Taxi Leiden tot aan de deur

Taxi Leiden

Zoekt u een taxi om door de straten van Leiden te zwerven of wilt u naar een bepaald punt voor uw werk? Taxi Leiden staat altijd klaar om u overal in de stad van taxi’s te voorzien. Wij gunnen onze berijders de beste taxi’s die aan hun eisen kunnen voldoen en geven hen een comfortabele rit van onze kant. Bovendien laten we onze rijders hun gewenste wagenpark kiezen uit vele auto’s of busjes tijdens het boeken van de taxi’s.

Voor elk ritdoel, of het nu een start is voor uw essentiële presentatie op kantoor of een zwerftocht door de stad om de beste plek te verkennen, wij zorgen voor een passend begin van uw reis. Taxi Connect biedt meerdere manieren om taxi’s te reserveren, zoals het reserveren van een taxi via de website, het gebruik van een taxi app, of direct reserveren via telefoonnummer 040 – 7777 777.

taxidienst in leiden
online reserveren leiden taxiservice

Luchthavenvervoer vanaf uw huisdeur in Leiden

Wij bieden taxidiensten aan naar nabijgelegen luchthavens vanuit Leiden zoals Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. U kunt met veel personen en extra bagage reizen, en wij beschikken over ruime taxi’s of busjes. Wij hebben een eerlijke prijsstructuur voor al onze ritten, zodat u parkeerproblemen en -kosten kunt besparen en op tijd aan boord kunt gaan.

Bel ons en reserveer een taxi in Leiden op

040 777 7777

Onze taxi’s bieden 24 uur per dag en zeven dagen per week ritten aan!

Gebruik onze Taxi App

Taxi naar overal

Met onze taxi’s kunt u overal in Leiden stad naar elke straat, hoek, of nabijgelegen dorp of luchthaven.

Snel Transport

Onze taxiritten zijn er om u ritten te geven op uw geschatte tijd, zonder veel of geen oponthoud van onze kant.

Online betalen

U kunt de schatting van de betaling krijgen voordat u afrekent en vervolgens online betalen vanuit onze applicatie om de taxi te reserveren.

Bel om een taxi te reserveren Leiden

040 777 7777