Taxi weeze

Groot bereik

Onze diensten zijn overal in nederland beschikbaar.

Kosten efficiënt

Wij rekenen redelijk, en het is betaalbaar voor al onze klanten.

Geloof in stiptheid

De chauffeurs zullen u op tijd op uw exacte locatie afzetten.

Directe rit diensten beschikbaar met taxi weeze

Taxi weeze staat voor u klaar om u te helpen met al uw vervoersbehoeften in de stad wanneer u die nodig heeft. U kunt online reserveren met behulp van een reserveringsformulier of ons bellen om uw reservering te bevestigen op elk moment van de dag en elke dag van de week. Met taxi weeze hoeft u zich geen zorgen te maken over het reizen in de stad of de omgeving; wij zorgen voor een veilige en comfortabele reis tegen redelijke en betaalbare prijzen. Bovendien kunt u een reis boeken voor elke plaats of regio in nederland, en onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis aangenaam verloopt door u toe te staan extra bagage, baby’s of huisdieren mee te nemen.

Ons team van goed opgeleide en ervaren chauffeurs garandeert u een aangename rit met een tijdige aankomst met een tussenpauze van slechts 10-15 minuten. De chauffeurs zijn getest voor het rijexamen en hebben hun rijbewijs bij zich om eventuele problemen tijdens de rit te voorkomen. Ook kennen zij alle regels en routes van elke stad in Nederland, zodat zij u zonder vertraging op de door u gewenste locatie afzetten. Taxi connect biedt ook andere diensten aan zoals luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer of individueel vervoer.

taxi weeze - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Overslaginstallatie in Weeze Stad en Omstreken

Als u op zoek bent naar de beste taxivervoerder in weeze, dan komt taxi connect daarvoor in aanmerking. Wij rekenen u een redelijke prijs voor de diensten die wij leveren, of de rit nu kort of lang is. Bovendien zijn wij 24*7 bereikbaar en bieden wij de beste assistentie met goed opgeleide chauffeurs en schone wagenparken in nederland.

Waarom zou u ons kiezen?

 • Wij hebben meerdere vloot opties voor het reizen met uw groepen in SUV’s of bestelwagens en sedan auto’s voor u om te reizen solo of met uw collega.
 • U kunt voor onze diensten zowel online als offline betalen. Online via bankoverschrijving of bankpas/creditcard en offline via contante betaling.
 • Onze chauffeurs staan toe dat u extra bagage, een huisdier of een baby meeneemt tijdens de reis en zijn klantvriendelijk als u hulp nodig heeft.
weeze city taxi services

Hoe kunt u onze taxi’s boeken?

 • Reserveer online
 • Bel ons

Het boeken van onze wagenparken is een fluitje van een cent voor al onze klanten.

Luchthavenvervoer van/naar Weeze

Samen met alle vervoersdiensten, bieden wij ook luchthaven transfer faciliteiten aan onze klanten van/naar de luchthaven van Weeze en de nabijgelegen luchthavens. Als u een rit van Weeze naar een andere plaats in nederland wilt boeken, rekenen wij geen extra betaling dan onze eerlijke calculator die iets aangeeft op het moment van de boeking.

weeze taxi online boekingen

Hoe kan je onze rit online boeken?

U kunt onze taxi’s reserveren door ons te bellen op 040 777 7777 of online met behulp van ons online boekingsformulier. Online boeken is geen uitdagende taak. Volg een paar stappen en voeg wat informatie toe om het boekingsproces te voltooien. Hieronder vindt u de stappen die u zullen leiden voor hetzelfde.

Stap 1.

Vermeld eerst enkele basisgegevens over de reis, zoals de plaats van vertrek en de plaats van bestemming, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat meereist.

Stap 2.

Ten tweede, kies het juiste voertuigtype uit de gegeven opties volgens de passagiers die met hun bagage reizen.

Stap 3.

Ten derde vult u de gegevens van de passagiers in, zoals naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele unieke voorkeuren.

Stap 4.

Maak ten slotte met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reiskosten en voer de betaling online of offline uit ter bevestiging.

Feedback van klanten

Het wagenpark waarin we reisden was netjes en schoon, waardoor mijn zakelijke klant een goede indruk kreeg.

-Maaike Hoekstra

Mijn reis was aangenaam omdat de chauffeur veilig reed en me afzette op mijn gewenste locatie.

-Renske Vos

Ik voelde me op mijn gemak met mijn baby in de taxi, want de chauffeur hielp me daar vriendelijk bij.

-Berat Jacobs