Taxi den dungen

Taxi voor uw deur

Onze chauffeurs halen u op van uw voordeur en zetten u af op uw locatie.

Snel ophalen

Onze chauffeurs hebben een minimum aankomsttijd van 10-15 minuten.

Betrouwbare betaling

Wij hebben meerdere betaalmethodes zoals contant, kaart, en online overschrijving.

Overal heen met taxi den dungen

Op zoek naar taxi diensten in den dungen stad, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen individuele ritten, zakelijke ritten, groepsvervoer, of het gaan naar een evenement. Ons aanbod van voertuigen brengt u overal op elk gewenst moment. Wij bieden alle taxi diensten met een uitgebreid assortiment van ruime, luxe, en goed onderhouden auto’s. Van SUV’s die ruim, luxueus en geschikt zijn voor groepsreizen, tot sedan auto’s die ideaal zijn voor soloritten en zakelijk vervoer.

Taxi connect heeft een team van beschaafde, goed opgeleide en ervaren chauffeurs die klantvriendelijk zijn en op de hoogte van alle regels en routes van de stad en de omgeving in Nederland. Zij zorgen ervoor dat u op tijd aan uw reis begint door u voor de deur op te halen en u op de gewenste bestemming af te zetten. Onze chauffeurs zijn punctueel omdat ons bedrijf de planning van haar klanten respecteert. Wij werken volgens de behoeften en eisen van onze klanten door hen te voorzien van veilige, comfortabele en aangename reizen.

taxi den dungen - taxiconnect
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Maak een reis in onze betaalbare auto’s

Of u nu in de stad of in de omgeving van nederland wilt reizen, Taxi den dungen is de beste optie. Onze diensten zijn de hele dag en nacht en alle dagen van de week beschikbaar. U geeft uw locatie op, en wij staan voor de deur om u op tijd op te halen. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar omdat wij geen verborgen kosten rekenen voor onze diensten.

Waarom kiezen passagiers ons

 • Onze vervoersdiensten bestrijken bijna alle plaatsen in nederland en zetten u af op de door u gewenste locatie, zelfs als dat buiten de stad is.
 • Bij het online boeken kunnen klanten de geschatte totaalprijs raadplegen en de betaling verrichten met behulp van meerdere opties.
 • Aan uw speciale wensen, zoals het reizen met extra bagage of het vervoeren van een huisdier of baby, kan worden voldaan door de chauffeur te vragen op het online formulier.
transportdiensten in apeldoorn

Maak een reservering bij ons

 • Reserveer online via een formulier
 • Bel ons voor de reservering

Taxi reserveren kan op elk moment van de dag of nacht van overal.

Luchthaven transfer van/naar den dungen stad

Wij bestrijken alle regio’s in den dungen stad, inclusief luchthaven transfers. Vervoer naar nabijgelegen luchthavens is beschikbaar zoals rotterdam airport, schiphol, of eindhoven airport. Wij houden rekening met uw aankomst- en vertrektijden om uw reis soepel en comfortabel te laten verlopen. U kunt uw reis ook eerder plannen op basis van uw vluchttijd.

boek een reis naar van den dungen

Hoe kunt u een reis online boeken

Wij faciliteren onze klanten om hun gewenste rit bij ons online te boeken via een taxi boekingsformulier. U kunt de geschatte rit in het formulier zelf berekenen met behulp van een ritcalculator. Hieronder vindt u een aantal stappen om u te begeleiden naar het online reserveringsproces.

Stap 1.

In de eerste stap moet u de ophaal- en afzetplaats bepalen en vermelden, samen met de datum en het uur van de reis. De eerste stap vereist ook het aantal passagiers die samen reizen.

Stap 2.

In de volgende stap ziet u de voertuigopties waaruit u er een moet kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van de passagiers en hun bagage.

Stap 3.

In deze stap geeft u de gegevens van de passagiers op, zoals naam, nummer, e-mail-ID, en specifieke verzoeken die u misschien wilt vermelden.

Stap 4.

In de laatste stap, controleer alle details en krijg de reis schatting. Voer de betaling uit met behulp van een online of offline optie om uw boeking te bevestigen.

Gedeelde beoordelingen van onze passagiers

Hoewel het spitsuur was in de stad, was de rit aangenaam, en we kwamen op tijd aan.

-Alex Schipper

Het was een uitstekende ervaring om taxi connect te gebruiken voor mijn stadstransfers; de prijzen lijken betaalbaar.

-Pim Smeets

Ze hebben mijn zakenreis met de grootste tevredenheid uitgevoerd, en de chauffeur was zeer behulpzaam.

-Boaz Hendrik