Mercedes-Benz E-klasse

Dit is de vijfde generatie van de Mercedes-Benz E-klasse. Het ziet er uit als een grotere C-klasse, of een iets kleinere S-klasse, afhankelijk van uw perspectief. Dit model is het paradepaardje van Mercedes-Benz als het aankomt op technologie.

Het is groter en ruimer dan het vorige model, maar is lichter, door het gebruik van lichtere metalen. Van binnen is het erg modern en fraai. Laat u meenemen in een moderne auto met vooraanstaande technologie, waar bijna alle opties in zitten. Ook heeft het een ruime kofferbak waarmee u al uw koffers mee kunt nemen naar het vliegveld. Is het te koud? Dan wordt u warm gehouden met de stoelverwarming. En vice versa is er uiteraard ook climate control en vele andere snufjes.

Details

Car ID: 379 Maker: Mercedes Benz Model: E-klasse Transmission: Auto Fuel: Diesel Engine: 2.0L Engine power: 140 horses Doors: 5 Passengers: 4 Luggage: 4 Mileage: 120 000

Features

Keihan PadeshahView all my offers

Chauffeur
Keihan is een jonge, hardwerkende chauffeur die er altijd is wanneer u 'm nodig heeft. Hij heeft veel goede eigenschappen, waaronder scherpzinnigheid, verantwoordelijkheid, empathie en creativiteit. Daarnaast heeft u bij Keihan altijd een aangename rit in zijn Mercedes-Benz E-klasse.
06 41 50 29 47 040 777 7777 040 777 7777
Hurksestraat 19

Mail Ons