Taxi leende

Overal beschikbaar

Onze diensten zijn overal en altijd beschikbaar, dag en nacht, in nederland.

Snel op te halen

Rijd in onze ruime en luxueuze voertuigen met comfort.

Meerdere betalingsopties

U kunt uw vervoer boeken door online of contant te betalen.

Taxi leende is maar één tik verwijderd

Taxi leende staat klaar om aan al uw vervoerswensen te voldoen, zoals zakenreizen, luchthaventransfers, groepsreizen, of straatvervoer. Wij helpen u graag met onze exclusieve collectie auto’s en busjes zoals SUV’s en bestelbussen, die ruim en luxe zijn om groepen te herbergen voor een comfortabele reis. We hebben ook sedan auto’s die comfortabel zijn voor solo-reizen en partner vervoer. U kunt het voertuig kiezen dat het beste bij u past terwijl u het online boekt via het boekingsformulier.

Onze goed ervaren en klantvriendelijke chauffeurs zorgen ervoor dat ze de regels en routes van alle steden in heel nederland kennen. Ze zijn goed opgeleid om een vlotte en tijdige aankomst op de gewenste bestemming van de klant te garanderen. Punctualiteit is de sleutel tot ons bedrijf, en het is mogelijk met de hulp van onze chauffeurs. Zij dragen alle wettelijke documenten zoals vergunningen tijdens het reizen voor een veilige en plezierige reis. Wij staan ook toe dat klanten reizen met hun kinderen en huisdieren en extra bagage in de auto tegen een zeer redelijk tarief.

taxi leende - taxi connect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Reis met ons in leende stad

Of u nu in de stad, de omgeving in Nederland naar de luchthaven wilt reizen, onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u stipt op tijd af op uw exacte locatie. Zij zorgen ervoor dat uw reis veilig en ontspannen begint en comfortabel eindigt. U kunt uw taxi Leende inplannen of direct reserveren voor alle soorten transfers. Wij zijn er om u van dienst te zijn met al uw wensen.

Redenen om ons te kiezen voor transport

 • Wij bieden onze passagiers de mogelijkheid om een enkele reis of een retourreis te boeken na het invoeren van de tijd en datum van de reis.
 • Er wordt voldaan aan de specifieke voorkeuren van de klanten, zoals het meenemen van extra bagage, het reizen met een baby of een huisdier.
 • Betaal voor de transferdiensten met de gewenste methode, zoals online via bankoverschrijving of debet/creditcards, of offline via contant geld.
waarom u kunt vertrouwen op taxi connect voor leende transport

Reserveer onze vloot zonder gedoe

 • Reserveer onze taxi online
 • Boek door ons te bellen

Wij beweren u diensten te leveren tegen een zeer betaalbare prijs.

Luchthaven reis voor leende stad

Reizen van of naar een dichtbij of veraf gelegen vliegveld naar leende is eenvoudig wanneer u probleemloos een rit kunt boeken bij taxi connect. Met onze vervoersdiensten is het bereiken van elke luchthaven in nederland een fluitje van een cent. Daarnaast beschikken wij over luxe voertuigen voor klanten die gasten verwachten of zakenreizen hebben die in de auto moeten worden afgewikkeld.

stappen om taxi leende te reserveren

Stappen die leiden tot online boeken

Het aanvragen van een reis is een paar klikken verwijderd. U kunt uw rit plannen of direct boeken door online een formulier in te vullen. Voeg vervolgens een beetje informatie toe en reserveer uw rit nadat u de betaling hebt verricht. Hieronder vindt u enkele stappen die u kunnen helpen om de reservering online te maken.

Stap 1.

Vermeld in de eerste stap de informatie over uw reis, zoals de ophaal- en afleverplaats, de datum en het tijdstip van de reis, en het aantal passagiers dat samen reist.

Stap 2.

In de volgende stap, met behulp van de zoekknop, zullen meerdere voertuigopties worden getoond om het geschikte voertuig te kiezen op basis van uw bagage.

Stap 3.

In de derde stap vermeldt u de informatie over de passagiers, zoals naam, mobiel nummer, e-mail-ID, en eventuele specifieke verzoeken aan de chauffeur.

Stap 4.

In de laatste stap, met behulp van een tariefcalculator, krijgt de reis schatting en maak de reservering door te betalen, hetzij online of offline.

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik kwam voor de eerste keer naar de stad, en de chauffeur maakte mijn reis comfortabel en veilig.

-Johannes Mol

De auto was goed onderhouden en schoon, waardoor ik een goede indruk kreeg van taxi connect.

-Fien Koster

Onze groepsrit was comfortabel, want de taxi was ruim en luxueus.

-Valerie Huisman