Mercedes-Benz Vito

Dit is de Mercedes-Bens Vito, een minibus. Het is niet zomaar een minibus, maar een minibus van Mercedes-Benz, dus ookal heeft het minder opties en een ander interieur dan een V-klasse, het heeft een zekere standaard van kwaliteit. Dit specifieke model is niet voorzien van alle opties, en is ook niet het meest comfortabele busje uit ons wagenpark.

Desalniettemin is het een uitstekende keuze als u met een groep van A naar B wilt, voor een korte rit in het weekend van of naar de stad, of een korte rit van of naar het vliegveld. Het heeft veel bagageruimte en u kunt met z’n achten mee. Dit is dus een voertuig uit het economy-klasse, en niet meer dan dat.

Details

Car ID: 793 Maker: Mercedes Benz Model: Vito Transmission: Auto Fuel: Diesel Engine: 2.5L Doors: 5 Passengers: 8 Luggage: 6 Mileage: 170 000

Features

Moqtader GhazizoiView all my offers

Chauffeur
Moqtader is een jonge, gedreven chauffeur die dit als bijbaan doet. Hij studeert nog op het HBO en vindt het leuk om taxi te rijden. Dit doet echter niks af van de kwaliteit die hij aflevert en de mate waarin hij het serieus neemt. Klanten geven altijd positieve feedback over Moqtader.
06 57 73 56 36 040 777 7777 040 777 7777
Hurksestraat 19

Mail Ons