Taxi Connect gaat naar landelijke dekking

Home » Taxi Connect gaat naar landelijke dekking

Taxi Connect gaat naar landelijke dekking

Taxi Connect gaat naar landelijke dekking

Taxi Connect staat al jaren bekend als dé taxicentrale in Eindhoven. Ondertussen hebben we al enige tijd ook voet aan wal gezet in Den Bosch. Hier zie je de taxi’s van Taxi Connect dan ook steeds meer rondrijden. De tevredenheid van klanten én chauffeurs deed zich al snel in de rondte. Het gevolg hiervan was de mogelijkheid om ook in andere grote steden en omliggende dorpen naamsbekendheid op te bouwen. Door ons netwerk optimaal in te zetten en door gebruik te maken van nieuw ontwikkelde smart software presenteren wij nu met trots dat Taxi Connect u kan voorzien van ritten in het overgrote deel van Nederland. Zowel via onze App, ons boekingsformulier op de website als telefonisch.

 

Taxi Brabant

We begonnen met onze diensten uiteraard als Taxicentrale in Eindhoven en omgeving. Zo verzorgde we vele ritten vanuit of naar naastgelegen dorpjes voor mensen die zochten naar taxi Valkenwaard, taxi Best, taxi Boxtel, taxi Helmond, taxi Veldhoven, taxi Schijndel, taxi Nuenen, taxi Rosmalen, taxi Vught en taxi Oirschot. We kregen steeds meer vraag naar ritten tussen Den Bosch en Eindhoven. Om de bezetting te verhogen zijn we daarom ook binnen Den Bosch begonnen met het leveren van taxi diensten. Al snel kwamen veel passagiers die zochten naar taxi Den Bosch zo ook bij ons uit. Daarnaast verzorgen we ook al een tijd de omliggende dorpen met taxi Berlicum, taxi Middelrode, taxi Dungen, taxi Sint-Michielgestel, taxi vlijmen en nog meer omliggende dorpen rondom Den Bosch. Om klanten in Brabant nog meer van dienst te kunnen zijn inzake hun taxiritten vallen sinds kort vallen nu ook Breda en Tilburg binnen ons dekkingsgebied.

Hoofdsteden taxi

Daarnaast delen wij met trots mede dat onze taxiservice ook beschikbaar is in Amsterdam, VenloRotterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Den Haag en overige hoofdsteden of grote steden in Nederland. Meer informatie kun u hierover vinden op onze website, de app of door het boekingformulier te gebruiken. Mocht u twijfelen of vragen hebben neem gerust contact op met ons via 040 777 7777 of mail naar info@taxiconnect.nl.

Taxi Vliegvelden

Zoals u van ons al langere tijd gewend bent, zijn wij beschikbaar voor ritten van en naar alle vliegvelden in Nederland, zoals taxi Eindhoven airport, taxi Schipholtaxi Maastricht airport en taxi Rotterdam airport.