Taxi maaspoort

Goed getrainde chauffeurs

De chauffeurs dragen alle wettelijke documenten tijdens de rit.

Actief ophalen

Onze chauffeurs hebben een minimum aankomsttijd van 10-15 minuten.

Meerdere betalingsopties

Wij bieden meerdere betalings mogelijkheden om uw rit te reserveren.

Boek uw rit met taxi maaspoort

Taxi connect is beschikbaar om aan uw reiswensen en eisen voor de stad Maaspoort te voldoen. Het helpt u door uw reis voor elk doel, of het nu een individuele reis, zakenreis, of groepsreis, in de stad, de omgeving, of een nabijgelegen luchthaven; onze auto’s zijn beschikbaar de hele dag en nacht. Wij voldoen aan de unieke voorkeuren van onze klanten, zoals het reizen met extra bagage, het meenemen van kinderen, of het hebben van een huisdier samen te brengen tegen zeer redelijke prijzen. U kunt de schatting van uw reis berekenen met de hulp van een tarief calculator online. Wij rekenen geen verborgen kosten; daarom zijn onze prijzen de voordeligste in nederland.

Wij vergemakkelijken onze klanten om hun rit per hun eisen te kiezen; wij hebben grote vloten zoals SUV’s of bestelwagens, die ruim en luxueus zijn en grote groepen kunnen huisvesten die samen reizen. We hebben ook sedan auto’s die kunnen worden gebruikt voor solo ritten in nederland. Bovendien hebben we goed opgeleide en ervaren professionele chauffeurs die de regels en routes van de Maaspoort stad kennen om te voorkomen dat u vast komt te zitten in het verkeer tijdens de spitsuren.

taxi masspoort - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Geniet van de reis met ons naar maaspoort city

Met taxi connect kunt u dag en nacht overal in de stad en de omgeving reizen. Onze chauffeurs halen u voor de deur op en brengen u naar de gewenste locatie, terwijl de veiligheid en het comfort van de rit gewaarborgd zijn. Zelfs als de passagiers nieuw zijn in de stad, kunnen ze zorgeloos reizen met een betrouwbare chauffeur.

Voordelen van reizen met ons

 • U kunt een reis met ons plannen volgens uw vluchttijden of u kunt ook direct boeken voor een dringende reis. Onze chauffeurs zullen ervoor zorgen dat ze uw deur op tijd bereiken.
 • Wij hebben meerdere reismogelijkheden waarmee u alleen, met een partner of in een groep kunt reizen. Onze ruime en luxueuze wagenparken kunnen u helpen bij het plannen van een vakantie of een zakenreis.
 • Wij beweren de meest betaalbare vervoersdienstverlener in nederland te zijn, omdat onze prijzen concurrerend zijn, en u uw reis bijna overal in Nederland kunt plannen.
voordeel te boeken taxi van maaspoort

Eenvoudige manieren om uw reservering te maken

 • Boek via een online formulier
 • Bel ons voor een reservering

U kunt genieten van de aangename ritten in de stad en haar omgeving.

Luchthavenrit van/naar de maaspoort regio

U kunt ontspannen met luchthaven transfers aangeboden door taxi connect. U kunt uw rit van overal in het land op elk moment van de dag of nacht vooraf reserveren. Wij bieden u een veilige, comfortabele en tijdige rit naar rotterdam airport of andere nabijgelegen luchthavens in nederland. Het enige wat u hoeft te doen is uw reservering online of per telefoon te bevestigen, en wij zullen u op tijd komen ophalen.

stappen om een taxi te reserveren vanuit maaspoort

Proces van het maken van de reservering online

Het boekingsproces van taxi connect is eenvoudig en gemakkelijk en verloopt via een volledig online boekingsformulier voor transferdiensten voor elke uithoek van de stad. Hieronder vindt u een aantal punten die u kunnen helpen bij het maken van uw bevestigde reservering.

Stap 1.

In de eerste stap geeft u uw reisinformatie op, zoals de ophaal- en afleverplaats. Vermeld ook de datum en het tijdstip van de reis en de personen die samen reizen.

Stap 2.

In de volgende stap kiest u uit de gegeven opties het geschikte voertuig op basis van de bagage die u vervoert.

Stap 3.

In de derde stap vermeldt u de gegevens van de passagiers, zoals naam, mobiel nummer en e-mail-ID, samen met specifieke verzoeken aan de chauffeur.

Stap 4.

In de laatste en laatste stap, neem de geschatte reiskosten en maak de betaling online of offline om uw boeking te bevestigen.

Ervaringen gedeeld door passagiers

De chauffeurs staan altijd op tijd voor de deur om mij op te halen. Ik heb nog nooit spijt gehad van het boeken van een taxi bij taxi connect.

-Amina Schouten

Ik was blij met de rit, want het wagenpark was schoon en goed onderhouden.

-Joost Veenstra

Ik was helemaal nieuw in de stad, en de chauffeur behandelde me geduldig tijdens de hele rit in de maaspoort.

-Robin Jansen