Taxi Emmen

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt onze rit contant betalen of online via bankoverschrijving of pinpas.

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn opgeleid om veilig te rijden, en ze zijn beleefd, klantvriendelijk, en punctueel.

Vaste prijzen

Wij rekenen onze klanten niet meer aan, en er zijn geen verborgen kosten voor onze geleverde diensten.

Rijden met taxi Emmen

Neem een taxi in Emmen stad om overal in of rond de stad te haasten. Taxi Emmen serveert de meest haalbare tarieven in Emmen. Met zijn eerlijke prijsstructuur, die de passagiers gemakkelijk kunnen berekenen met behulp van een gratis tariefcalculator, en briljante chauffeurs met veel ervaring en geverifieerde wettelijke documenten die nodig zijn om te mogen rijden, zijn de ritten betrouwbaar voor individuele ritten, zakenreizen, en ook voor uitgebreide troepenreizen. Bovendien hebben we geen verborgen kosten dus onze prijzen zijn het meest redelijk in de stad.

Wij hebben meerdere voertuigopties waaruit onze klanten kunnen kiezen. De passagiers moeten de vloot kiezen uit de opties die in het online formulier, dat ze voelen is comfortabel voor hen op basis van het aantal mensen en hun bagage. Wij bieden ook diensten voor het vervoer van huisdieren, extra bagage, of het hebben van een zuigeling. Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u op tijd af op de door u gewenste locatie. Onze wagenparken rijden overal in Nederland en rijden ook naar luchthavens. Wij hebben een stabiele prijsstructuur voor kortere en langere routes in of vanuit Emmen.

taxi connect - emmen
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Boek een reis in Emmen stad

Met behulp van de wagenparken van Taxi Connect, waaronder SUV’s die ruim en luxe zijn om met grote groepen te reizen en Sedan auto’s die geschikt zijn voor individuele en partnerreizigers, kunt u overal een plezierige en comfortabele reis maken in Emmen stad. Vergeet de problemen van het rijden, parkeren en het betalen van een ongewenst bedrag; boek een taxi met een eerlijke prijs en reis overal naartoe zonder u zorgen te maken over de kwaliteit van de vervoersdiensten in Emmen stad.

Voordelen van het rijden met ons

 • Onze vervoersdienst bestrijkt bijna alle plaatsen in Nederland, en de chauffeurs zetten u op tijd af op de door u gewenste locatie.
 • Bij het boeken van de taxi, kunnen klanten online betalen via bankoverschrijving, debet-of kredietkaarten. Ze kunnen ook contant betalen.
 • Wij hebben meerdere voertuigopties voor onze klanten, waaronder ruime en luxe auto’s voor klanten die in groepen reizen.
stappen voor reservering gereserveerde taxi emmen

Ontvang onze beste transferdiensten

 • Reserveer door online te boeken.
 • Bel ons voor een reservering.

Wij vragen redelijke tarieven voor onze diensten aan onze passagiers.

Taxi Emmen van en naar vliegveld

Onze wagenparken helpen u naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Nederland te reizen tegen een zeer voordelig tarief. Begin uw vakantie of zakenreis met een plezierige rit met Taxi Connect. Ook na terugkomst van een vermoeiende reis kunt u genieten van onze aangename rit. Onze wagenparken bieden voldoende ruimte voor extra bagage, huisdieren, vrienden of familieleden.

boek van en naar luchthaventaxi emmen

Procedure om uw rit online te boeken

Wij bieden een faciliteit voor onze klanten om hun rit te boeken overal in Nederland door ofwel het invullen van het formulier online of bel ons op 040 777 7777. Hieronder vindt u de stappen waarmee u uw rit kunt reserveren via het boekingsformulier online.

Stap 1.

Eerst moet u de details van uw reis invoeren, zoals de ophaal- en afzetlocatie, datum en tijd van de reis, en het aantal passagiers dat in totaal reist.

Stap 2.

Vervolgens moet u de gewenste optie kiezen uit de verschillende getoonde voertuigen. Kies het type voertuig dat het beste bij u past, afhankelijk van de passagiers die meereizen en hun bagage.

Stap 3.

In de volgende stap moet u uw gegevens invullen, zoals de naam van de passagiers, hun mobiele nummer en hun e-mail ID. U kunt ook een speciaal verzoek toevoegen dat u aan de chauffeur wilt doorgeven.

Stap 4.

In de laatste stap berekent u de kosten van de rit en doet u, met behulp van een schatting, de betaling via online overschrijving of contant.

Feedback over onze diensten

Het was een geweldige ervaring om met de vloten van Taxi Connect te reizen.

-Feline Janssen

Ze dienden mijn zakenreis met het grootste comfort, en de chauffeur was coöperatief.

-Levi Mulder

Hoewel we tijdens het spitsuur reisden, slaagde onze chauffeur erin ons op tijd af te zetten.

-Ashley Bosman