Taxi Venlo

Moderne vloot

Bij het boeken van de vervoersdiensten kan men het type wagenpark kiezen uit verschillende opties.

Vaste prijs

De prijzen zijn vast en wijken niet af van de ramingen die vóór de boeking via de tariefcalculator zijn gemaakt.

Snelle overdrachten

Biedt ook snelle ritten, het bereiken van chauffeurs naar het gewenste adres in de minste aankomsttijd

Maak uw reis aangenaam met taxi Venlo

Regel uw rit in de stad Venlo bij Taxi Connect voor de tranportatopm diensten naar overal in de stad en omgeving. Taxi Venlo is altijd en overal bereikbaar in de stad, het is slechts een telefoontje verwijderd. Biedt een breed scala aan mogelijkheden om ritten te verzorgen en is actief in alle steden van Nederland. Wij hebben chauffeurs in dienst die allemaal een rijexamen hebben afgelegd en documenten hebben die gecontroleerd zijn voor het rijden in elke stad of regio van het land. U kunt verzekerd zijn van een veilige en vlotte rit met de chauffeurs, ongeacht hoe lang de rit is.

De reizigers krijgen het gemak om het type van vloot te kiezen terwijl het boeken van ritten van de optie zoals SUVs, Ga, Elektrisch, en Van vanaf hun voorkeuren van de reis. Transporten zijn beschikbaar op elk moment van de dag en nacht en alle dagen van de week, gepland of geboekt voor de onmiddellijke reis. Ze hoeven alleen maar de tijd en het adres in te voeren, en wij zullen er snel zijn, binnen de minste aankomsttijd.

venlo taxi - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Reizigers kunnen luchthaventransfers boeken vanaf Venlo

Een rit is mogelijk met Taxi Connect van Venlo naar de luchthaven of een andere verre transfer. Ongeacht de afstand, wij zorgen altijd voor een veilig en aangenaam rit waarbij uw wensen voorop staan. Net als het meenemen van extra bagage, een ritje met vrienden, familie, kinderen en huisdieren is toegestaan tijdens de rit in de stad of daarbuiten. Wij hebben een scala van taxi’s die past bij al uw voorkeuren, budget, en wensen, zoals moderne auto’s, ruim, gemiddeld, enz.

Waarom u Taxi Connect moet kiezen boven ieder ander

 • Omvat een breed scala van gebieden voor vervoersdiensten in Nederland – in de stad en zelfs daarbuiten.
 • Wij streven ernaar om ritten op tijd te leveren, met zo weinig mogelijk vertraging, en om verkeerssituaties zo goed mogelijk het hoofd te bieden.
 • Kies uit de verschillende betaalmethodes, zoals kaartbetalingen, online betaling, of zelfs cash.
luchthaventaxi naar venlo

Vraag een rit aan die gemakkelijk te boeken is en comfortabel in ervaring

 • Online formulier invullen
 • Via directe oproep

Kies ook uw voertuigen, betaalmethodes en rijvoorkeuren, zodat het een reis wordt die u wilt

Taxi Venlo centraal aanvragen voor betrouwbare en snelle ritten

Bepaal uw bestemming, en wij staan klaar om u op te halen en af te zetten op elke plek in Venlo, of het nu vanaf het hotel, centraal, straat, of uw huis is. U kunt vooraf een rit reserveren door de datum en tijd in te voeren, en u kunt zorgeloos wachten tot de rit is afgelopen. Of men heeft de mogelijkheid om direct een rit voor de deur te reserveren met de minste aankomsttijd.

taxi naar venlo centraal

Hoe kunt u een reis reserveren via een online boekingsformulier?

De totale prijzen voor de vervoersdiensten zijn concurrerend en eerlijk. Taxi Connect biedt u de mogelijkheid taxi’s te reserveren met vooraf een schatting van de totale ritprijs, berekend via de ritprijs calculator. Hier is de stap waar u een rit kunt reserveren via het online boekingsformulier.

Stap 1.

Selecteer of u op zoek bent naar vervoer enkele reis of een retourtje. U kunt ook de gewenste taal kiezen uit de vele opties, zodat u geen taalbarrière meer hoeft te maken bij het boeken.

Stap 2.

Kies uw bestemming om de rit te beginnen waar u wilt bereiken. Ook, op hetzelfde moment, moet u het aantal passagiers selecteren de reis moet worden uitgevoerd met.

Stap 3.

Vervolgens kiest u het voertuig dat het beste past bij het aantal passagiers, voldoende ruimte heeft om bagage te vervoeren, en ook de prijs die hen wordt aangerekend.

Stap 4.

Vul de gegevens van de passagiers in, bekijk uw andere boekingsgegevens en betaal tenslotte via de gewenste methode.

Wat onze klanten denken

Taxi Connect is de beste voor elk soort rit waarvan ik zakelijk vervoer en privé taxi transfers heb meegemaakt.

-Jim Driessen

De algemene prestaties van driever zijn altijd goed. Ik boek regelmatig taxi’s voor mijn bedrijf bij hen.

-Matthijs Jacobs

Mijn eerste rit naar Venlo stad was met de chauffeur van Taxi Connect, en het was een plezierige rit. En daarna had ik voor de rest van de tijd een voorkeur voor hen.

-Victor Bosman