Taxi Weert

Taxi binnen handbereik

Krijg op tijd vervoersdiensten binnen handbereik om overal in Nederland te reizen.

Meerdere rijmogelijkheden

Comfortabele, ruime en luxueuze ritten om u op te halen van uw voordeur.

Betaal een per uw wens

Wij hebben meerdere betalingsopties zoals online of offline betalen met contant geld voor de diensten.

Waarom ons taxibedrijf inschakelen?

Een van de grootste voordelen van het rijden met ons taxibedrijf is tijdsbesparing. Door de verkeersproblemen te vermijden en efficiënte routes te nemen, kunnen taxichauffeurs passagiers snel naar hun bestemming brengen. Dit is vooral handig voor mensen met strakke schema’s of die de drukte van het openbaar vervoer willen vermijden. Onze taxi’s staan bekend om hun gemak en comfort. Met onze deur-tot-deur service worden passagiers recht voor hun vertrekpunt opgehaald en afgezet waar ze moeten zijn. Dit zorgt voor een stressvrije reiservaring. Bovendien zijn de taxi’s uitgerust met comfortabele voorzieningen, waardoor de rit aangenaam en ontspannen is. Contrasterend met het idee dat taxi’s duur zijn, bieden wij vaak kosteneffectieve opties, vooral als u de kosten deelt met medereizigers. Daarnaast is er transparantie in tarieven, waardoor passagiers weten wat ze kunnen verwachten en niet voor verrassingen komen te staan.

Straattaxi in Weert

Wanneer u ons inschakelt als straattaxi, dan kiest u vaak voor een handige, betaalbare vervoersoptie. Of u nu in het stadscentrum bent of een buitenwijk bezoekt, onze straattaxi’s zijn gemakkelijk beschikbaar. Bovendien zijn onze diensten toegankelijk voor diverse doelgroepen, waaronder ouderen, mensen met mobiliteitsproblemen en zakelijke reizigers. Een ander belangrijk voordeel van straattaxi’s is de flexibiliteit in onze dienstverlening. Of u nu midden in de nacht een rit nodig heeft of specifieke aanpassingen aan de dienst wilt, onze straattaxi’s in Weert bieden 24/7 beschikbaarheid en passen zich aan aan de behoeften van de passagier.

taxi weert - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Luchthaven vervoer vanuit Weert

Onze vervoersdiensten zijn ook beschikbaar voor luchthaventransfers vanuit Weert en omstreken naar nabijgelegen luchthavens zoals Eindhoven Airport of een van de andere vliegvelden in de buurt. Verder krijgt u een pick-up service van uw voordeur naar elke gewenst vliegveld. Lees hier meer over ons luchthavenvervoer. We rijden ruim op tijd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het behalen van uw vlucht. U hoeft zich eveneens geen zorgen te maken over de bagage capaciteit, aangezien wij extra bagage toestaan tijdens het reizen en diensten aanbieden zoals het reizen met baby’s of huisdieren.

Taxi naar/ van Weert station

Een van de belangrijkste voordelen van het nemen van onze taxi naar/van Weert Station is de tijdsefficiëntie. In vergelijking met wachten op openbaar vervoer of het zoeken naar parkeergelegenheid, bieden wij een directe en snelle oplossing. Reizigers komen met ons op tijd aan op het station, waardoor er geen treinen gemist meer zullen worden. Onze taxidiensten naar Weert station staan bekend om hun punctualiteit. Onze professionele chauffeurs begrijpen het belang van op tijd komen, vooral voor treinreizen. Ze zorgen voor een efficiënte planning, waardoor reizigers hun treinen kunnen halen zonder haast.

Taxibus boeken voor groepsvervoer

U kunt bij Taxi Connect ook een taxibusje boeken, zodat u met een groep van maximaal acht man kunt reizen tegelijkertijd. Vul tijdens het invullen van het reserveringsformulier het aantal personen in en wij regelen geschikt vervoer. In onze grote taxibusje is eveneens ruimte voor maximaal zes stuks bagage.

 

boek vervoer in weert

De vloot overal vandaan opvragen

 • Reserveer online via het formulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te voorzien van transportdiensten.

Kosten van een taxi in Weert

De kosten van een taxi in Weert kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de afstand die u aflegt, het tijdstip van de dag en het type taxi. Wilt u weten wat uw taxirit in Weert u kost? Reken het hier uit met onze calculator. Houd er in ieder geval rekening mee dat taxi’s in Nederland doorgaans werken met een starttarief en een tarief per kilometer.

taxi weert naar van luchthaven

Taxirit boeken

Taxi Connect biedt de mogelijkheid om een wagen naar keuze te reserveren via het online formulier dat we ter beschikking stellen. Terwijl u de gegevens invult en het type voertuig kiest, zal onze tarief calculator u de schatting geven die u moet betalen voor uw veilige en plezierige reis. Hieronder vindt u een aantal stappen voor het reserveren van de taxi via het boekingsformulier:

 • Als eerste moet u de gegevens invullen van uw ophaal- en afzetpunt, de datum en het tijdstip van de reis en het aantal passagiers dat samen reist.
 • In de volgende stap krijgt u voertuigopties die bij uw reis passen. Kies een comfortabel en plezierig voertuig dat aan uw wensen voldoet.
 • Vervolgens voert u de gegevens in van de reizende passagiers, zoals naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele andere speciale verzoeken, zoals het vervoer van een huisdier of baby.
 • Als laatste neemt u de prijsopgave van uw reis op en verricht u de betaling via bankoverschrijving, kaarten of contant geld om uw reis te bevestigen.

Goedkope taxi in Weert bij Taxi Connect

Een goedkope taxi in Weert boekt u bij Taxi Connect. Wij bieden u gemak tijdens het boekingsproces. Via een handig online formulier heeft u in een mum van tijd een taxi geboekt. We hebben meerdere wagentypes, zoals elektrische auto’s en sedans. Daarnaast vindt u ons niet alleen in Weert. Zoekt u een taxi in Utrecht of een taxi in Rotterdam? Dan kunt u Taxi Connect eveneens inschakelen. Bovendien kunt u bij ons uw voorkeuren aangeven, waarmee wij rekening moeten houden. Reist u bijvoorbeeld met een baby of huisdieren? Maak dat dan vooral bekend vooraf. Bij ons kunt u zowel enkele reizen als retourtjes boeken.

Ervaring van onze klanten

De taxirit was bevredigend, en de ritten waren zeer betaalbaar.

-Lily Jacobs

Ik wilde reizen met extra bagage, en de chauffeur maakte het gemakkelijk en probleemloos door me op tijd op de exacte locatie af te zetten.

-Thom Kuiper

De chauffeur was goed opgeleid, en het wagenpark was schoon en onderhouden. Onze ervaring met Taxi Connect was prettig.

-Yassin Kramer