7 Beste Dingen Om Te Doen In Amsterdam Om Van Uw Vakantie Te Genieten

dingen om te doen in amsterdam

Wanneer we het over reizen hebben, zijn er een heleboel plaatsen die in ons opkomen, en Nederland is een van hen die het meest toeristen trekt. Het land heeft verschillende locaties om te reizen die je hart kunnen vullen met verwondering. De natie staat bekend om zijn culturele kunst en verbazingwekkende architectuur, gedemonstreerd door tal van Nederlandse steden.

Als we het nu hebben over de mooiste steden, dan komt Amsterdam als eerste naar onze mening in de top van Europa te bezoeken plaatsen. Er zijn tal van toeristische plaatsen om te bezoeken en tal van beste dingen om te doen in Amsterdam voor bijna elke leeftijdsgroep. Dus, neem een diepe duik in het artikel om een aantal prachtige dingen en een aantal locaties te verkennen en hebben een ervaring van virtuele reizen met ons.

Ontdek De 7 Beste Dingen Om Te Doen In Amsterdam Die Je Versteld Doen Staan

1. Beleef Europa’s hoogste schommel

Mensen die altijd op zoek zijn naar avontuur moeten de hoogste schommel van Europa, bovenop de A’DAM Toren, hebben meegemaakt. Deze schommels hebben een hoogte van bijna 100 meter met een oogverblindend uitzicht van 360° op de hemel. Als u echter geen avonturier bent, dan moet u het ongelooflijke uitzicht vanaf de top van de toren u zeker aangrijpen.

De openingstijden van de schommels zijn van 10.00 tot 22.00 uur, maar u kunt er na 21.00 uur niet meer in, dus houd daar rekening mee en reserveer toegangskaarten online op de website van A’DAM Lookout, vanaf 14,50 euro.

2. Genieten Van Lokaal Eten, Bier En Winkelen

Amsterdam heeft veel beroemde gerechten zoals Poffertjes, Bitterballen, Stamppot, Stroopwafel, die niet te versmaden zijn als je in de stad bent. U kunt ze in bijna alle restaurants vinden, probeer ze een keer om uw teste in Nederlands eten te ontwikkelen.

Brouwerij ’t IJ is een bekende lokale plaats met een grote buiten drinkplaats voor bier. Ze bieden ook een 30 minuten durende rondleiding met gids voor hun klanten. Er zijn vele andere bars om van uw drankje te genieten met Nederlanders.

Reizen naar een ander land van uw woonplaats heeft een standaard to-do ding in elke winkelen toeristische lijst. U kunt gaan winkelen in “The Nine Street” die verschillende winkels voor kleding en cosmetica heeft, I Amsterdam Store in het Centraal Station heeft ook veel goede dingen om te winkelen, en u kunt gaan winkelen op de grootste vlooienmarkt van Europa genaamd IJ-Hallen die alle dingen voor het huis plus modieuze kleding heeft.

3. Bezoek Windmolens, Stranden En De Natuurlijke Omgeving

Er zijn veel plaatsen om te bezoeken in Amsterdam afgezien van de drukte van de stad. De omliggende dorpen hebben natuurlijke plaatsen zoals windmolens, stranden, grachten, en nog veel meer te zien die u rust kunnen geven. Al deze plaatsen liggen in de buurt van de stad, en het kan 15-20 minuten duren om er te komen. U kunt een Amsterdam taxi service boeken om deze ongelooflijke stille plekken te zien en de rust te omarmen. Plan een eendaagse uitstap om al die natuurlijke plaatsen te bekijken en bezoek dorpen om de Nederlandse cultuur te leren kennen.

4. Verloren In De Schoonheid Van Nederlandse Architectuur

Nederland heeft duizenden unieke architectonische gebouwen, en Amsterdam heeft er een aantal; zo heeft het EYE filmmuseum restaurants, bars, een bibliotheek, en een theater binnenin. Er zijn nog veel meer prachtige voorbeelden van buitengewone architecturale monumenten in Amsterdam die je ooit hebt gezien.

5. Bezoek Verbazingwekkende Musea

We kunnen Nederland ook een kunstenaarsland noemen; in de beginperiode was het land gevuld met veel kunstenaars die de natie geestverruimende kunstgeschenken hebben gegeven. Amsterdam heeft een aantal musea om culturele kunst te tonen, waaronder het Rijksmuseum met meer dan 400 kunstwerken, het Van Gogh Museum met meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en 750 brieven van de Nederlandse meester, en het Anne Frank Huis, een teken van Anne die een beroemd dagboek schreef terwijl ze ondergedoken zat in het huis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

6. Maak Een Geweldige Fietstocht En Verken De Straten

Fietsen is de beste en meest gezonde manier om door de stad te zwerven en nieuwe plekken te ontdekken. Amsterdam heeft een enorm netwerk van routes om te fietsen. Je kunt je eigen fiets hebben of een fiets huren voor een dag. Het verkennen van de wegen van verborgen juweeltjes en rood licht straten kan leuk zijn, en ook kunt u graven in de vele verhalen verteld door mensen. Naast het toeren op uw eigen, is er een beroemde fietstocht. U kunt 3 uur lang met een gids rond de plaatsen zwerven. Is het niet fantastischer?

Lees ook: Ontdek De Complete Gids Voor Het Boeken Van Een Taxi In Nederland

7. Ontdek Het Tulpenparadijs

Tulpenvelden kunnen je echt meenemen naar het paradijs als je er daadwerkelijk komt. Keukenhof Garden is ongeveer 1 uur rijden van de stad, maar de tour is de moeite waard wanneer u de velden bereikt. Tulpen zijn seizoensgebonden, dus als u van plan bent om dat te bezoeken, dan moet u uw reis plannen in het zomerseizoen. Maar als u de tulpentuin wilt zien en er aan wilt ruiken, kunt u tulpenmusea bezoeken om van de schoonheid te genieten.

Afsluitend Over Dingen Om Te Doen In Amsterdam, Nederland

Het behandelen van alle plaatsen en dingen te doen in Amsterdam in een blog is zo’n ontmoedigende taak als je niet kunt dekken de hele lijst van locaties te zien in een enkele reis. Dus, om uw reis gemakkelijker te maken, hebben we de top zeven dingen die je kunt bereiken met plezier tijdens het reizen naar Amsterdam op een rijtje gezet.