Taxi’s binnen handbereik

OP ZOEK NAAR VERVOER?

Taxi Groningen

Wanneer u een rit nodig heeft voor uw zakelijke afspraak of een goed begin van uw vakantie in Groningen stad of daarbuiten, taxi Groningen staat altijd voor u klaar om u naar het eindpunt te brengen. Taxi Connect zorgt voor snellere, veilige en betrouwbare ritten, met een groot bereik in de stad of zelfs in de nabijgelegen dorpen. Een taxi of een busje dat voldoet aan uw vervoersbehoefte, wij hebben variabele mogelijkheden voor de berijders om een comfortabele rit doorgang te bieden.

Chauffeurs van taxi Groningen zijn goed opgeleid en hebben alle vereiste rijexamens en vaardigheden met goed gevolg afgelegd. Bovendien kunnen berijders de taxi’s online reserveren en elke keer een eerlijke prijs betalen. Er zijn geen prijsschommelingen in de prijsstructuren van Taxi Connect, die luxe persoonlijke of groepsritten aanbiedt. Tijdens het boeken van de taxi’s kunnen klanten speciale voorkeuren voor de ritten aanvragen, die elke keer worden vervuld.

Veilig & aangenaam

Onze chauffeurs zullen er alles aan doen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Snelle ophaaltijd

Wij staan voor u klaar als Taxi Connect! Binnen een paar minuten bent u al op weg.

Groot wagenpark

Wij beschikken over een vloot van diverse voertuigen: van economy tot business! Alles bij Taxi Connect.

TAXI NAAR VLIEGVELD?

Reizen naar luchthaven vanuit Groningen

Taxi Groningen helpt je met de juiste start van je vakantie. Veilig en prettig vervoer van uw huis tot aan de ingang van vliegveld Schiphol Airport.

Taxi Groningen biedt op elk moment van de dag of nacht ritten aan naar de luchthaven rondom Groningen stad. Luchthavenvervoer bespaart u de kosten van parkeren en betalen en voorkomt dat u tijd kwijt bent aan het vinden van een parkeerplek op de luchthavens, waarbij u rekening houdt met uw schema’s en vluchttijden. Het heeft ook ruime taxi’s die grote aantallen bagage kunnen vervoeren en ook geschikt zijn voor meerdere passagiers.

Bel ons en reserveer Taxi Groningen direct op

040 777 7777

Wij ontvangen oproepen 24 uur per dag, 7 dagen per week, en geven ritten overal in de stad en ook daarbuiten.

Super service, zelfs vanaf vakantiepark Latour worden gasten hier opgehaald en weggebracht.

Demi Pertien

Ik ben zeer tevreden over taxi connect Eindhoven. Altijd een fijne rit en zeker als je naar het vliegveld moet.

Michael Grein

Geweldige service en snel ook.

Sjoerd Kwak