Taxi aalst waalre

Professionele rijervaring

Geniet van uw reis met onze professioneel ervaren chauffeurs.

Meerdere transportmogelijkheden

Wij hebben een breed scala van voertuig opties voor uw comfortabele rit.

Taxi rit voor uw deur

Onze chauffeurs halen u op en zetten u af op de door u aangegeven locatie.

Geniet van uw rit met taxi aalst waalre

Taxi aalst waalre biedt gedeelde taxiritten aan met de gemakkelijkste manier van boeken. Het biedt ook persoonlijke en groepsritten boekingen tegen een zeer redelijk tarief. Klanten kunnen kiezen uit meerdere voertuig opties, van comfortabel tot ruim of luxe. Onze chauffeurs zijn in het bezit van wettelijke documenten die nodig zijn voor de taxi-ervaring. Ze geven u het voordeel van een pick-up en drop faciliteit op uw opgegeven locatie met alle comfort en veiligheid.

De klanten hebben het grote voordeel dat zij de kosten van de reis kunnen berekenen met behulp van een tariefcalculator, die een schatting geeft van de gehele rit. Wij rekenen onze passagiers niet meer aan en daarom zijn wij van mening dat klanttevredenheid de grootste prioriteit is van taxi connect in aalst waalre. Verder hebben wij meerdere betaalmethodes voor onze klanten om voor de rit te betalen zoals bankoverschrijving, met pinpas of creditcard, of kan er ook contant betaald worden.

taxi aalst waalre
Beschikbare voertuigtypes
Go

 • Max 3 Personen
 • Max 2 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Elektrisch

 • Max 3 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Luxe

 • Max 4 Personen
 • Max 3 Stuks bagage
 • Vanaf € 10
Taxibus

 • Max 8 Personen
 • Max 6 Stuks bagage
 • Vanaf € 15

Taxi service beschikbaar om overal in de stad te reizen

De taxi diensten in aalst waalre zijn beschikbaar overal in de stad, met inbegrip van de luchthaven reizen en ook rond de stad gebied. Onze opgeleide chauffeurs geven u de meest comfortabele rit overal in de stad met meerdere voertuig opties. U kunt kiezen voor het meest ruime en luxe voertuig als u in een grote groep bent om van de reis te genieten. Wij zijn punctueel met uw schema en dus bereiken uw deur op tijd.

Voordelen voor klanten met taxi aalst waalre

 • Wij bieden volledige veiligheid in het reizen aan de passagiers overal in en buiten de stad.
 • Chauffeurs halen u op of zetten u af vanuit elk deel van de stad naar uw gewenste locatie.
 • Wij bieden ook de mogelijkheid om de reis direct vanaf de site te plannen.
 • Als een passagier een speciaal verzoek heeft om met een baby of huisdier te reizen, wijzen we een betrouwbare chauffeur aan voor de reis.
 • Aan verzoeken om extra bagage wordt altijd tegemoet gekomen door de chauffeurs voor een comfortabele reis voor de passagiers.
taxi van en naar aalst waalre

Klanten kunnen hun reis boeken en betalen met meerdere opties

 • Boek uw reis online
 • Boek door te bellen naar 040 777 7777

Taxi connect in aalst waalre biedt meerdere betalingsmogelijkheden online en offline aan hun klanten.

Boek uw enkele reis of twee richtingen rit met ons

U kunt direct uw rit boeken of inplannen voor een enkele reis of retour. Onze chauffeurs zetten u veilig af op de door u gewenste locatie en halen u weer voor de deur op. U krijgt meerdere reismogelijkheden, van SUV’s tot sedan voor uw comfortabele reis. Met ons kunt u uw locatie probleemloos en comfortabel bereiken.

taxi aalst waalre boekings proces

Proces van het online boeken van een taxi

Het online boekingsproces is eenvoudig en klantvriendelijk voor alle reisdiensten overal in de stad. U heeft de mogelijkheid om online te boeken via een formulier of u kunt ons ook bellen om uw rit te boeken. Wij bieden u de service van het berekenen van de tarieven voor uw gehele rit voordat u boekt.

Vul het boekingsformulier in: In het boekingsformulier vult u uw reisgegevens in, zoals het ophaal- en afleverpunt, de reisdatum en andere belangrijke informatie.

Kies het type voertuig: Met de meerdere voertuigopties, kiest u het type voertuig dat het meest comfortabel en ruim is voor uw reis.

Vul uw persoonlijke gegevens in: Voer de naam, het nummer en de e-mail ID in van de passagiers die reizen, en als de reis naar de luchthaven is, dan zijn de vluchtgegevens ook nodig.

Kosten van de reis en betalingsprocedure: De geschatte prijs zal worden getoond zodra u alle bovengenoemde stappen hebt voltooid. Als u akkoord gaat met de tarieven, kiest u de betalingsmethode en reserveert u de taxi.

Beoordelingen van onze klanten

De chauffeurs zijn altijd op tijd om me op te halen. De transferdiensten van aalst waalre hebben me nog nooit teleurgesteld.

-Yinthe Koster

De reis is altijd goed onderhouden, en de aanpak van de chauffeurs is prijzenswaardig.

-Mads Smits

Ik was nieuw in de stad, en de chauffeur van taxi connect was gunstig voor mij. Mijn eerste rit was veilig en comfortabel met taxi aalst waalre.

-Amir Kuijpers