Mercedes-Benz V-Klasse

Mercedes heeft in deze V-klasse geen standaard V6 Diesel motor geplaatst, maar de nieuwe V250, wat ‘m sneller en zuiniger maakt dan z’n voorganger. Veel extra’s en opties komen standaard mee. Deze specifieke V-klasse heeft bijna elke optie. De technologie in het algemeen en de opties zijn vergelijkbaar met de S-klasse uit hetzelfde jaar.

Deze V-klasse heeft veel luxe en comfort te bieden. Alles is instelbaar, waaronder ook de stoelen van de passagiers. Het voertuig is in z’n geheel even groot als een busje, maar heeft één plek minder. Dat komt omdat het luxer is dan een gewone Mercedes-Benz Vito. Kortom, als u luxe en comfortabel met een groepje wilt reizen, dan is dit voertuig uit het business-categorie de perfecte keuze!

Details

Car ID: 736 Maker: Mercedes Benz Model: V-klasse Transmission: Auto Fuel: Diesel Engine: 2.5L Doors: 5 Passengers: 7 Luggage: 5 Mileage: 50 000

Features

Spinghar GhazizoiView all my offers

Chauffeur
Spinghar is een jonge, sportieve chauffeur die veel kwaliteiten heeft. Naast het feit dat hij onbaatzuchtig en optimistisch is, is hij ook erg vriendelijk en openhartig met klanten. Dit is ook de reden waarom hij veel vaste klanten heeft gemaakt, omdat ze altijd met een fijn en aangenaam gevoel bij hem in de auto zitten.
06 83 94 48 61 040 777 7777 040 777 7777
Hurksestraat 19

Mail Ons