Activiteiten op de luchthaven Amsterdam Schiphol in de Layovers

activiteiten op de luchthaven schiphol in de layovers

Wachten is nooit goed, of het nu op vervoer is, op een klant, of zelfs op een vriend. Maar soms wordt wachten de enige keuze. Zoals wachten op een vlucht op de luchthaven. Langere of kortere tussenstops kunnen de moeilijkste tijd zijn als je niets te doen hebt. Het wordt nog moeilijker als het een vreemde stad is en vreemde mensen. Nou, deze blog is voor degenen die op zoek zijn naar begeleiding voor activiteiten te doen in layovers op de luchthaven in Schiphol.

Hoe men de tijd doorbrengt tijdens de tussenlandingen is geheel de keuze van de persoon en ook afhankelijk van de tijd die men heeft. Beneden is de blog gecategoriseerd met verschillende keuzes te maken in overeenstemming met het tijdsinterval. De minimaal vereiste overstaptijd op de luchthaven van Schiphol is 40 minuten voor Schengenvluchten en 50 minuten voor niet-Schengenvluchten.

Lijst van activiteiten die u kunt doen tijdens uw tussenlanding op de luchthaven

Lees de blog om de activiteiten te kiezen die de tijd waard zijn. Nabijgelegen steden hebben verschillende attracties om korte en zelfs langere tijd te besteden.

Voor 1 tot 4 uur tussenlanding

Wanneer de overstaptijd kort is, en u zich moet haasten voor de volgende vluchten, heeft de luchthaven snelle rijstrookverbindingen binnen de luchthavens. Wanneer u echter een paar uur kunt wachten, kunt u tijd doorbrengen op de luchthavens. Een van de keuzes is luieren in de layovers. Of je nu een lange vlucht of een korte vlucht hebt gehad, je staat op het punt om weer te gaan vliegen. Daarom kan relaxen u helpen de tijd door te brengen in de tussenlandingen, uw geest te kalmeren en u voor te bereiden op de volgende vluchten.

Bovendien heb je je favoriete muziek in je koptelefoon. Massages zijn een van de opties om uw lichaam en geest te ontspannen. Kies een van de spa-behandelingen en breng uw tussenstops daar door.
Anders kunt u uw vrije tijd activiteiten doen, zoals het lezen van romans, films kijken, en chatten met vrienden. U kunt uw tijd besteden door het controleren van uw e-mails en het bijwonen van een paar belangrijke oproepen die u zou kunnen hebben gemist en zal de volgende vlucht missen.

Voor meer dan 4 uur oponthoud

Wanneer u lang moet wachten, is een bezoek aan een nabijgelegen stad een realistische manier om tijd te winnen en de stad te verkennen. Maar als u nieuw bent in de stad en niet op de hoogte bent van de routes en reistijd, is een privé taxi de beste optie die u kunt verkiezen. Bovendien kunt u uw bagage veilig en gemakkelijk meenemen als u ervoor kiest om ermee te reizen.

U boekt een Schiphol Luchthaven Taxi en wandelt naar de mooiste bestemming in de stad zoals een bezoek aan het dichtstbijzijnde winkelcentrum, wandelen door mooie straten in de buurt, of een bezoek aan musea of andere historische plaatsen, en kan ook restaurants en cafes van de stad verkennen. Uw privé taxi is ook veilig in een onbekende stad en komt op tijd terug op de luchthaven.

Kies uw activiteit

Een tussenstop kan een verspilling van tijd zijn als je geen idee hebt wat je moet doen. Aan de andere kant, het kan zo generatief zijn als je wilt dat het is. Hoewel luchthavens hebben over het algemeen deze faciliteiten om de tijd door te brengen in de korte en langere layover zoals slaapcabines, spa’s, winkelcentra, coffeeshops, enz. Taxi’s om de attracties te bezoeken in de nabijgelegen steden kunnen het avontuurlijker en effectiever maken. Een nieuwe ervaring op een nieuwe plaats en met nieuwe mensen. De tijd is aan u, en de keuze is ook aan u.