Taxi almere

Bereik uw deur

U wordt voor de deur opgehaald en op tijd op de gewenste locatie afgezet.

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt elke betaalmethode kiezen, zoals online of offline betalen.

Eerlijke prijsstructuur

Wij rekenen onze klanten geen verborgen kosten aan, ondanks het tarief.

Reserveer taxi almere tegen voordelige tarieven

Het vinden van een taxi is nu een fluitje van een cent omdat taxi almere ritten aanbiedt vanaf uw voordeur naar elk punt in de stad of in heel nederland. Lang wachten, gedoe met zoeken, meer betalen, ondeugdelijke auto’s en ongastvrij gedrag van chauffeurs zijn niet meer aan de orde want taxi connect biedt de beste service in alle delen van nederland. Passagiers kunnen tijdens het boekingsproces kiezen uit verschillende wagenparken, luxe auto’s en ruime busjes. Daarnaast hebben we SUV’s en sedan auto’s als optie voor individuele, partner, en groepsreizen. Dus u kunt uw taxi rit voorstellen; wij zijn hier om u goed van dienst te zijn.

We hebben een eerlijke prijsstructuur die de klanten helpt de geschatte rit te berekenen met behulp van een tarief calculator zonder enig probleem. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid om diensten te verlenen aan onze passagiers speciale verzoeken, zoals het dragen van extra bagage, het reizen met een baby, of het nemen van een reis met uw huisdier. Onze chauffeurs maken uw reis aangenaam en plezierig. Zij voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals het hebben van een rijbewijs om in de auto te mogen rijden. Wij respecteren ook uw schema, en dus zijn alle chauffeurs goed op de hoogte van de routes en regels van de stad om uw gewenste locatie op tijd af te zetten.

taxi almere - taxiconnect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Een transferdienst voor alle doeleinden

Of u nu op zoek bent naar vervoer met uw familie of vrienden, of als het een zakenreis is, wij kunnen aan al uw wensen voldoen tegen betaalbare prijzen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u wordt opgehaald van uw voordeur en afgezet op uw exacte locatie op tijd.

Waarom mensen kiezen voor taxi connect

 • Onze chauffeurs komen minimaal 10-15 minuten aan op uw ophaallocatie en zetten u veilig en comfortabel af op de gewenste locatie.
 • Wij hebben de faciliteit van meerdere voertuigen, variërend van SUV’s voor groepsreizen tot sedan auto’s voor iemand die wil individueel of met hun partners reizen.
 • De chauffeurs zijn klantvriendelijk en staan al uw speciale verzoeken toe, zoals het meenemen van extra bagage of het reizen met een baby of een huisdier.
transport dienst almere

Boek onze rit zonder gedoe

 • Via het online boekingsformulier
 • Bel ons op 040 777 7777

Vergeet het vinden van een taxi; regel uw rit met ons online.

Boek een reis van/naar de luchthaven in de buurt

Bij taxi connect kunt u een ruime en luxe rit reserveren van of naar schiphol, de dichtstbijzijnde luchthaven vanaf almere. Wij respecteren de agenda van onze klanten en daarom zijn onze chauffeurs punctueel genoeg om u op tijd bij u voor de deur op te halen en u op tijd op de luchthaven af te zetten en vice versa. Bovendien, in het geval van vertraging van uw vlucht, staan onze chauffeurs klaar om u geduldig van dienst te zijn.

boek taxi naar almere

Hoe kan je online een rit aanvragen

Het online aanvragen van een rit in almere stad is de meest eenvoudige klus. Het online boekingsformulier stelt de passagiers in staat om hun rit te reserveren door het invullen van een paar gegevens en het maken van de betaling met hun voorkeursoptie. Hieronder vindt u een aantal stappen die u naar de rit-boeking leiden.

Stap 1.

In de eerste stap vult u de reisgegevens in, zoals de ophaal- en afleverpunten. Vermeld ook de datum en het tijdstip van de reis en het aantal leden dat samen reist.

Stap 2.

In de volgende stap, met de hierboven vermelde hulp, krijgt u een lijst van voertuigen waaruit u de geschikte kunt kiezen, afhankelijk van de bagage die u vervoert.

Stap 3.

In de derde stap, vul de gegevens in van de passagiers die reizen. Hun naam, mobiele nummer, en e-mail ID moeten worden vermeld. Als u een speciaal verzoek heeft, kunt u dat ook toevoegen.

Stap 4.

In de laatste stap berekent u de kosten van de reis en verricht u de betaling offline per bankoverschrijving of bankpas/creditcard, of offline in contanten.

Beoordelingen van onze passagiers

Ik zou de taxidienst aan al mijn vrienden en familieleden aanbevelen omdat ik van hun diensten genoten heb.

-Dani Evers

Het was een veilige en comfortabele reis omdat de chauffeur alle routes in de stad kende.

-Janne Peeters

De vloot was goed onderhouden, wat indruk op me maakte. Mijn reis was aangenaam.

-Guus Prins