Taxi groningen

Taxi binnen handbereik

Onze diensten zijn dag en nacht beschikbaar.

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt voor onze diensten online en offline betalen.

Minimale aankomsttijd

Onze chauffeurs komen met een minimale aankomsttijd bij u aan.

Taxi groningen is binnen uw bereik

Wanneer u een rit nodig heeft voor uw zakelijke afspraak of een goed begin van uw vakantie in Groningen stad of omstreken, Taxi groningen staat altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u naar uw bestemming te brengen. Wij zorgen voor snellere, veilige en betrouwbare ritten met een uitgebreid wagenpark dat geschikt is voor alle soorten vervoersdoeleinden. De SUV’s en busjes, die ruim en luxe zijn, zijn geschikt voor groepsreizen, en sedan auto’s zijn geschikt voor individueel vervoer of het beste voor zakelijke bijeenkomsten met collega’s en partners.

De chauffeurs van taxi connect zijn goed opgeleid en hebben alle vereiste rijexamens en vaardigheden met goed gevolg afgelegd. Bovendien hebben de chauffeurs alle wettelijke documenten bij zich, zoals een rijbewijs, dat nodig is om de reis probleemloos te laten verlopen. Zij kennen de regels en routes van de stad en de omgeving in Nederland, wat de passagiers helpt om hun gewenste bestemming zonder vertraging te bereiken. Er zijn geen prijsschommelingen voor korte of lange reizen, en we rekenen geen verborgen kosten, waardoor onze diensten betaalbaar en redelijk zijn voor onze passagiers.

taxi groningen - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Vervoer beschikbaar in groningen stad

Reizen binnen de stad groningen en haar omgeving of waar dan ook in nederland, zoals stadsrondleidingen of luchthaventransfers, is probleemloos en comfortabel met de diensten van taxi connect. Taxi groningen heeft meerdere wagenparkopties om allerlei vervoersdoeleinden te bedienen en een goed opgeleid team van chauffeurs om u op alle mogelijke manieren beter te helpen.

Voordelen van het kiezen van onze diensten

 • Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u stipt op tijd af op uw exacte locatie.
 • U kunt veilig en efficiënt online betalen via bankoverschrijving of bankpas/creditcard en offline via contant geld.
 • Reizen met extra bagage of het meenemen van een baby of huisdier is toegestaan, dit moet worden aangegeven bij het online boeken van de rit.
optie vervoer groningen

Maak de reservering online probleemloos

 • Reserveer online via een formulier
 • Bel ons op 040 777 7777

U kunt reizen met extra bagage, huisdieren of baby’s in onze wagenparken.

Reizen naar luchthaven vanuit groningen stad

Taxi connect biedt vervoer vanaf de luchthaven schiphol of andere nabijgelegen luchthavens in nederland vanuit de stad groningen. Met onze diensten kunt u tijd besparen bij het vinden van de parkeerplaatsen, de parkeerkosten en het rijden naar de luchthaven. Verder respecteren wij uw planning; onze chauffeurs staan dus klaar om u op te halen op de luchthaven voordat uw vlucht landt en u voor uw aankomst op de luchthaven af te zetten.

stappen om groningen taxi online te reserveren

Proces van het boeken van de reis online

Het reserveren van een rit met taxi connect is een van de meest overzichtelijke stappen. Het gebeurt met weinig informatie delen en veilig betalen. Hieronder vindt u een aantal stappen die u op weg helpen bij het boeken, reserveren en bevestigen.

Stap 1.

Voer eerst de reisgegevens in, zoals het ophaalpunt en het afgiftepunt, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat meereist.

Stap 2.

Ten tweede, kies uit de gegeven voertuigopties het geschikte wagenpark dat geschikt is voor het aantal reizende personen en de bagage die zij bij zich dragen.

Stap 3.

Ten derde, vermeld de gegevens van de klant zoals naam, e-mail ID, en mobiel nummer, samen met eventuele speciale verzoeken die aan de chauffeur moeten worden meegedeeld.

Stap 4.

Tot slot kunt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis maken en online of offline de betaling verrichten om uw boeking te bevestigen.

Beoordeling door onze passagiers

Mijn auto was goed onderhouden en schoon, waardoor ik de beste eerste indruk van het bedrijf kreeg.

-Senna Blom

De chauffeur was beminnelijk en hielp me met de routes en plaatsen van de stad.

-Luna Hofman

We reisden in de spits en waren op tijd op onze bestemming, allemaal dankzij de chauffeur.

-Tristan Bakker