Taxi Zwolle

Snel boeken

U kunt onze diensten online boeken of ons bellen voor bevestiging.

Snelle service

Wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs u op tijd afzetten op uw locatie.

Taxi overal

Onze diensten zijn altijd en overal in Nederland beschikbaar.

Taxi Zwolle online boeken is makkelijk

Heeft u moeite met het vinden van taxi’s, komt u te laat voor uw afspraak, of wilt u naar het vliegveld voor uw vlucht, Taxi Zwolle staat voor u klaar om u te helpen met al uw problemen. Wij hebben een uitgebreid aanbod van voertuigen waaruit onze klanten kunnen kiezen tijdens het maken van een reserveringsbevestiging. Onze voertuigtypes variëren van SUV’s en busjes, een geschikt vervoersmiddel voor groepsreizen, tot sedan auto’s, een geschikte optie voor individuele reizigers en passagiers die met hun zakenpartners of collega’s reizen.

Wij accepteren speciale verzoeken van onze klanten, zoals het vervoeren van extra bagage of het reizen met hun huisdieren of een zuigeling, die moet worden meegedeeld bij het maken van de reservering voor de reis. Onze goed opgeleide en ervaren chauffeurs helpen de passagiers om te reizen naar elke hoek van de stad, de omgeving, en de nabijgelegen luchthavens. Ze voldoen aan alle wettelijke formaliteiten zoals het reizen met een rijbewijs om problemen tijdens de reis te voorkomen. Onze klanten kunnen rekenen op onze betrouwbare chauffeurs als ze weten dat alle regels en routes van Nederland.

taxi zoetermeer - taxi zwolle
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Transportdiensten in Zwolle stad

Als u op zoek bent naar een wagenpark dat u overal heen brengt in de stad Zwolle, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Taxi Connect biedt een faciliteit om overal in de stad, de omgeving en de nabijgelegen luchthavens in Nederland te reizen. Wij rekenen geen verborgen kosten aan onze klanten voor onze diensten; dus voor elke korte of lange rit, onze prijzen zijn eerlijk en kunnen worden berekend met behulp van een tarief calculator online.

Voordelen van het maken van reserveringen met ons

 • Wij verzorgen ritten op tijd door u te bereiken op een minimale aankomsttijd voor uw deur en u af te zetten op de gewenste locatie met zo weinig mogelijk vertraging.
 • U kunt uw boeking bevestigen door te betalen met verschillende methoden, zoals online bankoverschrijving of bankpas/creditcard of offline contant.
 • We hebben meerdere vlootopties om in groepen te reizen of individueel een reis te maken naar waar dan ook in Nederland.
taxi boeken naar Zwolle stad

Reserveer onze diensten zonder gedoe

 • Reserveer Online via formulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en zetten u op tijd af op de door u gewenste locatie.

Spoed naar vliegveld vanuit Zwolle stad

Naast stadstransfers en omgeving verzorgt Taxi Connect ook luchthaventransfers op elk moment van de dag. U kunt een ritje maken van en naar de stad tegen redelijke tarieven. Met onze punctuele chauffeurs kunnen klanten er zeker van zijn dat ze zonder vertraging op de luchthaven aankomen, waardoor ze de tijd van het zoeken naar een parkeerplaats en het betalen van de kosten kunnen besparen. Onze serviceafdeling staat altijd voor u klaar.

stappen om taxi zwolle te boeken bij taxi connect

Hoe kunt u uw reservering online maken

De totale prijzen van transferdiensten aangeboden door Taxi Connect zijn eerlijk en competent in vergelijking met andere in Nederland. Reserveren voor onze eventuele klantendiensten gaat moeiteloos online via een boekingsformulier, en u kunt ons ook bellen op 040 777 7777 voor bevestiging. Hieronder vindt u de stappen die u zullen begeleiden naar online boekingsbevestiging.

Stap 1.

Selecteer of u op zoek bent naar een enkele reis of een retour. Vervolgens vermeldt u de details van de reis, zoals de plaats waar u wordt opgehaald en afgezet en de datum en tijd van de reis. Vermeld ook het aantal passagiers die samen de reis zullen maken.

Stap 2.

Met de details van de reis en de passagiers die samen reizen, selecteert u het juiste type voertuig dat uw reis comfortabel en veilig maakt. Een geschikt voertuig kan worden gekozen op basis van de bagagetassen die alle leden bij zich hebben.

Stap 3.

Met alle details van de reis en het voertuig, vul de persoonlijke informatie in zoals de naam, het mobiele nummer en de e-mail ID van de klanten die samen gaan. Vermeld ook de speciale verzoeken van de passagiers aan de chauffeurs.

Stap 4.

Nadat alle gegevens zijn ingevuld, bevestigt u uw boeking door de betaalmethode te kiezen en te betalen, hetzij online via bankoverschrijving, bankpas/creditcard, of offline in contanten.

Onze passagiers beoordelingen

Taxi Connect biedt de beste diensten voor elk doel ritjes in Nederland.

-Merle Bosman

Ik heb hun wagenpark geboekt voor mijn gasten die op de luchthaven aankwamen, en de ervaring was op en top.

-Alicia Gerritsen

Mijn eerste reis naar Zwolle stad was met Taxi Connect, en ik had niet het gevoel dat ik onbekend was met de stad, want de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam.

-Kaylee Jacobs