Mercedes-Benz E-klasse

Deze Mercedes-Benz E-klasse uit het jaar 2010 was in het jaar dat deze werd gebouwd de standaard voor andere luxe sedans in dezelfde klasse. In datzelfde jaar werd een nieuwe design geïntroduceerd dat er moderner uit ziet dan de vorige versie.

Dus naast de ‘look’ van deze E-klasse die er gedetailleerd en sportief uit ziet, heeft het ook een uitstekende bouwkwaliteit en, uiteraard het belangrijkste, is het erg comfortabel. Het heeft dus echt de feeling van een auto uit de business-categorie. Wilt u dus net iets meer dan een economy-auto, maar wel met dezelfde prijs als dat van een economy-auto? Dan is deze auto echt iets voor u!

Details

Car ID: 957 Maker: Mercedes Benz Model: E-klasse Transmission: Mechanics Fuel: Diesel Engine: 2.2L petrol Doors: 5 Passengers: 4 Luggage: 3 Mileage: 100 000

Features

Khelmand KhanView all my offers

Chauffeur
Khelmand is een uitstekende chauffeur die assertief, behulpzaam en formeel is. Hij is assertief door op een assertieve manier te denken en te doen. Daarnaast is hij altijd behulpzaam tegenover klanten. Moet een klant veel baggage dragen? Dan vraagt Khelmand of hij zou kunnen assisteren met het dragen naar de auto. Ook is Khelmand altijd formeel gekleed en is met iedere klant even professioneel.
06 14 90 76 62 040 777 7777 040 777 7777
Hurksestraat 19

Mail Ons