within reach

Taxi boxtel voorziet in al uw vervoersbehoeften met een tijdige pick-up faciliteit vanaf uw voordeur en een drop-off faciliteit op uw gewenste bestemming. Wij richten ons op al onze transferdiensten en doen ons uiterste best om deze voor onze klanten te vervullen. Met de service faciliteiten van taxi connect, hoeft u zich geen zorgen te maken over het reizen naar kantoren, het bezoeken van evenementen en drukte, het zwerven door de straten van de steden, of transfers naar nabijgelegen luchthavens. Wij zijn er om u te helpen met al uw reis behoeften en eisen met de grootst mogelijke veiligheid en comfort.

Wij hebben een uitgebreide collectie van exclusieve auto’s, bestelwagens, elektrische auto’s, enzovoort, zodat u uw voorkeur voertuig te kiezen tijdens het maken van de bevestiging in het online boekingsformulier. Als u in een groep wilt reizen met uw vrienden en familie, hebben we ruime en luxe SUV’s en bestelwagens om uw reis comfortabel te maken. Als u individueel of met uw partner voor zakenvergaderingen of in de omgeving van de straten wilt reizen, hebben wij exclusieve sedan auto’s voor uw aangename reis. Onze tarieven zijn redelijk voor korte of lange ritten met al onze diensten.

taxi boxtel - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Transferdiensten in boxtel stad en omstreken

Een ritje maken in boxtel stad en omstreken is heel gemakkelijk met behulp van taxi boxtel. Wij beschikken over een team van goed opgeleide en ervaren chauffeurs die de routes en regels in boxtel stad en omstreken, klein of groot kennen zodat u veilig en plezierig kunt reizen met de minste aankomsttijd voor uw deur.

Voordelen van kiezen voor taxi connect

 • Onze chauffeurs voldoen aan alle noodzakelijke wettelijke eisen zoals het dragen van een rijbewijs om rijproblemen tijdens de reis te voorkomen.
 • Wij hebben meerdere betalingsmogelijkheden voor onze diensten, zoals online transacties via bankoverschrijving of debet/creditcards, of offline betaling via contant geld.
 • Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen of te reizen met een huisdier of een baby tegen betaalbare tarieven.
taxi connect voor boxtel transport

Maak een taxi reservering met ons

 • Boek via een online formulier
 • Bel ons om een rit te boeken

U kunt vrij en comfortabel reizen in Boxtel stad met meerdere vloot opties.

Vervoer van/naar luchthavens in boxtel-stad

Taxi connect staat altijd open om u te helpen met luchthavenvervoer van of naar het stadsgebied. U kunt een taxi naar boxtel stad reserveren met de mogelijkheid van zakelijk vervoer, straatvervoer, of meerijden met de groep in grote wagenparken. Wij hebben de mogelijkheid om uw rit in te plannen als uw vlucht vroeg is of vertraging heeft opgelopen. Ons team van chauffeurs voldoet aan al uw specifieke eisen voor het reizen; vermeld het gewoon tijdens het invullen van het online formulier.

stappen om taxi boxtel online te reserveren

Stappen om uw reservering online te bevestigen

Het reserveren van onze wagenparken is slechts een paar klikken verwijderd wanneer u uw rit online reserveert. Het invullen van het formulier door het volgen van een paar stappen is alles wat u hoeft te doen om uw boeking te bevestigen. Hieronder vindt u de stappen die u zullen leiden naar het bevestigen van uw rit met ons.

Stap 1.

In de eerste stap vult u de details van uw reis in, zoals de plaats van vertrek en de plaats van bestemming, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de tweede stap kiest u uit de gegeven opties uw voertuig, afhankelijk van de bagage die u vervoert en de passagiers die moeten worden ondergebracht.

Stap 3.

In de derde stap moet u de gegevens van de reiziger opgeven, zoals naam, mobiel nummer en e-mail-ID. Vermeld ook eventuele bijzondere verzoeken die aan de chauffeur moeten worden gespecificeerd.

Stap 4.

In de laatste stap maakt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis en bevestigt u uw boeking door de betaling online of offline contant te voldoen.

Feedback van onze reizigers

Ik kon comfortabel reizen met mijn huisdier in de auto van taxi connect. De diensten zijn zeer aan te bevelen.

-Vincent Smeets

De chauffeur haalde me voor de deur op en zette me zonder vertraging op de exacte locatie af.

-Yassin Schouten

De auto was goed onderhouden en schoon, wat mijn reis aangenaam maakte.

-Esila Verhoeven