Taxi Weert

Taxi binnen handbereik

Krijg op tijd vervoersdiensten binnen handbereik om overal in Nederland te reizen.

Meerdere rijmogelijkheden

Comfortabele, ruime en luxueuze ritten om u op te halen van uw voordeur.

Betaal een per uw wens

Wij hebben meerdere betalingsopties zoals online of offline betalen met contant geld voor de diensten.

Haal transfer diensten van taxi Weert

Taxi Connect biedt taxi’s aan voor elk gebied en regio in de stad Weert. Zij leveren diensten aan een breed scala van maten voor vervoer. Taxi Weert stelt passagiers in staat vervoer te reserveren met een breed scala aan transfer voertuigen, waaronder SUV’s voor grote groepen die samen reizen en behoefte hebben aan ruime wagenparken met luxe ervaringen en sedans voor de klanten die alleen reizen of met hun partners of familieleden. Onze taxiritten zijn comfortabel en plezierig omdat wij geen beperkingen opleggen aan het aantal passagiers dat samen reist, waarvoor wij ook busjes kunnen leveren.

Onze vervoersdiensten zijn ook beschikbaar voor luchthaventransfers vanuit Weert en omstreken naar nabijgelegen luchthavens zoals Eindhoven Airport of een van de verste punten. Verder krijgt u een pick-up service van uw voordeur naar elke gewenste locatie op tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bagage capaciteit aangezien wij extra bagage toestaan tijdens het reizen en diensten aanbieden zoals het reizen met baby’s of huisdieren. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid in de regels en routes van de stad, en ze hebben voldaan aan alle wettelijke formaliteiten die nodig zijn om de taxi’s te besturen.

taxi weert - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Vervoer beschikbaar in Weert stad

Met Taxi Connect reist u van Weert stad naar elke nabijgelegen stad in Nederland, luchthavens, of waar dan ook in de stad. Uw reis zal aangenaam, veilig en comfortabel zijn met onze diensten. Onze getrainde chauffeurs zorgen ervoor dat de passagiers een betrouwbare reis hebben in ruime, goed onderhouden auto’s. Bovendien respecteren wij de tijd van onze klanten en dus bieden wij de service stipt op tijd door u op te halen en af te zetten op de gewenste locatie.

Voordelen van het boeken bij ons

 • Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk en vriendelijk genoeg om rekening te houden met uw specifieke wensen, zoals het reizen met baby’s, het vervoeren van huisdieren, of zelfs het hebben van extra bagage.
 • Wij hebben redelijke tarieven voor taxi’s die u kunt berekenen met behulp van onze gratis tarief calculator knop voor reizen naar de luchthaven, het hebben van een zakenreis, of het rijden met een groep.
 • Taxi Connect biedt snelle diensten aan hun klanten, wat betekent dat u uw keuze van voertuig kunt hebben met een minimale aankomsttijd.
boek vervoer in weert

De vloot overal vandaan opvragen

 • Reserveer online via het formulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te voorzien van transportdiensten.

Vliegvelddienst beschikbaar vanuit Weert

Boek uw transferservice overal in Nederland, wat betekent dat u uw gewenste voertuig kunt kiezen vanuit elk deel van Nederland naar een nabijgelegen luchthaven en vice versa. Daarnaast zijn onze auto’s 24/7 beschikbaar, de hele dag en nacht, wat flexibel wordt voor al onze passagiers.

taxi weert naar van luchthaven

Hoe boekt u een rit voor een enkele reis of retour met Taxi Connect

Taxi Connect biedt de mogelijkheid om een wagenpark naar keuze te reserveren via het online formulier dat zij ter beschikking stellen. Terwijl u de gegevens invult en het type voertuig kiest, zal onze tarief calculator u de schatting geven die u moet betalen voor uw veilige en plezierige reis. Hieronder vindt u een aantal stappen voor het reserveren van de taxi via het boekingsformulier.

Stap 1.

In de eerste stap, bij het boeken, moet u de gegevens invullen van uw ophaal- en afzetpunt, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de volgende stap, met uw eerder verstrekte gegevens, krijgt u voertuigopties die bij uw reis passen. Kies een comfortabel en plezierig voertuig dat aan uw wensen voldoet.

Stap 3.

In de derde stap voert u de gegevens in van de reizende passagiers, zoals naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele andere speciale verzoeken, zoals het vervoer van een huisdier of baby.

Stap 4.

In de laatste en laatste stap neemt u de prijsopgave van uw reis op en verricht u de betaling via bankoverschrijving, kaarten of contant geld om uw reis te bevestigen.

Ervaring van onze klanten

De taxirit was bevredigend, en de ritten waren zeer betaalbaar.

-Lily Jacobs

Ik wilde reizen met extra bagage, en de chauffeur maakte het gemakkelijk en probleemloos door me op tijd op de exacte locatie af te zetten.

-Thom Kuiper

De chauffeur was goed opgeleid, en het wagenpark was schoon en onderhouden. Onze ervaring met Taxi Connect was prettig.

-Yassin Kramer