Taxi haarlem

Aangename rit

Onze ritten zijn veilig en comfortabel met handige diensten en betrouwbare chauffeurs.

Beste prijzen

Onze diensten zijn betaalbaar en redelijk voor onze klanten overal in de stad.

Gemakkelijk boeken

De reis online boeken of door ons te bellen is de gemakkelijkste manier voor de klanten.

Bereik uw bestemming met taxi haarlem

Het vinden van een taxi service in haarlem is de meest eenvoudige taak in nederland. Taxi connect biedt een breed scala aan wagenparken voor persoonlijk, zakelijk of groepsgebruik. Verder hebben wij meerdere voertuig opties variërend van SUV’s voor groepsreizen die ruim en luxe zijn, tot sedan auto’s die gebruikt worden door solo reizigers. In aanvulling op de verscheidenheid van voertuig opties, kunnen passagiers hun persoonlijke behoeften specificeren zoals reizen met extra bagage, een huisdier, of een zuigeling bij het online reserveren van hun reis door het boekingsformulier in te vullen. Wij bieden ook een faciliteit om de geschatte prijs van uw reis te berekenen met behulp van een tarief calculator.

Onze auto’s rijden overal in de stad en omgeving tegen een betaalbaar tarief. Of u nu op weg bent naar uw kantoor of op vakantie gaat, wij staan altijd klaar om u op tijd te vervoeren van uw voordeur naar uw gewenste locatie. Met onze betrouwbare en goed opgeleide chauffeurs die in het bezit zijn van alle wettelijke documenten om de auto’s te besturen, proberen we de reis van onze passagiers aangenaam te maken. Onze chauffeurs staan dag en nacht klaar om u overal in de stad van dienst te zijn.

haarlem taxi
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Haarlem taxi diensten in betaalbare tarieven

Taxi connect haalt u op bij u voor de deur en zet u af op de gewenste locatie. Wij geloven in punctualiteit; onze chauffeurs zullen u dan ook altijd op tijd ophalen en afzetten. Uw geplande rit zal ook aangenaam zijn omdat onze chauffeurs goed bekend zijn met de regels en routes van de stad. Bovendien zijn ze goed opgeleid om hun klanten te voorzien van de beste diensten in de stad.

Voordelen van kiezen voor taxi connect

 • U kunt spanningsvrij reizen met extra bagage in onze ruime voertuigen omdat we uitgebreide auto opties hebben die aan elke behoefte van onze passagiers voldoen.
 • Onze ervaren chauffeurs dragen hun wettelijke documenten zoals vergunningen tijdens het vervoer om passagiers veilig te bedienen.
 • Wij staan onze klanten toe hun unieke verzoeken, zoals het reizen met huisdieren en kinderen, zonder problemen naar voren te brengen.
transportdienst te haarlem

Reserveer onze vloot zonder gedoe

 • Online boeken via een formulier
 • Bel ons voor een reservering

Kies onze auto’s voor stipte ritten van en naar luchthavens.

Luchthaven transfer beschikbaar vanuit haarlem

Wij bieden u een on-time rit van en naar de nabijgelegen luchthaven met eenvoudige reservering. Als u op zakenreis gaat of een vlucht op tijd wilt halen in een luxe auto, bieden wij u zakelijk vervoer met goed opgeleide en professioneel ervaren chauffeurs om ervoor te zorgen dat uw rit van of naar de luchthaven plezierig en vol comfort is.

luchthaventransfer van haarlem

Boek een transferdienst naar Haarlem

Onze klanten kunnen hun transferdienst online boeken door een formulier op onze site in te vullen. De diensten van al onze chauffeurs zijn betaalbaar en redelijk. Wij hebben geen verborgen kosten, en u kunt de kosten van uw reis berekenen na het selecteren van het voertuigtype in ons formulier. Hieronder vindt u een aantal stappen om onze vloot te reserveren.

Stap 1.

U kunt uw reservering beginnen door de reisgegevens online in te vullen. Vul de datum en tijd van de reis in, samen met de ophaal- en afzetlocatie. Druk vervolgens op de zoekknop.

Stap 2.

In de volgende stap, met behulp van de zoekknop, krijgt u een weergave van verschillende voertuigopties waaruit het meest geschikte voertuig moet worden gekozen.

Stap 3.

In de derde stap voert u de gegevens van de passagiers in door hun naam, mobiele nummer en e-mail-ID op te geven. De klanten kunnen ook hun voorkeuren opvragen bij de chauffeurs.

Stap 4.

In de laatste stap, met behulp van de verstrekte gegevens, worden de totale kosten van de reis berekend, en moet u de betaling online of offline uitvoeren.

Lees de ervaringen van onze passagiers

Ik bereikte mijn bestemming op tijd, en zo was mijn reis aangenaam.

-Dylano Peeters

Zelfs met veel verkeer, bereikten de chauffeurs de bestemming op tijd. Geweldige service.

-Owen Smits

Met extra bagage ook, de chauffeur was coöperatief en behulpzaam tijdens de hele reis.

-James Schouten