Taxi enschede

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt de reservering bevestigen door online of offline contant te betalen.

Minimale aankomsttijd

Onze chauffeurs komen bij u aan met een minimale aankomsttijd van 10-15 minuten.

Verscheidenheid van vloten

Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u af op uw locatie.

Boek taxi enschede op elk moment van de dag

Bent u op zoek naar taxi’s in enschede stad? Taxi connect staat klaar om u overal in de stad en zelfs daarbuiten in nederland te brengen. Taxi enschede is er in vele soorten wagenparken, zoals luxe en ruime wagens zoals busjes en SUV’s voor groepsreizigers en sedan auto’s voor mensen die liever individueel reizen of een zakelijke afspraak hebben onderweg met hun partner. U kunt diegene kiezen die aan uw behoeften en eisen van vervoer voldoen. Bovendien bieden wij overal in nederland transferdiensten aan, of het nu gaat om verplaatsingen binnen de stad of om luchthavenritten.

Onze goed opgeleide professionele chauffeurs zijn op de hoogte van alle straten in de stad, wat de klanten helpt hun bestemming op tijd te bereiken. Ze weten hoe ze moeten omgaan met de passagiers en hun eisen, zoals het dragen van extra bagage, een baby, of een huisdier. Voldoen aan al hun specificaties, chauffeurs maken alle mogelijke comfort voor de passagiers. Ze beschikken over alle wettelijke documenten zoals rijbewijzen om problemen tijdens de reis te vermijden. Onze chauffeurs zijn verplicht om veilige ritten te verzorgen, of ze nu persoonlijk reizen of met een partner.

taxi enschede - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Transport services overal in enschede

Het vinden van de beste transfer service in enschede stad is geen uitdaging wanneer u taxi connect heeft om u overal in nederland van dienst te zijn. Onze verschillende wagenparken zijn geschikt voor alle vervoersdoeleinden en -vereisten. Bovendien zorgen onze chauffeurs voor de best mogelijke service en houden zij rekening met de planning van de klant. Een veilige en plezierige rit is een essentieel doel voor taxi connect.

Voordelen van het boeken van onze taxi’s

 • Wij hebben meerdere betalingsmogelijkheden die de bevestiging van de boeking vergemakkelijken door online te betalen via bankoverschrijving, bankpas/creditcard, of offline via contant geld.
 • Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur op een minimale aankomsttijd en zetten u op tijd af op de gewenste locatie.
 • Wij rekenen geen verborgen kosten aan onze reizigers, waardoor onze diensten de meest redelijke en betaalbare zijn.
transportdiensten in enschede

Maak uw reservering gemakkelijk met ons

 • Reserveer online met een formulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw rit veilig en comfortabel is.

Vliegveld ritten van/naar enschede

Wij hebben ook luchthaven transfer diensten die u helpen de nabijgelegen luchthaven te bereiken voor uw vlucht vertrekt. Onze rit is snel en gemakkelijk, en u kunt uw rit ook plannen volgens uw vluchttijden. We hebben ook grote wagenparken voor vervoer; als uw vlucht vertraagd is, zal onze chauffeur wachten tot u de luchthaven bereikt. Op verzoek kunt u ook extra bagage meenemen tijdens de reis.

luchthaventaxi naar enschede

Proces van bevestiging van onze vloot

Het bevestigen van de taxi reservering is eenvoudig met een paar klikken en informatie online in het formulier. Vul een paar gegevens in en voer de betaling uit om uw taxi te bevestigen en probleemloos van onze diensten te genieten. Hieronder vindt u de stappen die u leiden naar de boeking bevestiging online.

Stap 1.

Vermeld eerst de details van de reis door het ophaalpunt en het afgiftepunt toe te voegen, samen met de datum en het tijdstip van de reis. Noteer ook het aantal passagiers.

Stap 2.

Ten tweede, kies de geschikte optie van de auto uit de gegeven opties op basis van de bagage die wordt vervoerd en de passagiers die reizen.

Stap 3.

Ten derde, voeg de namen, mobiele nummers en email ID’s van de passagiers toe. U kunt ook speciale verzoeken toevoegen, indien van toepassing.

Stap 4.

Tot slot kunt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis maken en de betaling online of offline verrichten om de boeking te bevestigen.

Feedback van onze reizigers

Ik kon gemakkelijk mijn rit online boeken door de gegevens op het formulier in te vullen.

-Aaron Willems

Mijn rit was aangenaam omdat de chauffeur me voor de deur ophaalde en me op tijd afzette.

-Kaylee Jacobs

Ik had een baby bij me, en de chauffeur was heel genereus om me alle hulp te geven die ik nodig had.

-Sam Maas