Taxi amersfoort

Comfortabel rijden

Onze chauffeurs geven u een comfortabele rit in Amersfoort stad.

Ophalen vanaf de stoep

Wij bieden de service om u op te halen vanaf uw voordeur.

Meerdere betalingsmogelijkheden

U kunt uw reis online of offline met contant geld betalen.

Boek taxi amersfoort van overal in de stad

Een taxi amersfoort die u voor de deur ophaalt, een taxi die u zoekt voor een vakantie, een spoedrit voor een vroege of late werkdag op kantoor, of een directe transferservice voor het halen van een vlucht, taxi connect staat dag en nacht voor u klaar om u overal in de stad op te halen met zo min mogelijk oponthoud. Wij leveren al deze diensten tegen zeer betaalbare tarieven, die onverwacht zijn. Wij rekenen geen verborgen kosten aan onze klanten; zo kunnen zij de schatting van hun reis berekenen met behulp van een tarief calculator die beschikbaar is in het online boekingsformulier. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende voertuigen die aan al uw transportbehoeften voldoen, of u nu reist met een huisdier, extra bagage of een baby. Onze verschillende wagenparken omvatten ruime en luxueuze auto’s die beschikbaar zijn voor individuele reizen, zakenreizen en groepsvervoer. Onze SUV’s en busjes zijn geschikt voor groepsvervoer, en de keuze uit sedan auto’s is geschikt voor solo- en partnerreizen. De chauffeurs van taxi connect onderhouden de voertuigen en houden deze schoon voor een veilige, comfortabele en plezierige reis van onze passagiers.

taxi amersfoort taxiconnect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Maak een plezierige rit met taxi connect

Met professionele, goedgemanierde en klantvriendelijke chauffeurs, zijn onze wagenparken uitgerust met technologieën die helpen om punctualiteit en kosteneffectiviteit te handhaven. Wij respecteren het tijdschema van onze passagiers en laten ons daarom weten waar en wanneer u onze wagenparken nodig heeft; wij zullen u nooit teleurstellen in termen van diensten en kosten.

Waarom mensen kiezen voor taxi connect

 • Als u wilt reizen met extra bagage of met uw huisdier of een baby, bieden wij u de service om zonder enige twijfel te reizen met klantvriendelijke chauffeurs.
 • Nadat u uw reis online hebt gereserveerd via het boekingsformulier, kunt u offline betalen via contant geld of online via bankoverschrijving of bankpas/creditcard.
 • Onze chauffeurs voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals het hebben van een rijbewijs voor het besturen van een auto in Nederland. Zij zijn op de hoogte van alle regels en routes in nederland.
taxi naar amersfoort

Reserveer uw vloot tegen voordelige tarieven

 • Boek een reis online
 • Maak een reservering via telefoon

Onze tarieven zijn zeer betaalbaar in amersfoort.

Een reis van/naar het vliegveld in de buurt

Taxi connect is georganiseerd genoeg om ritten te verzorgen naar alle verre of nabijgelegen luchthavens zoals schiphol vanuit amersfoort stad. Dus reis met uw extra bagage of met uw familie en vrienden; wij staan altijd klaar voor al uw noodgevallen. Noem het maar op: luxe, groep, gepersonaliseerd, zakelijk, en ritten die binnen uw budget passen, en wij zitten er direct op.

stappen om taxi amersfoort te reserveren

Stappen om Taxi Amersfoort online te reserveren service

Taxi connect helpt toeristen, passagiers en inwoners bij het vinden van de beste transfer service in Amersfoort. Wij bieden de mogelijkheid om online vervoer te reserveren en een ritindicatie te geven met behulp van de ritprijs calculator in het formulier. Hieronder vindt u enkele stappen om uw taxi online te reserveren.

Stap 1.

Voer in de eerste stap uw reisgegevens in. Dit omvat de datum en tijd van de reis en de plaats van ophalen en wegbrengen. U moet ook het aantal personen vermelden dat samen reist.

Stap 2.

Kies het juiste voertuig in de volgende stap. Met behulp van de hierboven vermelde informatie zullen er een paar voertuigopties zijn waaruit u het juiste voertuig moet kiezen op basis van de bagage die u vervoert.

Stap 3.

Vul in de derde stap een aantal gegevens van de passagiers in. Details zoals de naam van de passagier, mobiel nummer en e-mail ID moeten worden ingevuld, samen met een specifiek verzoek aan de chauffeur.

Stap 4.

Ontvang de prijsopgave van uw reis en maak de betaling offline via contant geld of online via bankoverschrijving of bankpas/creditcard.

Ervaringen van onze klanten

Het wagenpark was goed onderhouden en schoon, wat onze reis aangenaam maakte.

-Jill Kramer

Ik zou het mijn vrienden en familie in Nederland aanraden, want hun diensten zijn verbluffend.

-Angelina Hendriks

Ik bereikte de luchthaven binnen de tijd om mijn vlucht te halen, allemaal dankzij de chauffeur

-Karlijn Smit