Ford Mondeo

Deze Ford Mondeo is een ruime, stille en comfortabele auto. Achterin heeft u veel beenruimte, wat vergelijkbaar is met dat van een E-klasse. Met een volledig leren bekleding en stoelverwarming bent u verzekerd van veel comfort. Ook heeft u de nodige privacy, omdat achterin de ramen geblindeerd zijn. Dit kan soms erg fijn zijn.

In haar klasse steekt deze auto er met kop en schouders bovenuit. Ook is het een erg praktische auto, met een ruime kofferbak en veel handige opties. Zo kunt u al uw koffers meenemen naar het vliegveld, en er ook nog eens comfortabel bij zitten! Ondanks dat het een auto is in de economy-categorie, voelt het aan als een auto uit de business-categorie!

Details

Car ID: 938 Maker: Ford Model: Mondeo Transmission: Auto Fuel: Diesel Engine: 2.0L petrol Engine power: 90 horses Doors: 5 Passengers: 4 Luggage: 5 Mileage: 120 000

Features

Farid BasiriView all my offers

Chauffeur
Farid is een keurige chauffeur die stiptheid hoog in het vaandel heeft staan. Als u op tijd opgehaald wilt worden dan bent u bij al onze chauffeurs aan het juiste adres, maar Farid zal er nauwkeurig tot op de minuut zijn. Dit is een uitstekende eigenschap die wij als bedrijf koesteren.
06 52 89 15 44 040 777 7777 040 777 7777
Hurksestraat 19

Mail Ons