Taxi Emmen

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt onze rit contant betalen of online via bankoverschrijving of pinpas.

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn opgeleid om veilig te rijden, en ze zijn beleefd, klantvriendelijk, en punctueel.

Vaste prijzen

Wij rekenen onze klanten niet meer aan, en er zijn geen verborgen kosten voor onze geleverde diensten.

Ons taxibedrijf in Emmen

Wij hebben meerdere voertuigopties waaruit onze klanten kunnen kiezen. De passagiers kiezen al bij de reservering welke wagen ze uit de vloot nodig hebben op basis van het aantal mensen die vervoerd moeten worden en de hoeveelheid bagage. Wij bieden ook diensten voor het vervoer van huisdieren, extra bagage, of kleine kinderen.  

Straattaxi in Emmen

Straattaxi’s onderscheiden zich door hun directe beschikbaarheid en flexibele routes. Straattaxi’s bieden een ongekend niveau van gemak voor reizigers, vooral in stedelijke gebieden waar de vraag naar vervoer onvoorspelbaar kan zijn. Dit houdt concreet in dat we u netjes voor de deur komen afhalen en dan brengen naar uw afspraken of naar de plekken waar u heen wilt, zoals: musea, kerken, winkelcentra en dergelijken. 

Luchthavenvervoer naar Schiphol

Een populaire keuze voor veel reizigers is het gebruik van taxi’s voor luchthavenvervoer. Ons taxibedrijf in Emmen biedt het gemak van deur-tot-deur service en flexibele vertrektijden. Efficiëntie is van essentieel belang, vooral als u een vlucht moet halen. Ons luchthavenvervoer biedt een directe route naar Schiphol, waardoor u kostbare tijd bespaart. Het vermijden van parkeerstress, filefrustraties en het dragen van bagage in het openbaar vervoer draagt bij aan een stressvrije reis. Onze professionele chauffeurs nemen het stuur over, zodat u zich kunt concentreren op uw reis. Wij begrijpen het belang van punctualiteit. We werken volgens een schema om ervoor te zorgen dat u op tijd op de luchthaven aankomt. 

taxi connect - emmen
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Groepsvervoer

Groepsvervoer met een taxi is een handige manier om met meerdere mensen samen te reizen. Bij Taxi Connect hebben we ruime en comfortabele taxibussen en grotere auto’s in ons wagenpark zitten. We kunnen tot maximaal acht personen tegelijkertijd vervoeren met zes bagagestukken.  

Goedkope taxi in Emmen voor zakelijke vervoer

Voor zakenmensen is de reistijd de werktijd. Daarom hebben wij discrete auto’s in ons wagenpark, waar u rustig kunt denken en werken tijdens uw rit. Lees meer over ons zakelijk vervoer op deze pagina. Met onze zakelijke taxi’s bent u nooit meer te laat op afspraken en hoeft u niet langer te stressen om parkeerplekken.  

stappen voor reservering gereserveerde taxi emmen

Ontvang onze beste transferdiensten

 • Reserveer door online te boeken.
 • Bel ons voor een reservering.

Wij vragen redelijke tarieven voor onze diensten aan onze passagiers.

Hoe bestel je een taxi in Emmen?

Wij bieden een faciliteit voor onze klanten om hun rit te boeken overal in Nederland door ofwel het invullen van het online formulier of door ons te bellen op 040 777 7777. Hieronder vindt u de stappen waarmee u uw rit kunt reserveren via het boekingsformulier online. Eerst moet u de details van uw reis invoeren, zoals de ophaal- en afzetlocatie, datum en tijd van de reis, en het aantal passagiers dat in totaal reist. Vervolgens moet u de gewenste optie kiezen uit de verschillende getoonde voertuigen. Kies het type voertuig dat het beste bij u past, afhankelijk van de passagiers die meereizen en hun bagage. In de volgende stap moet u uw gegevens invullen, zoals de naam van de passagiers, hun mobiele nummer en hun e-mail ID. U kunt ook een speciaal verzoek toevoegen dat u aan de chauffeur wilt doorgeven. In de laatste stap berekent u de kosten van de rit en doet u, met behulp van een schatting, de betaling via online overschrijving of contant. 

boek van en naar luchthaventaxi emmen

Kosten taxi in Emmen

Het is simpel om naar het stadscentrum van Emmen te gaan met Taxi Connect. De kosten voor de ritten zijn heel redelijk, en er zijn geen verborgen kosten. Je kunt snel de geschatte kosten bekijken met onze tariefcalculator op de website. Betalen is veilig en kan online gebeuren via online bankoverschrijvingen, pin- of creditcardbetalingen, en zelfs contante betalingen. 

In Emmen een taxi bij Taxi Connect

Bij Taxi Connect bent u aan het juiste adres voor een voordelige en betrouwbare taxirit van en naar Emmen. Onze service en punctualiteit maken ons dé keuze voor al uw transportbehoeften. Onze chauffeurs overtreffen de normen voor stadsvervoer en zijn zelfs gespecialiseerd in comfortabele ritten naar de luchthaven. Met hun uitgebreide training bieden ze niet alleen veiligheid, maar ook een premium reiservaring, of u nu in de stad bent of daarbuiten. U kunt dus ook een taxi bij ons boeken in Zwolle, maar bijvoorbeeld ook een taxi reservering maken in Vlijmen. En dit zijn ook redenen om ons te kiezen: 

 • Je kunt ons moeiteloos boeken voor enkele reizen of retourritten.  
 • Voor specifieke wensen gedurende uw rit kunt u ook bij ons terecht. 
 • Betaal veilig en snel met elke gewenste betaalmethode voor onze vervoersdiensten.  

Feedback over onze diensten

Het was een geweldige ervaring om met de vloten van Taxi Connect te reizen.

-Feline Janssen

Ze dienden mijn zakenreis met het grootste comfort, en de chauffeur was coöperatief.

-Levi Mulder

Hoewel we tijdens het spitsuur reisden, slaagde onze chauffeur erin ons op tijd af te zetten.

-Ashley Bosman