Taxi leiden

Taxi overal

U kunt altijd en overal in Nederland een reis boeken.

Meerdere voertuigopties

We hebben verschillende vlootopties voor alle soorten vervoer.

Minimale aankomsttijd

Onze chauffeurs zullen uw pick-up locatie bereiken in een minimale aankomsttijd.

Taxi leiden bij u voor de deur

Bent u op zoek naar een taxi om door de straten van leiden te zwerven, of wilt u naar nabijgelegen steden in nederland, naar uw kantoor met een vergadering, of een vlucht naar het vliegveld halen? Taxi leiden staat altijd voor u klaar om u overal in de stad van taxi’s te voorzien. Wij bieden onze klanten de beste taxi’s die aan hun eisen kunnen voldoen en geven hen een comfortabele rit van onze kant. Bovendien laten wij onze passagiers tijdens het online boeken van de rit een keuze maken uit een geschikt wagenpark van vele auto’s en busjes, afhankelijk van het aantal personen dat reist en de hoeveelheid bagage die zij bij zich dragen.

Wij hebben een team van goed opgeleide professionele chauffeurs die ervoor zorgen om u de beste diensten aan te bieden. Zij voldoen aan alle wettelijke eisen voor het besturen van een auto, zoals het dragen van een rijbewijs. Zij kennen de regels en routes van elke stad in nederland, waardoor het voor passagiers gemakkelijker wordt om hun gewenste locatie zonder vertraging te bereiken. Taxi Leiden kan op vele manieren geboekt worden, zoals online reserveren door het invullen van een online reserveringsformulier of direct reserveren door te bellen naar het nummer 040 777 7777.

taxi leiden - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Reizen naar waar dan ook in leiden stad

Het boeken van een rit om u te verplaatsen in de straten van leiden stad of omgeving in nederland kan prettig en veilig zijn met behulp van taxi connect. Wij geloven in punctualiteit, wat betekent dat de chauffeur u ophaalt van uw voordeur en u op tijd afzet op de door u gewenste locatie. Wij geloven ook in het aanbieden van de best mogelijke faciliteiten aan onze klanten om hun reis bevredigend te maken.

Redenen om taxi connect te verkiezen boven anderen

 • Onze chauffeurs halen u op de door u aangegeven tijd bij u thuis op en zetten u op de exacte locatie af.
 • Wij staan onze passagiers toe te reizen met extra bagage, een huisdier of een zuigeling, die zij dienen te specificeren in het online boekingsformulier tijdens de bevestiging.
 • Wij hebben meerdere betaalmethodes om uw reservering te bevestigen, zoals online betaling via bankoverschrijving of bankpas/creditcard, of offline betaling in contanten.
reserveer taxi naar van leiden stad met taxi connect

Boek uw klantvriendelijke rit met ons

 • Boek online via een formulier
 • Reserveer uw rit door ons te bellen

Onze diensten zullen uw reis aangenaam en bevredigend maken.

Luchthaven transfer van/naar leiden

Wij bieden onze klanten taxidiensten aan naar nabijgelegen leidse luchthavens zoals rotterdam airport of eindhoven airport. U kunt de rit plannen op basis van uw vluchttijden. Uw reis wordt aanvaardbaar met veel mensen en extra bagage in een ruime, luxe SUV of busje. U kunt uzelf het zelf rijden, gedoe met parkeren en betalen voor parkeren besparen door een airport taxi te boeken. Wij hebben een eerlijke prijsstructuur voor al onze ritten, of het nu korte of lange ritten zijn.

stappen om taxi leiden online te reserveren

Stappen om online een rit te boeken

Het reserveren van taxi’s online is een eenvoudig proces. U kunt uw rit met ons bevestigen met een paar klikken en details. Hieronder is het proces voor het begeleiden van u naar uw taxi bevestiging.

Stap 1.

Vermeld eerst de details van de reis, zoals het ophaalpunt, het drop-off punt, de datum en het tijdstip. Vermeld ook het aantal passagiers dat naar de bestemming reist.

Stap 2.

Ten tweede, kies geschikte wagenpark opties zoals SUV’s of bestelwagens voor groepsreizen met extra bagage en sedan auto’s voor individuele of partner reizen.

Stap 3.

Ten derde, vermeld de gegevens van de reizigers zoals naam, mobiel nummer, en e-mail ID. Voeg ook de speciale verzoeken van de passagiers aan de chauffeur toe.

Stap 4.

Tot slot kunt u met behulp van een tariefcalculator een schatting van de reis maken en de betaling verrichten om uw boeking online te bevestigen.

Feedback van onze klanten

Reizen met taxi connect was veilig en comfortabel.

-Joshua Vos

De chauffeur was klantvriendelijk en zette ons precies op de genoemde locatie af.

-Aylin Koster

De auto was goed onderhouden en schoon, wat mijn reis aangenaam maakte.

-Marinus Smeets