Taxi Service tijdens Covid – Taxi Connect Cope en Zorg voor veilige ritten

Onderzoekers hebben hun licht laten schijnen over tal van verschillende sectoren in de wereld om na te gaan hoe zij met de pandemie omgaan. Ongetwijfeld zijn er veel sectoren die een enorme winstgevendheid hebben ervaren, met name online taxi bedrijven. Mensen vermijden tegenwoordig het openbaar vervoer en zoeken naar veilige taxi diensten tijdens de covid uitbraak om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Als we het over Nederland hebben, hebben de regering en de taxibedrijven een stap vooruit gezet met hun standpunt. Inderdaad, vaccinatie wereldwijd uitgerold, mensen nemen de eerste prik en de wereld komt langzaamaan uit de lockdown. We staan stil bij de manier waarop Taxi Connect passagiers te midden van de pandemie heeft geholpen en een veilige rit heeft geboden.

Zoals we allemaal weten is de reisindustrie enorm getroffen als gevolg van de plotselinge uitbraak en online taxi boekingsdiensten zijn niet immuun. Maar mensen moeten ook van de ene plaats naar de andere reizen en als ze Taxi Connect in heel Nederland gebruiken, zullen ze genieten van de veilige rit en gebruik maken van de andere vijf functies.

Hier hebben we alle nodige informatie verzameld die je moet weten over het bedrijf en je zal ook leren hoe Taxi Connect een veilige rij-ervaring levert, zelfs tijdens de pandemie. Maar eerst is het de moeite waard om te begrijpen hoe de pandemie de online taxibranche heeft beïnvloed.

De effecten van de Covid Pandemie op de Ride-hailing industrie

Terwijl Covid-19 zich over de hele wereld verspreidde en regeringen lockdowns en strenge maatregelen invoerden om de burgers van het virus weg te houden, hebben sectoren zoals taxi’s enorme verliezen geleden. Terwijl het publiek stopte met reizen naar luchthavens, het nachtleven sloot, en zakelijke klanten van thuis uit begonnen te werken, droogden vele traditionele inkomstenstromen bijna van de ene dag op de andere op.

Om hun inkomsten te verhogen, hebben bedrijven zich waar mogelijk aangepast, zoals het leveren van pakjes en boodschappen voor kwetsbare klanten, en het geven van kortingen op reizen voor belangrijke werknemers. Bedrijven bereiden zich voor op het genereren van inkomsten ter vervanging van gederfde inkomsten nu in veel delen van de wereld de lockdowns afnemen.

Vooral in Nederland kunnen lokale gemeenschappen er baat bij hebben dat de mensen worden aangespoord het openbaar vervoer zoveel mogelijk te mijden, wat ertoe kan leiden dat particuliere huurauto’s en taxi’s een geprefereerde en veiligere manier van reizen worden. Verwacht wordt dat de vraag naar taxidiensten zal toenemen en de belasting zal toenemen, aangezien het openbaar vervoer een groter risico van verspreiding van besmetting inhoudt.

Bovendien lopen taxichauffeurs alleen al door de aard van hun werk, waarbij zij passagiers kunnen vervoeren die besmet kunnen zijn of zelfs gezondheidswerkers, een groter risico om besmet te raken. Voor hun levensonderhoud moeten ze werken, dus kunnen ze zich dat niet veroorloven. Het gevolg is dat zij financieel en psychologisch onder druk staan. Daarom wordt er in het openbaar vervoer en in taxi’s aangedrongen op verplichte veiligheidsmaatregelen en inspecties.

Welke veiligheidsmaatregelen voeren bedrijven uit? Kijk maar eens,

  • Bestuurders boeken taxi’s online
  • Het dragen van maskers en handschoenen en de chauffeurs vragen hetzelfde te doen
  • Bestuurders vragen de deuren te openen om direct contact te verminderen
  • Beperking van het aantal ruiters
  • En de chauffeurs te vragen de ramen te openen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Het betekent dat de markt voor rit-boekingen in Nederland een opwaartse trend vertoont en volgens Statista zal de markt naar verwachting $2003 miljoen dollar bereiken in 2022.We hebben duidelijk geen idee wanneer de situatie normaal wordt, maar als gerenommeerde taxivervoerder in Nederland hebben we enkele initiatieven genomen om de klanten een veilige rijervaring te bieden.

Praktijken die we volgen om met de uitbraak om te gaan

Bij Taxi Connect doen we er alles aan om onze gemeenschap – onze chauffeurs en klanten – te steunen. We hebben overweldigende steun ontvangen voor alle initiatieven die we hebben geïmplementeerd en we willen graag iedereen bedanken voor de veerkracht die ze hebben getoond. Hier is een samenvatting van bepaalde functies die we hebben uitgevoerd om klanten eenzelfde en plezierige ritervaring te bieden.

Cashless rijden in Nederland

Omdat contante betalingen niet hygiënisch zijn, weigerden veel bedrijven tijdens de pandemie contant geld aan te nemen. Taxi Connect-rijders hadden hier geen last van omdat de dienst cashloos is en gebruikers veel betaalmogelijkheden krijgen aangeboden.

Volgen en traceren in real time

Being aware of the driver’s real-time location has been so important, not only to reduce the waiting time but also users can communicate with them in case they need any location-related help. Using Taxi Connect’s services, users can easily determine where the driver is and track them in real-time to give our passengers peace of mind.

Boek On-demand of Plan rit

Veranderingen in COVID-richtlijnen zorgden ervoor dat reisplannen voor veel mensen zo snel mogelijk moesten veranderen. Door gebruik te maken van Taxi Connect kunnen reizigers hun grondplannen vooraf of on-demand boeken, waardoor ze op de hoogte blijven van de COVID-richtlijnen als die steeds veranderen.

Afronding

Gelukkig wordt Europa niet getroffen door de pandemie. Maar wij zijn er om u te helpen uw transport door uitdagende tijden en daarna te loodsen. U kunt altijd op ons vertrouwen voor uw transportbehoeften.

Voor meer informatie en reservering: https://taxiconnect.nl/